Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2015 Yaz? için Ankara'dan WaT yapacak arkada?lar

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 2015 Yaz? için Ankara'dan WaT yapacak arkada?lar

Merhabalar, Ankara'dan kat?lacaklar, tan???p bilgi al??veri?i yapabiliriz. ?? Ben bir arkada??mla gidiyorum UT ile kaydoldum. CIEE mülakatlar?n? bekliyorum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

mrb bende ankaradan kat?laca??m. armada grandee ile gidiyorum ayn? ?ekilde ciee nin mülakat?n? bekliyorum bakal?m hay?rl?s?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkada?lar merhaba,ben de UT ile Armada aras?nda kald?m ,henüz karar verebilmi? de?ilim.Yard?mc? olabilir misiniz?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende bu sene Armadayla gitmeyi dü?ünüyorum ciee nin mülakat?yla ilgili bilgi verebilecek var m? acaba

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

?stanbulda kat?lm??t? arkada??m mart gibi diye hat?rl?yorum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Ben bu yaz üçüncü kez gidece?im self olarak Ankara'dan. Tan??abiliriz, yard?m isteyen arkada?lara yard?mc? olabilirim. Ankara Üniversitesi'nde ?ngiliz Dili ve Edebiyat? 3. s?n?f ö?rencisiyim. DTCF'de olanlarla da okulda görü?ebiliriz.
    Yazın Newport, Rhode Island!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ankaradan gidenler artmaya ba?lad? bende ankaradan gidece?im, armada ile ön kay?t? tamamlad?m ciee mülakat?n? bekliyorum. tek endi?em bu.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ciee mulakatina girenler varsa sorulari paylasabilirler mi acaba

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba,ben de bu sezon WaT yapmaya karar verdim. Ancak ?irket konusunda karars?z?m.Ben UT ile Armada Garndee aras?nda kald?m. Alternatif önerileriniz varsa ve payla??rsan?z sevinirim.Ayr?ca ileti?im halinde de olabiliriz

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı merves Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,ben de bu sezon WaT yapmaya karar verdim. Ancak ?irket konusunda karars?z?m.Ben UT ile Armada Garndee aras?nda kald?m. Alternatif önerileriniz varsa ve payla??rsan?z sevinirim.Ayr?ca ileti?im halinde de olabiliriz

?ki firma aras?nda pek bir fark yok. ?kisininde çal??t??? sponsor CIEE. Armadan?n bir art?s? var, kendi i?lerinin olmas?. Bunun haricinde ba?ka bir?ey göremedim ben. Akl?na hangisi yat?yorsa onunla git. Ya da fiyat? en dü?ük verenle, ki muhtemelen fiyatta ayn?d?r.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

benim bildigim kadariyla aralarinda neredeyse hic fark yok , ayni fiyat , ayni sponsor , %99 ayni isler.Bu iki firma arasinda kalinmasini anlayamiyorum acikcasi. Daha ucuz bir firma ile bunlrdan biri arasinda kalinsa anlayacagim .Tum firmalari gezin usenmeyin , ismini buldugunuz tum firmalari gezin ve fiyat alin, islerini ogrenin , spnosorlarini ogrenin tercihinizi en son yapin. Etraftan duyduklriniza baliklama atlamayin.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Bana kal?rsa ?irket seçiminde en önemli ?ey Amerikadaki sponsor firmas?,buna bakarak ne kadar güvenli ve ne kadar geni? bir yelpazesi var buna göre secebilirsin.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

UT ile kat?lmaya karar verdim. Ankara'dan kat?lacak arkada?larla ileti?im halinde olabiliriz.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Studyzone m? Yero mu karar verebilmi? de?iliz yard?mc? olabiliriseniz çok seviniriz arkada?lar

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende gitmeyi dü?ünüyorum. Armada grandee ile kat?laca??m gibi büyük ihtimalle. Daha kesinle?tiremedim. ?irketle görü?üp karar verice?im. Görü?enler varsa evler vs. kaç ki?ilik oluyor onlar? söylüyorlar m??

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Asasino bende Armada grandee ile kat?lmay? dü?ünüyorum kesinle?tirirsen okulda tan??abilirz soruna gelecek olursak kalaca??n yerin özellikleri sen i?i seçtikten sonra belli oluyo diye biliyorum veya i?i seçerken

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Midwest eyaletlerine gelecek arkadaslar sorulariniz varsa yanitlayabilirim

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

arkada?lar ?irket seçiminde burada soru sormay?n , çünkü manipülasyona aç?k bir olay ve bu konuda da görüldü?ü gibi ?irket elemanlar?n?n etkisine ma?ruz kal?nabilir. Seçiminizi kendiniz yap?n , her ?irketle görü?ün ve sundu?u hizmetlerle fiyatlar? kar??la?t?r?n. ?mzamdaki ?irket seçme yönergesi adl? konuya da bakman?z? öneririm.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı tourist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana kal?rsa ikisi de hemen hemen ayn? ?eyi sunuyor, tek fark? ingilizce deste?ine ihtiyac?n varsa yerodan ar?yorlard? telefonla vizeye kadar onn deste?i olur
    ikisininde sponsor ve imkanlari bambaska.Isleyiste de sponsordan kaynakli degisiklikleri var. Ikisi de wata yolluyor heralde ayni diyecegimiz sey bu. Aslina bakarsan su an hicbir firma cok buyuk hizmetler saglamiyor , buna karsilik istedikleri 1900-2100 dolarlar kusura bakmasinlar ama soygun. Hersene dolar kuru artarken , bir de dolar ustunden fiyat zammiyla karsi karsiyayiz.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ikisininde sponsor ve imkanlari bambaska.Isleyiste de sponsordan kaynakli degisiklikleri var. Ikisi de wata yolluyor heralde ayni diyecegimiz sey bu. Aslina bakarsan su an hicbir firma cok buyuk hizmetler saglamiyor , buna karsilik istedikleri 1900-2100 dolarlar kusura bakmasinlar ama soygun. Hersene dolar kuru artarken , bir de dolar ustunden fiyat zammiyla karsi karsiyayiz.

Elbette sponsor da oneml? sonucta oraya g?tt?kten sonra onlar ?lg?len?yor b?z?mle, ama ac?kcas? sponsor fark?n? ?k?nc? senemde b?r tek gordum yoksa farkl? farkl? sponsorlarla g?tt?m elbette b?rb?r?nden farkl? ama b?r yandan da o acentan?n verd?g? dan?smanl?k da etk?l?yd?. Ben?m sans?m problem yasad?g?mda onlar?n z?yarete geld?g? zaman denk gelm?st? sponsorla deg?l de kend? trdek? dan?sman?mla cozmustum. su an f?yatlar ne alemde tam b?lm?yorum ama h?zmete gore de deg?s?yor d?ye dusunuyorum, sagl?k s?gortas?, v?zede basar? oran? g?b? o yuzden bana kal?rsa 50-100dolarl?k fark ?c?n wata yen? baslam?s ded?g?n g?b? daha once amer?kaya dah? g?tmem?s k?s?lerden dan?smanl?k almaktansa en az?ndan ad?n? duyurmus buyuklerden b?r? sec?lmel? k? muhattab bulunsun.

Bana kal?rsa ?k? secenek de b?l?nen yerler, son senede neler deg?st? b?lm?yorum ama gect?g?m?z senelerde hemen hemen ayn?yd?, ?lla farklar? soylemem gerek?rse bana ?s bulan s?rkette ders ver?yorlard? hos seh?r d?s?nda oldugum ?c?n kat?lam?yordum ama telefonla aray?p hem ?s hem v?zeye haz?rlam?slard? bunun g?b? ekstralar? vard? amer?kadayken surpr?z zyaretler g?b? ama f?yatta ona gore b?raz daha ustteyd? ac?kcas?.

cok zor karar vermek ya b? anda acentalar? dolas?rken hang?s? daha guvenl? gel?yorsa kaydoluyorsun h?c akl?nda olmasa b?le.

good luck w?th that

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

eger Amerikadaki problemi sponsor degil de , sirketin cozuyorsa bu sunu gosterir , oraya sirketin aracilarla buldugu self isle gitmissindir. Sponsorun kendi isiyle degil. Diger turlu sorunlarin cozumunde sponsor devre disi kalamaz. Bu is Sponsor odakli bir istir. Wat Sponsorlarin yuruttugu programdir dolayisiyla en onemli usnur sponsorlardir.

Vize basari orani yuksekligi gibi bir kriter sirketin iyiligini gostermez , sadece , ogrenci kaydi alirken ozellikle ortalamaya daha cok dikkat ettigini gosterir. Cunku vize redlerinin buyuk bir bolumu ortalamadan dolayi verilmektedir. Birsey daha ekleyeyim , malesef bu sektordeki dansimanlarin buyuk cogunlugu Amerika hakkinda yeterli bilgiye sahip degil ,Buna tum sirketler dahil.

Sirket secerken en onemli kisim para degildir ve pahali iyidir mantigi da cok yanlistir. Bir firma iyi isler sunuyorsa , islemlerini yaparken herhangi yalan veya uckagida karismiyorsa ve fiyati digerlerine gore daha dusukse onu secmicez mi ucuz diye? En onemlisi sudur , ne sunuyorsun ? Bu sundugun hizmete karsilik ne istiyorsun? Fiyat-Hizmet dengesini karsilastiarak sirketler arasinda kolayca tercih yapilabilir.

Bir de sirketin eski yeni olmasi durumu var. Mesela Ben ve forum yoneticisi arkadaslarin sirketi yok ancak biz bu ay bir sirket kursak; bu piyasadaki sirketler ve danismanlari bizlerden daha mi cok bilgi verecek ? Daha mi kaliteli hizmet verecek ? Tabiki hayir. Dolayisiyla bunlar cok da onemli degil. Ayrica sirketin 10 yillik olmasi , danismanlarin da 10 yillik tecrubeli danisman oldugunu gostermez.

Sirket secerken gidin tum sirketlerle konusun , sponsoru kim ? Fuar yapacak mi ? Yapacaksa hangi isler kesin geliyor ? Islerin detayi neler ? Bu islere gecmiste gidenler nasil yorumluyor? Vizeye tahmini ne zaman girersin ? Bu sundugu hizmetlerin karsiliginda ne kadar istiyorsun? Iste bunlari sorun ve sirketler arasindaki farklari kendiniz bulun.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

eger Amerikadaki problemi sponsor degil de , sirketin cozuyorsa bu sunu gosterir , oraya sirketin aracilarla buldugu self isle gitmissindir. Sponsorun kendi isiyle degil. Diger turlu sorunlarin cozumunde sponsor devre disi kalamaz. Bu is Sponsor odakli bir istir. Wat Sponsorlarin yuruttugu programdir dolayisiyla en onemli usnur sponsorlardir.

Vize basari orani yuksekligi gibi bir kriter sirketin iyiligini gostermez , sadece , ogrenci kaydi alirken ozellikle ortalamaya daha cok dikkat ettigini gosterir. Cunku vize redlerinin buyuk bir bolumu ortalamadan dolayi verilmektedir. Birsey daha ekleyeyim , malesef bu sektordeki dansimanlarin buyuk cogunlugu Amerika hakkinda yeterli bilgiye sahip degil ,Buna tum sirketler dahil.

Sirket secerken en onemli kisim para degildir ve pahali iyidir mantigi da cok yanlistir. Bir firma iyi isler sunuyorsa , islemlerini yaparken herhangi yalan veya uckagida karismiyorsa ve fiyati digerlerine gore daha dusukse onu secmicez mi ucuz diye? En onemlisi sudur , ne sunuyorsun ? Bu sundugun hizmete karsilik ne istiyorsun? Fiyat-Hizmet dengesini karsilastiarak sirketler arasinda kolayca tercih yapilabilir.

Bir de sirketin eski yeni olmasi durumu var. Mesela Ben ve forum yoneticisi arkadaslarin sirketi yok ancak biz bu ay bir sirket kursak; bu piyasadaki sirketler ve danismanlari bizlerden daha mi cok bilgi verecek ? Daha mi kaliteli hizmet verecek ? Tabiki hayir. Dolayisiyla bunlar cok da onemli degil. Ayrica sirketin 10 yillik olmasi , danismanlarin da 10 yillik tecrubeli danisman oldugunu gostermez.

Sirket secerken gidin tum sirketlerle konusun , sponsoru kim ? Fuar yapacak mi ? Yapacaksa hangi isler kesin geliyor ? Islerin detayi neler ? Bu islere gecmiste gidenler nasil yorumluyor? Vizeye tahmini ne zaman girersin ? Bu sundugu hizmetlerin karsiliginda ne kadar istiyorsun? Iste bunlari sorun ve sirketler arasindaki farklari kendiniz bulun.

Kat?l?yorum sana ayn? ?eyi söyleyip farkl? yerlerden bak?yoruz. Anlamad???m bir ?ekilde nedense muhalefet oluyormus izlenimi oldu. ?öyleki elbette daha cok para veren iyi veya ucuz olan rezil demiyoruz demem de sonucta hepimiz ogrenciyiz ve bunun icin para hepimiz için önemli, boyle olunca eger ayn? hizmeti veriyorsa elbette ucuzu seceriz. Ama su an bakt???m?zda dedi?in gibi çok yuksek bi aral?k var fiyatta 400 dolar fark eden yerler var, o zaman da akla ne fark var burada sorusu geliyor neden ogrenci onu seciyor diye.

Ben fuarla i?imi alm??t?m dolay?s?yla self de?il fulldu, benimle sponsorumdan once dan?smanlar?m?n ileti?ime geçip yan?ma gelmesi benim ?ans?md? onlar?n ogrenci ziyareti s?ras?nda oldugu icin yard?mc? olmuslard? yoksa sponsoru telefonla zaten arayabiliyorum, sadece bahsetti?im art? olarak buydu, orada da gorustugum kisinin olmas? cunku ozellikle ilk sene ingilizcede pratik yapana kadar zorlan?yordum.

Vizede kesinlike ogrenciye bagl? zaten bana kal?rsa ne kadar sempatik olursa ona bagl? sonucta not ortalamas? cok yuksek olan insanlarda red alabiliyor, bizzat birlikte gitmek isteid?iim arkakdas gerildi??i için alamam??t? konusamad? ki not ortalamas? 2.80di ben ise 1.86 ortalamamla alm?st?m he ben bunda benim seytan tuyumun etkili oldu?unu dusunuyorumburada sadece sirketin art? olarak sunabilece?i verece?i destektir, ben de surekli mulakata al?nd???m icin o yuzedn gerilmeden rahat gitmi?tim. Ama bir nokjtada kisye bagl? diyebilirim.

?irketlerin y?llanm?? olmas? eski ogrencileriye gorusup konusarak feedback almak ac?s?ndan faydal? olur bu yuzden bana kal?rsa eski olmas? iyidir diye dusunuyorum tabi benim fikrim sonucta forum oldugu icin kendi fikrimi soylu?yorum. MEsela nas?l ki burada surekli aramda ile united? kars?last?r?yorsak orne?in ikisi de ayn? sponsorla cal?s?yor ayn? hemen hemen ayn? fiyatlar, ikisi de fuar yap?yo pek bir frk yok bu noktada sirketin gecmi?ine ogrenci ne kadar memnun buna bak?yoruzo yonden etkili olur diye dusunuyorum yoksa kesinlikle kat?l?yorum hala daha daha oncesinda bu programa kat?lmay?p belki de amerikaya dahai hic gitmemi? konuyla ilgili ahkam kesen dan??manlar mevcut onlara nazaran hem senin hem de bizim gibi daha once gidip gelmi? ogrenciler daha verimli bilgi verebilir ama objektiflik zor oluyor bu durumda da.

Çok zor i?ler ya, sonuçta tum acentalar?n yapas? gerekn kurallar var hemen hemen hepsi ayn? seyleri soyluyor hepsi ayn? hizmeti için eksiksiz diyor gitti?imizde onemli olan bir s?k?nt?m?z oldugunda muhatap bulabilmek, bana kal?rsa orada problem yasamad??? muddetce zaten pek bir acenta fark? goremeyiz. At?yorum bi sagl?k sigortas?na ihtiyac?m?z oldugunda gibi gibi.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Evet a?a?? yukar? ayn? ?eyleri söylüyoruz ancak senin yazd?klar?n do?ru olmakla beraber ?irketleri bu söylemleri kullanarak haks?z avantaj sa?lamaya çal??maktad?r. Kar?? ç?kmam?n sebebi budur. Bir de feedback olay?na gelirsek , internet ortam?nda o kadar çok manüpile etmeye çal??an ki?iler mevcut ki. Mesela y?llarca her ortamda övülen bir ?irket asl?nda sürekli ö?rencileri ma?dur etmi? ve wat yapmas? da yasaklanm??. Ancak bu y?llar içinde ö?renciler bu ?irketi iyi zannedip kay?t oldular. Malesef bu tarz tecrübeleri ya?ay?nca ?irketlere ve onlar için yaz?lanlara zerre kadar güven kalm?yor.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Evet a?a?? yukar? ayn? ?eyleri söylüyoruz ancak senin yazd?klar?n do?ru olmakla beraber ?irketleri bu söylemleri kullanarak haks?z avantaj sa?lamaya çal??maktad?r. Kar?? ç?kmam?n sebebi budur. Bir de feedback olay?na gelirsek , internet ortam?nda o kadar çok manüpile etmeye çal??an ki?iler mevcut ki. Mesela y?llarca her ortamda övülen bir ?irket asl?nda sürekli ö?rencileri ma?dur etmi? ve wat yapmas? da yasaklanm??. Ancak bu y?llar içinde ö?renciler bu ?irketi iyi zannedip kay?t oldular. Malesef bu tarz tecrübeleri ya?ay?nca ?irketlere ve onlar için yaz?lanlara zerre kadar güven kalm?yor.
    Kesinlikle katiliyorum adini hic duymadigim bir firmadan giden biri memnun olabildigi gibi koklu bir acentaya kaydolup onun lisansinin elinden alindigi icin gidemeyenler cok oldu ozellikle gecem sene, bir noktadan sonra sansa bile dönüyor bana kal?rsa. Onemli olan bu isi sansa birakmadan once olabildigince garantiye almak.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

yonetici edit
    Konu ozgursum tarafından (30-12-2014 Saat 12:45 AM ) değiştirilmiştir.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı tourist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kat?l?yorum sana ayn? ?eyi söyleyip farkl? yerlerden bak?yoruz. Anlamad???m bir ?ekilde nedense muhalefet oluyormus izlenimi oldu. ?öyleki elbette daha cok para veren iyi veya ucuz olan rezil demiyoruz demem de sonucta hepimiz ogrenciyiz ve bunun icin para hepimiz için önemli, boyle olunca eger ayn? hizmeti veriyorsa elbette ucuzu seceriz. Ama su an bakt???m?zda dedi?in gibi çok yuksek bi aral?k var fiyatta 400 dolar fark eden yerler var, o zaman da akla ne fark var burada sorusu geliyor neden ogrenci onu seciyor diye.

Ben fuarla i?imi alm??t?m dolay?s?yla self de?il fulldu, benimle sponsorumdan once dan?smanlar?m?n ileti?ime geçip yan?ma gelmesi benim ?ans?md? onlar?n ogrenci ziyareti s?ras?nda oldugu icin yard?mc? olmuslard? yoksa sponsoru telefonla zaten arayabiliyorum, sadece bahsetti?im art? olarak buydu, orada da gorustugum kisinin olmas? cunku ozellikle ilk sene ingilizcede pratik yapana kadar zorlan?yordum.

Vizede kesinlike ogrenciye bagl? zaten bana kal?rsa ne kadar sempatik olursa ona bagl? sonucta not ortalamas? cok yuksek olan insanlarda red alabiliyor, bizzat birlikte gitmek isteid?iim arkakdas gerildi??i için alamam??t? konusamad? ki not ortalamas? 2.80di ben ise 1.86 ortalamamla alm?st?m he ben bunda benim seytan tuyumun etkili oldu?unu dusunuyorumburada sadece sirketin art? olarak sunabilece?i verece?i destektir, ben de surekli mulakata al?nd???m icin o yuzedn gerilmeden rahat gitmi?tim. Ama bir nokjtada kisye bagl? diyebilirim.

?irketlerin y?llanm?? olmas? eski ogrencileriye gorusup konusarak feedback almak ac?s?ndan faydal? olur bu yuzden bana kal?rsa eski olmas? iyidir diye dusunuyorum tabi benim fikrim sonucta forum oldugu icin kendi fikrimi soylu?yorum. MEsela nas?l ki burada surekli aramda ile united? kars?last?r?yorsak orne?in ikisi de ayn? sponsorla cal?s?yor ayn? hemen hemen ayn? fiyatlar, ikisi de fuar yap?yo pek bir frk yok bu noktada sirketin gecmi?ine ogrenci ne kadar memnun buna bak?yoruzo yonden etkili olur diye dusunuyorum yoksa kesinlikle kat?l?yorum hala daha daha oncesinda bu programa kat?lmay?p belki de amerikaya dahai hic gitmemi? konuyla ilgili ahkam kesen dan??manlar mevcut onlara nazaran hem senin hem de bizim gibi daha once gidip gelmi? ogrenciler daha verimli bilgi verebilir ama objektiflik zor oluyor bu durumda da.

Çok zor i?ler ya, sonuçta tum acentalar?n yapas? gerekn kurallar var hemen hemen hepsi ayn? seyleri soyluyor hepsi ayn? hizmeti için eksiksiz diyor gitti?imizde onemli olan bir s?k?nt?m?z oldugunda muhatap bulabilmek, bana kal?rsa orada problem yasamad??? muddetce zaten pek bir acenta fark? goremeyiz. At?yorum bi sagl?k sigortas?na ihtiyac?m?z oldugunda gibi gibi.
    Yani bende anlam?? de?ilim adam bizzat kendi memnun kalm??. Tabi ki de hiçbir?ey yapmasa bile oraya yan?na gelemeleri çok güzel bi?ey neyi tart???yoruz? Yani memnuniyetini bile engellemeye çal???l?yor gibi bir izlenim olu?tu bende

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Yonetici Edit:

Bu forum herhangi bir sirketin acikca surekli ovulecegi bir yer degildir. Bu konu uzerinde ayni sirketin reklaminin yapilmaya calisilmasi uzerine 3 kisi siteden uzaklastirilmistir. Sirket ismi verirken yazacaklariniza dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu uyariya dikkat etmeyip , sirket ismini vererek reklam yapma cabasinda olacaklar siteden suresiz uzaklastirilacaktir.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkada?lar bence biraz daha ara?t?r?n ankaradan gidecekler için ankarada fuar yapan firmalar? tavsiye ederim. ?stanbula git gel olur olmaz bence çok mant?kl? de?il

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

isim yazmam sorun de?il ama en az?ndan tavsiye eden arkada?lara böyle çürütmek için aç?klama yapmak pek mant?kl? gelmedi. MEsela resmen soygun demi?siniz insanlar kaydolmu? ve verilen bir hizmet var neden insanlar?n içine kurt dü?sün ki herkes her?eyi anlayabilecek seviyede universite ö?rencisi burada

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı forzasumeyye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    isim yazmam sorun de?il ama en az?ndan tavsiye eden arkada?lara böyle çürütmek için aç?klama yapmak pek mant?kl? gelmedi. MEsela resmen soygun demi?siniz insanlar kaydolmu? ve verilen bir hizmet var neden insanlar?n içine kurt dü?sün ki herkes her?eyi anlayabilecek seviyede universite ö?rencisi burada
    Öncelikle ?unu belirteyim , Work and Travel maliyetlerinin ne kadar oldu?unu bilen biri olarak bu sene için 2050-2100 dolar gibi fiyat? kim çekerse görü?üm ayn?d?r , bu adeta soygundur. Soygun kelimesinin de Mecazi olarak kullan?ld???n? belirtmeme gerek yok heralde. Herkes üniversite ö?rencisi burada. Bu tamamen benim görü?ümdür , bir ba?kas? benim için 2100-2050 dolarlar çok uygundur diyebilir. Bu da normaldir. Kaydolmu? ki?iler de bu paralar? normal bulmu? ki kaydolmu?lar. Ben ?u an kaydolsayd?m bu paralara asla ve asla kaydolmazd?m. Bunu söylemek de benim hakk?md?r. Ben herhangi bir ?irkete ka?t yapt?rmazd?m demiyorum , kim bu fiyatlar? çekerse kaydolmazd?m diyorum. Dolay?s?yla bu yazd?klar?m? ki?iselle?tirme çabas?na girmeyin.

Bu arada seni son kez uyar?yorum , forum içerisinde ?srarla ?irket ismi yaz?p yönlendirme çabas? içerisindesin.En az?ndan d??ar?dan bu ?ekilde görülmekte. Tekrar? halinde herhangi bir uyar? yapmadan siteden uzakla?t?r?lacaks?n. Bu forum neredeyse 10 senedir aktif ve hiçbir dönemde hiçbir firma için bu kat? yakla??m?m?z? bozmad?k. Bundan sonra da ayn ?ekilde uygulanacakt?r. Son bir ?ey daha eklemek istiyorum , bundan sonraki mesajlar?n?zda ayn? tart??may? sürdürmeyip konu bütünlü?ü içinde yaz?lar yazarsan?z sevinirim. Aksi halde yazd???n?z mesajlar silinecektir. ?yi Forumlar.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)