Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 102 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2015 Wat Genel Konu

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı omerarslantas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkada?lar wat ile amerikaya gidicem ama ingilizceye uzun bi y?l ara verdim ?uan s?f?r?m diyebilirim. Wat ile ç?kmak için ne seviye ingilizce gerekiyor? Yani ?öyle belirteyim ingilizce konu?abiliyo olmam?z m? ?art m??
    Bende ingilizce konusunda biraz tereddütteyim ama yero ile görü?tü?ümde yabanc? dan??manlar? beni mülakata ald? ve kay?t için uygun oldu?umu ama ücretsiz derslere kat?lmam gerekti?ini söylediler, normalde pratik kazanmak için kursa gitmeyi dü?ünüyordum ama ?imdi biraz daha rahatlad?m.?ngilizce yönünden s?k?nt?n varsa yaln?z de?ilsin.

Araştırmacı Watçı IgorStravinsky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    12

?lk defa gidiyorum, UT ile kayd?m? yapt?rd?m. Mülakat sonucum upper ç?kt? fakat dan??man?m?n yapt??? mülakatta advanced ç?km??t?. ??imi seçtim i? fuar?n? bekliyorum ?u an.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Erciyes Üniversitesinde watç?lar burda bulu?al?m

arkadaslar erciyes üniversitesinden ve kayseriden kat?lanlar burda bulusal?m bilgi al?sveri?inde bulunal?m...:):):)

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Kenan23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende ingilizce konusunda biraz tereddütteyim ama yero ile görü?tü?ümde yabanc? dan??manlar? beni mülakata ald? ve kay?t için uygun oldu?umu ama ücretsiz derslere kat?lmam gerekti?ini söylediler, normalde pratik kazanmak için kursa gitmeyi dü?ünüyordum ama ?imdi biraz daha rahatlad?m.?ngilizce yönünden s?k?nt?n varsa yaln?z de?ilsin.
    Sirketler malaesef kay?t almak için her türlü yalan? söyleyebiliyor. Daha sonra biz sana ingilizce cal?sman laz?m dedik derler.?ngilizcenizi sa?lama al?n o ?ekilde kay?t olun. Bu arada ne kadar dediler fiyat olarak ye-ro.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sirketler malaesef kay?t almak için her türlü yalan? söyleyebiliyor. Daha sonra biz sana ingilizce cal?sman laz?m dedik derler.?ngilizcenizi sa?lama al?n o ?ekilde kay?t olun. Bu arada ne kadar dediler fiyat olarak ye-ro.
    Yani dedi?ine kat?l?yorum neticede kay?t olana kadar her ?ey ama en az?ndan burada yabanc? dan??manlar?yla ingilizce pratik yapma imkan?m var, bu imkan? maalesef di?erleri sunmuyor. Fiyat olarak di?erlerinden pahal? ?uan 2050 dolar program ücreti ve buda ?irket fark?ndan ötürü, di?erlerinden farkl? bir çok hizmet sunmaktalar ve bu durum benim için onlar? daha cazip k?l?yor

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Kenan23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani dedi?ine kat?l?yorum neticede kay?t olana kadar her ?ey ama en az?ndan burada yabanc? dan??manlar?yla ingilizce pratik yapma imkan?m var, bu imkan? maalesef di?erleri sunmuyor. Fiyat olarak di?erlerinden pahal? ?uan 2050 dolar program ücreti ve buda ?irket fark?ndan ötürü, di?erlerinden farkl? bir çok hizmet sunmaktalar ve bu durum benim için onlar? daha cazip k?l?yor
    kusura bakmay?n da 2050 dolar ne be Bu para verilmez daha ucuz firma bulursunuz illaki , Türkiye de en büyük ve pahal? sponsorla çal??an firmalar?n ücreti bile 2000 nin alt?nda ,2050 dolar?n kar??l??? yok , olamaz da hiçbir firma için ?u an.
    Konu ozgursum tarafından (11-11-2014 Saat 03:04 PM ) değiştirilmiştir.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı IgorStravinsky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ?lk defa gidiyorum, UT ile kayd?m? yapt?rd?m. Mülakat sonucum upper ç?kt? fakat dan??man?m?n yapt??? mülakatta advanced ç?km??t?. ??imi seçtim i? fuar?n? bekliyorum ?u an.
    önemli olan sponsorun belirledi?i seviye malesef. Dan??man?n sponsorunun ingilizce seviyesini pek bilmiyor heralde.

Deneyimli Watçı kaanmert92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    17

K?smetse bu sene VA ya gidece?im forumda birçok yere yazd???m gibi buraya da yazay?m 2011 ve 2012 de yine VA ya gittim. Sorusu olan arkada?lara çekinmeden soru sorabilirler yard?mc? olurum.

Bunu buraya yazmam abest kaçt? asl?nda
    Konu kaanmert92 tarafından (21-12-2014 Saat 07:55 PM ) değiştirilmiştir.

Tecrübe Puanı
    12

önemli olan sponsorun belirledi?i seviye malesef. Dan??man?n sponsorunun ingilizce seviyesini pek bilmiyor heralde.
    Önemi kalmad? ald?m i?i :=
    Gaziantep Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%100 İng.)

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

hayirli olsun

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Önemi kalmad? ald?m i?i :=
    Hay?rl? olsun, napt?n neresi oldu?

Tecrübe Puanı
    12

Alıntı tourist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hay?rl? olsun, napt?n neresi oldu?
    Te?ekkürler, Williamsburg/Peking Rest. oldu

Tecrübe Puanı
    17

UP UP UP

Bu kadar m? work and travel program?na kat?lcaklar

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende ald?m i?imi Tennessee Pigeon Forge Nascar Speedpark da çal???cam bi aksilik olmazsa bu sene gidecek arkada?lara ?imdiden iyi watlar...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba ben ve bi arkada??m birlikte wat yapmaya karar verdik ve troy a kay?t yapt?rmay? dü?ünüyoruz ancak çok duyulan ve tercih edilen bi ?irket olmad??? için birazc?k tereddütlerimizde var ?irket hakk?nda bilgisi olan varsa yard?mc? olursa sevinirim. ?? olarak da ocean cityde bir restaurantta server l?k i?ini dan??man?m?z tavsiye etti oraya giden varsa tavsiyelerini bekliyorum

Tecrübe Puanı
    12

Alıntı Ozge44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba ben ve bi arkada??m birlikte wat yapmaya karar verdik ve troy a kay?t yapt?rmay? dü?ünüyoruz ancak çok duyulan ve tercih edilen bi ?irket olmad??? için birazc?k tereddütlerimizde var ?irket hakk?nda bilgisi olan varsa yard?mc? olursa sevinirim. ?? olarak da ocean cityde bir restaurantta server l?k i?ini dan??man?m?z tavsiye etti oraya giden varsa tavsiyelerini bekliyorum
    Dan??man?n tavsiye etti güzel de ingilizce seviyeniz ne alemde? Bir de ?irket Türkiye'deki belgelerle u?ra??yor. ABD'de tek ba??nas?n unutma

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

server lik icin advanced seviyesi ingilizce istenir , seviyeniz uyuyorsa olabilir ancak ocean city de bir restaurant diye olmaz is sunumu. Hangi restaurant , saatlik ne kadar , haftada kac saat verecek , konaklamasi ne kadar gibi sorulari sorman lazim. Tum firmalari gez elinde bir cok bos is olan sirket var. Hepsini gez fiyatlarini al. Ellerindeki bos kontenjanli isleri sor . soylemeyeni salla.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Days inn diye bi otel var onun restaurant? gibi bi?ey bana tavsiye edilen i? Anchor restaurantta serverl?k ancak istedikleri ingilizce seviyesi upper m?? bizim seviyemizde upper 3.63-8.25 dolar yaz?yor ücret için ancak bizimki bah?i?li olaca?? için galiba 3.63+tip olacak kalacak yerde ayl?k 400 dolar civar?. Daha önce ocean city ye gitmi? ucuz kalacak yer konusunda yard?mc? olacak biri varsa sevinirim

Tecrübe Puanı
    17

Dostum sitede ?irket isimi vermek yasak maalesef. ?irkete git seni göndermek istedikleri yere önceden gidenlerin numaralar?n? iste alabildi?in kadar numara al ara. E?er dan??man eski giden ö?renilerin numaralar?n? vermezse o i?te bi i? vard?r güvenme uzakla? hafiften

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

upper seviyesinde server oldugunu ilk kez duyuyorum. Server olarak gidip de bulasik yikama , yemek hazirlama islerinde calisma sonra

