Rainbow Ranch Lodge Montana da housekeeper olarak çal??an var m? daha önceden. Montana s?k?c? diyorlar siz neler dü?ünüyorsunuz?

Rainbow Ranch Lodge Montana da housekeeper olarak çal??an var m? daha önceden. Montana s?k?c? diyorlar siz neler dü?ünüyorsunuz?

Do?al ya?am, da?lar, bay?rlar ilgini çekiyorsa cennet. Yoksa 1-2 haftaya s?k?l?r insan google'dan foto?raflar?na bak montana'n?n genelinin. Ama montana taraflar?ndaki i?lerin ko?ullar? da daha iyi oluyor bazen.
He bir de ba?larda ben de housekeeper'l?k dü?ünüyordum ama daha sonra akl?ma bu programa dilimi geli?tirip yeni kültürler ö?renip gezip tozmak için kat?ld???m? anlad?m. Housekeeper iken ço?u zaman tek ba??na kal?p oda temizleyeceksin...

Zaten amac?n çal??t???n süre boyunca hiç d??ar?lara ç?kmadan para biriktirmezse böyle bah?i?li housekeeping'leri falan kaç?rma saati falan da fazlaysa. Yok ben daha aktif olay?m, yeni kültürler tan?yay?m arkada?lar?m olsun diyorsan ba?ka i?lere bak. Ben de daha karar veremedim ama e?lence parklar?ndaki i? seçenekleri daha e?lenceli gözüküyor.![]()
bu i?in doldu?unu söylemi?ti ö?rencinin biri , bu yüzden seçememi? i?i.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks