Evet arkadaþlar herkese selam. 16 Mayýs günü vize görüþmesini yaptým ve buradan baþlýk açýp herkese olumlu sonuç aldýðýmý söylemiþtim. Ancak 20 Mayýs günü þirketteki herkesin tek tek pasaportlarý gelip benim ki gelmeyince þüphelenmeye baþladým. Çünkü onay kaðýdý verildi ve ben 70000 milim ile 30000 mil avans çekerek 100 k mile uçak biletimi almýþtým týpký herkes gibi. Ancak danýþmanýmýn konsoloslukta ki görevliye söyleyip onunda cevabý '' ufak bir araþtýrma yapýlmasý gerekmiþ önemli bir þey deðil. Bir iki güne vize gelir '' demesiyle biraz olsun rahatlamýþtým. Ancak sürenin 15 günü geçince acý gerçekle karþýlaþtým ve pasaportu burada daha fazla kalamaz gerekçesiyle bana geri yolladýklarýnda anladým. Danýþman kesinlikle isim soruþturmasý deðil baþka bir þey bu diyor açýkçasý pasaportumu alýp bana vize onay kaðýdý verip beni böyle alýkoymalarý bende ne bir çalýþma hevesi nede oralarý gezme hevesi býraktý böyle lanet bir sistem olamaz. Þimdi uçak biletimi de iptal edemediðim için çektiðim o 30 k mili ve yanan 70 k milimi ödemek zorundayým.. Sizden ricam pasaport gelmeden bilet almayýn biliyorum herkes alýyor ama bu adamlar artýk lanet ettirdi ve bu kadar ciddi yapýlmasý gereken bir iþi böyle çocuk oyunu gibiymiþ gibi yapýlmasý gerçekten bende hiçbir güven býrakmadý. Þimdi 7 Haziran'a kadar bekleyeceðim ve eðer olmazsa þirket ile baðlantýmý kesip bu iþi býrakacaðým. Hayýrlýsý buymuþ diyelim ve herkese iyi WATlar temenni edelim..

Alýntý

.

Bookmarks