aynen ya cok güzel özetlemişsin son mesajda. ben isim soruşturmasına kalmadım ama hala pasaport bekliyorum. umutları yeşil tutmaya çalısıyoruz tek sahip oldugumuz onlar.
aynen ya cok güzel özetlemişsin son mesajda. ben isim soruşturmasına kalmadım ama hala pasaport bekliyorum. umutları yeşil tutmaya çalısıyoruz tek sahip oldugumuz onlar.
benim durum daha farklı sizden. bana mülaktta vizemin onaylandıgı söylendi. ona ragmen 2 haftadır pasaportun gelmesini bekliyorum. bi kaç kere ucagı iptal ettirdim işe baslamam gereken tarih coktan geçti, ne kadar geç gidersem o kadar sıkıntı cekecegim diye düşünüyorum. isim soruşturmasına kaldın deseler derim tamam bu yaz yalan oldu ama öle bi durumda yok şuanda. bişey anlamadım bu işten.
Forumda okuduklarımdan çıkarttığım şu ki ; bu vize işlerinde belirli bir standartları yok bu adamların. Değişik kişilere çeşitli sebeplerle çok farklı uygulamalar yapılıyo. Hani diyemiyosun bak şu adamın durumu şöyle işlemiş benimki de böyle olur falan diye. İsim soruşturmasından çıktığımda buraya yazdığımda pasaportumun 1 hafta içinde geleceği söylenildi hani genellikle öyle olduğu için bu varsayıma varıldı ama gelmedi, dediğim gibi bu işlerde bir standart olmadığı için beklemeye devam ediyoruz. Allah sabır versin bekleyenlere,ben soğudum açıkcası work and travel programından sadece inada bindiği için gitmek istiyorum artık yoksa şeytan görsün yüzünü bir daha kapısından geçmem bu programın.
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks