Yenı kayıt olacak arkadaslar öncelikle merhaba
Size tavsiyem elinizi cabuk tutmanız ilk iş fuarları 1 ay içerisinde baslıyacak en azından benım katılacagım fuar 21 aralıkda diger firmaların fuarlarını arkadaslar paylasmıs işlere kadariş seçimi yaparken hangisi daha cok para kazandırır diye bakmamak hangisini yapabilirim hangi işte sıkılmam gibi bakmanız bence daha iyi tabi parada önemlide sonucta 3 ay calısacaksınız aklınıza takılan sorular olursa sorabilirsiniz ben ve diger arkadaslar yardımcı olmaya çalısırız elimizden geldigince. Bu aralar kimse gelişmeleri paylaşmamıs piyasa durgun sanırsam

iş seçimi yaparken hangisi daha cok para kazandırır diye bakmamak hangisini yapabilirim hangi işte sıkılmam gibi bakmanız bence daha iyi tabi parada önemlide sonucta 3 ay calısacaksınız aklınıza takılan sorular olursa sorabilirsiniz ben ve diger arkadaslar yardımcı olmaya çalısırız elimizden geldigince. Bu aralar kimse gelişmeleri paylaşmamıs piyasa durgun sanırsam
Alıntı
Mesela önümüzde 15 Aralık'ta bir fuar var - ki zaten bu yukarıda da yazılmışı sanırım - ve bu fuarda ağırlıklı olarak otel işleri mevcut benim gördüğüm kadarıyla. Eğlence parkları bir sonraki fuara katılacaklar ve benim şu ana kadar gördüklerim : Six Flags, Noahs Ark Waterpark, Moreys Piers, Cedar Point , Myrtle Beach WonderWorks, Valleyfair. Hatta gördüğüm kadarıyla Valleyfair ve Six Flags web kamera üzerinden alacak elemanlarını. Bunun dışında erken kayıtın gerçekten önemli olduğunun altını çizebilirim çünkü Aralık'taki fuar için istediğim bir iki işi bile benden çok önce kayıt yaptırmış olan arkadaşlar doldurmuş kontenjanı. Dolayısıyla mesela benim fuar katılımım şubat'a kaldı 

Bookmarks