merhaba arkada?lar 22 haziran sabah 6:15 paris new york aktarmal? olarak clevelanda gidiyorum o tarihte giden varsa yol arkada?? ar?yorum

merhaba arkada?lar 22 haziran sabah 6:15 paris new york aktarmal? olarak clevelanda gidiyorum o tarihte giden varsa yol arkada?? ar?yorum

Housekeeping olarak çal??acak var m? burada

benim housekeeping dostum
arkadaslar cedar pointte bu yaz calisan arkadaslarim bana yardimci olabilir mi acaba. kucuk bi sey isticem sadece o kadar.bende 2010 da calismistim ama baglantilarimi kaybettim maalesef. herhangi birisi bana ozelden ulasabilirse sevinirim tesekkurler.

Merhaba arkada?lar, 2017 yaz?nda Cedar Point'te olaca??m in?. 12 ?ubat'ta skype görü?mem var. Cedar Point'e gitmeyi dü?ünenler, sizlerde yazabilirseniz bir ?ekilde haberle?elim.Te?ekkürler.
Konu TeamBreezy tarafından (03-01-2017 Saat 06:12 PM ) değiştirilmiştir.

Bu parkta çal??abilmek için en geç ne zaman ba?vuru yap?labilir?

Bildi?im kadar?yla cedar pointin kontenjanlar? aral?k gibi doluyor.

Bende bu yaz cedar point de olucam![]()

Ben de cedar point'te çal??aca??m kabul edilirsem. Bir sorum olacak. Uzun süre güne? alt?nda kalmak beni ciddi anlamda rahats?z ediyor. Bütün i?lerde güne? alt?nda m? olunuyor? Kal?yorsak da ?apka, güne? gözlü?ü vs. tak?lmas?na izin veriyorlar m??

Ride operator, lifeguard, security traffic associate ve k?smen sweeping i?lerinde güne? alt?nda çal???l?yor diye biliyorum. Güne? gözlü?ü takma durumu hakk?nda bir bilgim yok ama daha önce konuda istersek cedar point ?apkas? al?p takabiliriz diye okumu?tum kesin olmamakla birlikte.

Gunes altinda calisilan durumlarda cedar pointin sapkasini takabilirsin. Gunes gozlugude yansimali olmamasi gerekiyor.

Arkada?lar i?lerini alan var m?? nas?l geçti mülakat

buradaki "wardrobe clerk" i?i hakk?nda bilgisi olan var m??

Biraz s?k?c? ve saatleri az olan bir is. Park calisanlarinin kirli uniformasini alip yerine temizini verceksin. Yikanmis uniformalari katlama yada askiya asma gibi islerde yapiyorlar sanirim. Gayet kolay bir is aslinda ama orada calisanlarin supervisor ve managerlarindan sikayetci olduklarini da duydum.

Evet kapali klimali bi yerde caliscaksin. Sabah erken saatlerde baslayip aksamustu 5 gibi isten cikarsin. Eger para kazanmak birinci planda degilse gayet uygun bi is.

Bu yaz ohio ya gidecekler ula?abilirler. Ben ride operator olaca??m haziran da gidiyorum.

merhaba,ayin kaci gidiyorsun

4u gedirem 7si ishim basliyir
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks