17 Nisan 2008 Sinde Vize Goru?mem Vard? ..bundan Once 2006 Yaz?nda Wat La Gitmi?tim Usa'ya Bu Sefer Toefl Kursu Icin Ba? Vurdum ..ilk Sende Inlizcem ?ahaneydi Hala Ole ..benim Ing Konusunda Ne Stresim Ne Heycan?m Var Conki Inglizcem Cok Cok Iyi Neyse Gittim Ne Sorsa Rahatl?kla Cvp Verebiliyrim Abi Adam Tek Kelime Bi?i Sormad? Kac Hafta Kal?can Kurs Kac Hafta Dedi Bu Akdar Bide Perentslar?n Meslegini Laf Aras?nda Sordu Bi Ton Tapu Cart Curt Goturdum Hiç Birine Bakmad? Bile Zaten Vizeyi Veren ?eker Yuzlu Bi Karde?imzidi Yak???kl? Bi Adam Gidrenler Bilir (ilk Sende Zenci Akr? Gelmi?ti ?ansa Oda Bi Cac?k Sormad?) Tak Diey Bitit Dedi
Thats It ?dedim Yes Dedi
Did I Got It ? Dedim
Yes You Got It. Dedi
Bu Gunde (19 Nisan 2008)pasaportum Geldi Bir Y?ll?k Diye Ba? Vurdum Acenta Bir Y?ll?k Diye Yazal?m Garanti Olsun Dedi Tamm Dedim Bi Bakt?m 5 Y?ll?k Vizem Geldi Allah Dediim
Arkada?lar Vize Felan Filan Hakk?nda Cok Endi?e Etmeyin Yasal Insanlar Olun Zaten Al?yonuz
Ben ne Milyoner Veledlerinin (red Alan Herkesi Kast Etmiyom) Red Yedigini Gordum Babas? Milyon Doalrl?k Hesaplar? Var Verdigi Vergi Benim 2 Gunluk çerez Param O Adam Tabi Red Yer Yemesi Laz?mda

Alıntı

Bookmarks