ewet öLe yapaLm waLLa hakLısn suyunu çıkaraLmwize haLLoLur ya biz görüşmei biLe atLatabiLmiş insanLarz wize mi engeL oLacak
çok da büük konuşmiim yaw hehe
eet bnde facebookta bi who is ready for it 2008 bi de cedar point employees tarzında iki grup wardı onLara üye oLdm dier profiLLeri de inceLedm fLn ama deLisi oLan çok kişi warmış şahsen gördm rahatLdm hehe
![]()

wize haLLoLur ya biz görüşmei biLe atLatabiLmiş insanLarz wize mi engeL oLacak
çok da büük konuşmiim yaw hehe
Alıntı

)) yaw bnm daa war yaw 24 de walla stres oldum bıtsede gıtsek yanı
Katzem; o form olmadan vize görüşmesine gittiğinde seni yetrli bulsalar da vizeyi vermiolar beklemek durumunda kalıosun canım ancak o form ellerine ulaştıktan sonra geçip geçmedğini öğreniosun.. 24üne kadar şirketinle görüş senin formunu mutlaka hazırlasınlar o güne kadar.. Ben şirketi aradım söyledim yarına hazırlarız dediler yarın bi gidicem tunalya ama bakalım umarım dedikleri gibi hazır olur da beklemem bi de onun için.. acaip stres oLdm ben yaw
bole dusundukce dıorum kı acaba food host olsaydımda kendı halımde pızzacıklarımı kesseydım acaba
tek yapacaımz şey girişte oyuncağa binenlere kuralları okumak, boyu yetmiosa binmesine izin vermemek ya da çantası warsa bırakmasını söylemek.. olay bu o nedenle rahat uyu 
Bookmarks