Ankara'da girdim ben vize görüşmesine.
Ankara Amerikan Büyükelçiliği
Göçmen Olmayan Vize Bölümü
Pazartesi-Perşembe günleri arasında: 11:00-12:00 arası arayabilirsiniz yazıyor sitede.
Pazartesi arıcam dolayısıyla ama düşürme şansım yok gibi daha önce de denedim sürekli sisteme bağlıyo yetkili birisine ulaşamıyorum.
Ankara 23 Mayıs'dan beri güncelleme yapmadı maalesef.
Administrative?Process Status for Non Immigrant Visa Applicants - U.S. Embassy Ankara, TURKEY
islemleri tamamlanan gocmen olmayan vize basvurulari - Amerikan Buyukelciligi Ankara, Turkiye
hmm bu hafta umarım maıl gelır ama ulasmya calıs gercekten ulasmak zor bılıyorum bende 1 saatlık deneme sonucu ulsıyorum oda bılgı vermeyıp suratıma kapatlıyolr ama sen durumu anlat stutam guncellendı de sana yardımcı olurlar o zamn inşll acıklanmıstır hemn uck bıletını alıp bır an once gıdersın
Eyvallah dostum,15 Haziran'da işe başlamam gerekiyor ve birlikte gideceğim arkadaşlarım da çarşamba günü gidiyorlar. Ayrıca işverenim de genelde geç gelen öğrenciyi kabul etmiyormuş dolayısıyla vizem çıksa bile iş konusunda sıkıntı yaşama durumum var ve belki de iş değiştirmem gerekecek yani tamamen karmakarışık olacak herşey . Elim kolum bağlı bekliyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks