Arkadaþlar malumunuz ÝSTANBUL KÜLTÜR ÜNÝVERÝSTE ÖÐRENCÝ ÝÞLERÝ harç muafiyeti konusunda gerekli belgeyi öðrencilere vermiyodu..Ancak Mühendislik Ve Mimarlýk Fakültesine baðlý öðrenciler dekanlýða bir dilekçe vererek gerekli yazýyý artýk alabilirler
Dekanlýða dilekçeyle baþvurmanýz yeterli...Ben dekanlýða baþvurdum ve gereki belgeyi aldým!. Evet belki biraz geç oldu bizler için ama hiç deilse pasaportumuzu ücretsiz uzattýrabilicez...
diðer dekanlýklar yazýyý veriyomu bilmiyorum..En iyisi gidip direk dekanlýkla görüþmek...
![]()

Ancak Mühendislik Ve Mimarlýk Fakültesine baðlý öðrenciler dekanlýða bir dilekçe vererek gerekli yazýyý artýk alabilirler
Dekanlýða dilekçeyle baþvurmanýz yeterli...Ben dekanlýða baþvurdum ve gereki belgeyi aldým!. Evet belki biraz geç oldu bizler için ama hiç deilse pasaportumuzu ücretsiz uzattýrabilicez...
Alýntý

onlarada bana okulun bana bu belgeyi vermelerý gerektýgýný soyledýler....artýk kagýdý okuldan alamýcam derken, bölüm sekteri bana dekanlýkla görüþmemi söyledi....valla çok þaþýrdým..sanada tavsiyem baðlý olduðun fakültenin deknalýðýyla görüþ...inþallah alýrsýn...en azýndan 1 yýl ücretsiz uzatýrsýn hem de abd ye gýderken yurtdýþý çýkýþ harcý ödemekten muaf kalýrsýn 
Bookmarks