Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iþ seçimi kararsýzlýðý lütfen acil yardým

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Exclamation iþ seçimi kararsýzlýðý lütfen acil yardým

Arkadaþlar baþlýktan da anlaþýlacaðý üzre iþ seçimi konusunda bir kararsýzlýk yaþýyorum henüz yeni þirkete kayýt yaptýrdým ancak gerek iþ gerekse yer konusu hakkýnda çok fazla bilgim yok eðlence parklarýnda çalýþmak istediðim için konuyu buraya açtým sizce hangi eðlence parký ve yer ve tabiki iþ alaný (operatörlük, deðnekçi vs.) daha uygun olur, aylýk geliri 1500 civarýnda olsun yeter diyorum sizce yüksek bir ücretmi bu istediðim bunu hangi iþ dallarýyla saðlayabilirim. Gerekirse eðlence parký dýþýnda da iþ ve yer önerebilirsiniz yardýmlarýnýzý bekliyorum þimdiden teþekkürler...

Acemi Watçý AliArslan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    0

Öncelikle merhaba
    Þirketiniz size iþleri sundumu suan için iþler gelmedi diye biliyorum bukadar hýzlý nasýl geliþiyor anlamadým bende bu yýl gidicem insallah arastýrmalarýma göre konusuyorum suan eglence parký iþleri iyidir park içerisinde 2. iþ bile bulabilirsin yinede giden tecrubeli arkadasdan bilgi alman daha saglýklý ama bence iyidir

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý cihan2443 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar baþlýktan da anlaþýlacaðý üzre iþ seçimi konusunda bir kararsýzlýk yaþýyorum henüz yeni þirkete kayýt yaptýrdým ancak gerek iþ gerekse yer konusu hakkýnda çok fazla bilgim yok eðlence parklarýnda çalýþmak istediðim için konuyu buraya açtým sizce hangi eðlence parký ve yer ve tabiki iþ alaný (operatörlük, deðnekçi vs.) daha uygun olur, aylýk geliri 1500 civarýnda olsun yeter diyorum sizce yüksek bir ücretmi bu istediðim bunu hangi iþ dallarýyla saðlayabilirim. Gerekirse eðlence parký dýþýnda da iþ ve yer önerebilirsiniz yardýmlarýnýzý bekliyorum þimdiden teþekkürler...
    Senin sirketinin elinde ne gibi islerin oldugu onemli. Gectigimi yil gayet guzel 3 eglence parki secenegi vardi , Cedar Point Ohio , Busch Gardens Virginia , Splish Splash Ny . Bu uc is de guzel eglence parki islerindendir. Forum uzerinden konularina bakabilirsin. Ancak sirketine sor bu sene bunlara eklenen yeni eglence parki isi var mi ya da bunlardan gelmeyecek olan. Ona gore hareket et. Sanirim Eglence parkinin icinde oldugu is fuari subat sonu mart basi gibi oluyor. Bu yuzden daha zamanin var.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Senin sirketinin elinde ne gibi islerin oldugu onemli. Gectigimi yil gayet guzel 3 eglence parki secenegi vardi , Cedar Point Ohio , Busch Gardens Virginia , Splish Splash Ny . Bu uc is de guzel eglence parki islerindendir. Forum uzerinden konularina bakabilirsin. Ancak sirketine sor bu sene bunlara eklenen yeni eglence parki isi var mi ya da bunlardan gelmeyecek olan. Ona gore hareket et. Sanirim Eglence parkinin icinde oldugu is fuari subat sonu mart basi gibi oluyor. Bu yuzden daha zamanin var.
    Sence güzel iþ imkanlarý nedir buralarda. Cedar konusu çok ilgi görmüþ diðerlerini bulamadým hocam.

Runner düþünüyorum hepsinde varmý böyle bir seçenek? Traffic iþi de güneþ altýnda olsa da çok rahat açýkçasý. Siz ne önerirsiniz hatta ve hatta hangi iþ seçenekleri var bu üçünde?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

O senin sececegin ise gre degisir dedigin pozisyonlar sanirim Cedar Point de var. Digerlerinde yok. Boyle otomatik olarak konusulmaz once sirketinize sorun hangi isler gelecek kesin olarak. Kesin gelecek islerin hangi pozisyonlari var ise o zaman tavsiyeler verebiliriz.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    O senin sececegin ise gre degisir dedigin pozisyonlar sanirim Cedar Point de var. Digerlerinde yok. Boyle otomatik olarak konusulmaz once sirketinize sorun hangi isler gelecek kesin olarak. Kesin gelecek islerin hangi pozisyonlari var ise o zaman tavsiyeler verebiliriz.
    Anladým o zaman þu soru size göre olabilir. Bu eðlence parkalarý genelde ne tarafta oluyor. Hani ben þirketim bana hangi bölgeyi seçeceðimi sorduðunda 'Orta Amerika' dedim de.. Sanýrým batý kýsýmdalar biraz.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Sirketini ara , hangi is secenegini istiyorsan onu soyle bolge secme is secenegi sec ya da wat icin kriterin ne ise onu soyle. Bolge secme zorunlulugunun oldugunu dusunmuyorum. Eglence parklari her bolgede oluyor ama cogunlukla kiyi kesimlerde olur.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)