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Allah Allah, herkes i? seçmi? bizim firma hala yollamad? ya, tedirgin oldum. Mail att?m y?lba?? sonras? dedi i? teklifleri, bi daha att?m bu ay içerisinde gelecek diyo , sizce normal mi ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhabalar, Ben de ?irket ara?t?r?yorum. Arkada??m geçen sene çikolata dükkan?nda çal??t? ben de oray? dü?ünüyorum. Ben de kat?lmay? dü?ünüyorum bu y?l WAT'a ama hala i?te ?irket ara?t?rmaya devam ediyorum. Arkada??mdan campusu çok duydu?um için oraya daha s?cak bak?yorum ama hala karar vermi? de?ilim. Ba?ka i? fuar? düzenleyen firma var m? bilen?
    Konu ozgursum tarafından (13-01-2015 Saat 03:04 PM ) değiştirilmiştir.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Mozart Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah Allah, herkes i? seçmi? bizim firma hala yollamad? ya, tedirgin oldum. Mail att?m y?lba?? sonras? dedi i? teklifleri, bi daha att?m bu ay içerisinde gelecek diyo , sizce normal mi ?
    Yani hala herhangi bir isin kendilerine ulasmamasi normal degil tabiki. Bu yuzdendir ki diyorum ki kayit olurken sirketlere is sorun. Bundan sonra ne zaman is gelir , gelen islerin kalitesi ne olur , o da senin sansina artik.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı kaanmert92 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum sitede ?irket isimi vermek yasak maalesef. ?irkete git seni göndermek istedikleri yere önceden gidenlerin numaralar?n? iste alabildi?in kadar numara al ara. E?er dan??man eski giden ö?renilerin numaralar?n? vermezse o i?te bi i? vard?r güvenme uzakla? hafiften
    Aynen danisman daha once calismis kisilerin telefonu iste ki emin ol

Tecrübe Puanı
    12

23 Ocak'ta ?stanbul'da vize randevusuna gidiyorum. K?smetse olur bakal?m

Hayalperest Watçı obk47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Arkada?lar merhaba herkese, öncelikle bu forumu uzun süredir takip ediyordum çok verimli çok yararl? bir platform belirtmek istiyorum. Üyle olman?n zaman? geldi diye dü?ündüm Biz 2 arkada? ?stanbul Galatasaraydaki ?irkete geçti?imiz günlerde kayd?m?z? yapt?rd?k. ?irket ismi vermek yasakm?? galiba anlad?n?z siz Texas Galveston'a gitmeyi dü?ünüyoruz. Daha önce oraya giden arkada?lar?m?z?n tavsiyeleri üzerine. Size soraca??m soru i? konusu ile alakal?, i? bulamama gibi bir durum söz konusu olabilir mi? 1 hafta olmad? daha kay?t olal?. ?? bulma- vize i?lemleri normal bir gidi?atla ne kadar sürede bitmesi gerekir? Bilgilerinizi payla??rsan?z benimle sevinirim. Te?ekkürler.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı obk47 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkada?lar merhaba herkese, öncelikle bu forumu uzun süredir takip ediyordum çok verimli çok yararl? bir platform belirtmek istiyorum. Üyle olman?n zaman? geldi diye dü?ündüm Biz 2 arkada? ?stanbul Galatasaraydaki ?irkete geçti?imiz günlerde kayd?m?z? yapt?rd?k. ?irket ismi vermek yasakm?? galiba anlad?n?z siz Texas Galveston'a gitmeyi dü?ünüyoruz. Daha önce oraya giden arkada?lar?m?z?n tavsiyeleri üzerine. Size soraca??m soru i? konusu ile alakal?, i? bulamama gibi bir durum söz konusu olabilir mi? 1 hafta olmad? daha kay?t olal?. ?? bulma- vize i?lemleri normal bir gidi?atla ne kadar sürede bitmesi gerekir? Bilgilerinizi payla??rsan?z benimle sevinirim. Te?ekkürler.
    Galveston bence Texas in en kotu yeri. Sinek bocekten cok rahat cok rahatsiz olacaginizi garanti ederim. Texas in diger yerlerini secmeniz yarariniza olacaktir. Tabiki bu benim dusuncem belki sen orayi seversin.

Hayalperest Watçı obk47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Galveston bence Texas in en kotu yeri. Sinek bocekten cok rahat cok rahatsiz olacaginizi garanti ederim. Texas in diger yerlerini secmeniz yarariniza olacaktir. Tabiki bu benim dusuncem belki sen orayi seversin.
    Galvestonla ilgili tecrübelerini paylas?r m?s?n daha fazla bilgi almak isterim

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Ben 1 gun kaldim orada ve kactim adeta. Oradaki tum arkadaslar oldukca sikayetciydi. Oraya giden arkadasin nasil onerdi bilemiyorum ama benim konustugum kisilerin tamami burayi onermedigini soyledi. Belki bana o sekilde denk geldi diyeyim. bu konuya bakman daha yararli olacaktir.

http://www.turkishwat.net/diger-eyal...ton-texas.html

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

23 Ocak'ta ?stanbul'da vize randevusuna gidiyorum. K?smetse olur bakal?m
    Baya erkenmis hayirli olsun , yazarsin buraya.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)