Evet dostlar, kay?tlar yakla??yor 2019 yaz? için gitmeyi planlayan dostlar ile bu konu ba?l??? alt?nda haberle?ebiliriz.
Evet dostlar, kay?tlar yakla??yor 2019 yaz? için gitmeyi planlayan dostlar ile bu konu ba?l??? alt?nda haberle?ebiliriz.

Ben gidece?im in?allah. ?yi paralar kazan?p hayallerimizi görüp, güzel insanlarla çal???p dönmek dile?iyle.. Hay?rl? olsun in?allah. Akl?mda hala birsürü soru var.zamanla azal?r diye umuyorum
?imdilik akl?mda WYOMING-Jackson Hole var bi kaç giden tan?yorum. ?kinci i? vs çok iyi durumdaym??. Bana bu konuda yard?mc? olabilecek gitmi? olan arkada?lar?n yard?m?n? bekliyorum Hay?rl? Günler
Konu MehmetYanikk tarafýndan (06-07-2018 Saat 03:46 PM ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ekleme

Biliyorum dediklerinizi. Do?a ile iç içe olmas? benim için harika bir ?ey. Sadece güzel paralar kazan?p travelda rahat etmek ve belki de fazla para harcamay?p ülkeme dönüp burda yapmak istediklerimi yapmak istiyorum. ?u an bahsetti?im bölgede olan bir arkada??m (internetten tan??t?k aama sa?olsun sorular?ma cevap veriyor) ikinci kez gitti ayn? bölgeye ve 2. i?lerin çok oldu?unu ve paralar?n di?er eyaletlere göre iyi oldu?unu söylüyor. Hatta iddial? bir cümle kullan?p buraya gelebilirsen di?er eyaletlere göre daha hatr? say?l?r derecede daha fazla kazan?ld???n? söyledi. Yak?n zamanda gidenler varsa onlardan da bilgi almak istiyorum yard?m edin.
vallahi daha önce gitmedi?im için bilemiyorum dedi?im gibi sadece do?a ile iç içe ve küçük bi yer oldu?unu biliyorum, hatta dün ?irkete kay?t yapt?r?rken akl?m?zdaki eyaletlere ?öyle göz ucuyla bi bakt?k çok merkezi olmayan yerleri tercih etmeyelim dedik ama dedi?iniz gibi illaki o taraflara giden arkada?larda var

Yok mu oralarda benim istedi?im gibi küçük ?ehirlerde çal??an ?u an. Ak?betinizi anlat?rsan?z çok sevinirimMerak ediyorum art?k. Para durumlar?n?z nas?l? 3000$ masraf?n?z? ç?karabildiniz mi?

Bana da 2 arkada??m Ankara dan bir firma tavsiye ettiler,ben de görü?tüm kendileriyle baya s?cak davrand?lar siteleri de güzel ama insan yine de tedirgin oluyorbir de Bursa da okuyup Ankara da bir firma seçersem bana herhangi bir dezavantaj? olur mu arkada?lar?Bursa dan bir firma m? seçmeliyim sizce?

Wyoming küçük ama güzel para kazan?l?yor diye biliyorum. Arkada?lar?m gitmi?ti. Geçen sene bir arkada??mda Colorado'da çal??t?. Garsonluk yapt?, 10000 yak?n para kazanm??. Oras? da dü?ünülebilir asl?nda. Gerçi en son görü?tü?üm firma bana i? listesi atm??t?, merkeze yak?n yerlerde güzel i?leri var. Konaklamas? bedava olan? bile gördüm![]()

Gerçekten harika rakamlarla dönmü?. Ben de o rakamlarla dönenlerle konu?tum ama hayal k?r?kl???na u?ramamak için onun yar?s? kadar hedefliyorumama çal??abildi?im kadar çok çal??may? dü?ünüyorum. Bu f?rsat her zaman gelmiyor. Hem rahat bi travel için hem de ülkeye bi nebze de olsa parayla dönmek için. Travel'? çok abartm?cam zaten. Güzel dü?üncelerim var umar?m herkes mutllu gider mutlu döner
Genelde ?irketlerin ço?u ?stanbul - Ankara - ?zmir içindedir, Bursa'da ya?aman?z çok önemli de?il, evraklar?n?z? mail ve posta yolu ile gönderebilirsiniz. Lakin içinize sinmesi için gidip ?irketlerle yüz yüze konu?ulabilir. Fakat di?er formalite olan evraklar, ?irketin size i? sunumu vs. bunlar hep online olarak gerçekle?ecektir. ?? fuarlar? oldu?unda kay?t yapt?rd???n?z ?irketin bulundu?u ?ehire gidip i? mülakat?n? oradada yapabilirsiniz. Sadece ilk seçim a?amas?nda yüz yüze görü?mek daha güven verebilir taraflara, bi bu dezavantaj? olabilir san?r?m onun d???nda çok önemli de?il aksine büyük ?ehirlerde ki ?irketler daha avantajl?d?r.
Çok plan yapmamak laz?m sonuçta kültürel bir de?i?im program?, benim ?uan iki haftada 2000$ kazanan arkada??mda var 400$ kazanan arkada??mda, biraz i? verene ve ?ans?n?za ba?l? aç?kças?. Tabi i?in ?ans olmayan k?sm? gitmeden gidilecek eyaletin her ?eyini ara?t?rmak ve olabildi?ince insana dan??mak. Ne kadar planlarsak planlayal?m hep biraz maksimum düzeyini en kötüsünü dü?ünerek hareket etmek laz?msonuçta ne olaca??n? nas?l bir ?eyle kar??la?aca??m?z? bilemeyiz.

Merhabalar iyi günler ! ??imi ayarlayabilirsem ilk sene için self ba?vuru ile gelme imkan?m var m? ? Bi sorun olur mu ? Malum dolar kuru a??r? derecede dengesiz ald? ba??n? gidiyor bu aralar , ilk olarak full destek alarak 3500 dolar civar?na mal etmeyi dü?ünüyodum fakat ?uanki kurla uçuk rakamlara denk geliyor . Self program hakk?ndaki bilgilerinizle beni ayd?nlat?rsan?z sevinirim![]()

Arkada?lar b? kaç sorum var yard?m ederseniz sevinirim ben ?imdi liseden mezun oldum bu sene ama tercih yapmad?m kötü yapt???m için seneye bidaha girecem s?nav?m Haziran 23de bitiyor ozaman ba?layabiliyor muyuz yoksa belli b? tarihi varm?

Bu seneden itibaren federal vergi iadesi al?nmayacakm?? .Gelecek sene net kazanc?m?z? çok etkiler mi ?
Bu konu hakk?nda bir bilgim yoktu fakat ?u aç?klamay? buldum;
*Vergi iadeleri ile ilgili en son durum*: K?sa özet olarak, Evet art?k *Federal Vergilerinizi geri alamayacaks?n?z* maalesef Trump '?n Aral?k 2017'de geçirdi?i yasadan dolay?.
Üzülerek ö?renmi? oluyorum ki, Donald Trump'?n 2017'nin Aral?k ay?nda ç?kartt??? yeni vergi yasa? ile (Tax Cuts and Jobs Act of 2017) ABD'de IRS'in vergi mükellefleri ?emas?na göre Resident olmayan (resident olma ?art?n? altta yazd?m) ki?ilerin (Non-Resident Alien) vergi iadelerinde geçen seneye kadar Personal Excemption (bireysel muafiyet) hakk? olan $4050? kazançlar?ndan dü?üp sadece geriye kalan k?sm?n vergisini ödüyorlard?.
Yeni yasaya göre , ABD'de non-resident olanlar?n ek olarak vergi iadelerinde muaf olarak kullanacaklar? bu miktar kald?r?ld?.
Yani art?k Federal olarak ödedi?iniz vergilerinizi i?vereniniz %10 ve %12 s?n?rlar? içerisinde kestiyse e?er geri alamayacaks?n?z.
E?er bu oranlardan fazla federal vergi verdiyseniz sadece o k?sm?n? geri alabileceksiniz.
State için ödedi?iniz vergileri geri almaya devam edeceksiniz.
De?i?en sistemde, personal excemption miktar? olan $4050; ABD resident? olanlar?n standard deduction? olan $6350a eklendi ve personal excemption tümden kald?r?ld?. ABD Resident'? olanlar art?k kazançlar?n?n?n ilk $12000 miktar?ndaki ödedikleri tüm vergileri geri al?yorlar. Ama Siz Resident olmad???n?z için alamayacaks?n?z. ALINTIDIR.
Konu Berkeley tarafýndan (19-08-2018 Saat 08:04 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Ben 2 ayd?r ara?t?r?yorum, 4. s?n?f ö?rencisiyim bu sene gitmek istiyorum.
Tecrübeli arkada?lardan yorumlar almak isterim.
?? olana??-eyalet olarak önerdikleri yerleri, iki i?de çal??mak için heryer uygun mu?Çünkü iki i?te birden çal??mak istiyorum.Tabi gitmeyi ba?arabilirsem ilk work and travel?m olucak, bunun yan? s?ra okul bitti?nide aç?k ö?retimle 4senelik ba?ka bir üniye kay?t olucam, Aç?kö?retim ö?rencisi olucam yani 2020de ozam diyelim gitmek istedi?imde, WAT'a Aç?k ö?retim ö?rencileri ba?vurabiliyor mu bilginiz var m??

Saatlik 12$ Colorado Dillon veya Breckenridge City Markette.Kasa ve ?arküteri pozisyonlar?nda job offer var.??le ilgili çok daha detayl? bilgi ve resimler için pm atabilirsiniz.Sezonluk ortalama 42-50saat(haftal?k).Geçti?imiz yaz Dillon’da housekeeping art? bu markkete çal??arak 10k USD kazand?m.
0553!142!99!93
Arkada?lar self gitmek isteyenler için yaz?yorum i? ve self yapmak hakk?nda merak ettiklerinizi sorabililirsiniz.Herhangi bir WAT acentesiyle ili?i?im yok.
Merhaba,Colorado Dillon/Breckenridge City Markette kasa ve ?arküteri pozisyonlar? için job offer var. Job offer amerikadan i? davetidir ve self olarak wat yapmaya yarar.Öncelikle kendimde bu i?te çal??t???m için i? hakk?nda bu kadar emin konusabiliyorum.??in saatlik ücreti 12$ ve konaklamay? airbnb,booking .com benzeri sitelerden kendimiz ayarl?yoruz.Ayl?k kiram?z tahmini 270-400$ aras?nda de?i?iklik gösterir.Bu i?i cazip k?lan bence saatlik ücretinin housekeeping gibi yorucu i?lere nazaran yüksek olmas? ve çal???rken sürekli müsterilerle ileti?im halinde olmam?z.Colorado native amerikal?lar?n cogunlukta oldugu bir eyalet ve 25 tane aktif kasas? cal?san içerisinde starbucks ve wells fargo olan yar? kompleks bir market olmas? gün içerisinde çok fazla insan?n u?ramas?n? sa?l?yor bu da daha çok ingilizce prati?i demek.?? veren üst düzey bir dil seviyesi aram?yor.Job offer ayarlayabiliyor olmam tamamen oradaki insan kaynaklar?yla ikili ili?kilerimin iyi olmas?ndan kaynaklan?yor.Bu yaz için job offer ayarlad?g?m aralar?nda yak?n arkada?lar?m?nda bulundu?u ?u an çal??an 10 ki?i var dilerseniz i?i onlardanda dinleyebilirsiniz.
Konu arslan.ffatih tarafýndan (07-10-2018 Saat 12:55 AM ) deðiþtirilmiþtir.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Selamlar arkada?lar, mutfakta çal??mak için ?öyle bir i? teklifi ald?m bölge hakk?nda beni ayd?nlatabilecek arkada?lar varsa bekliyorum;
Location, address: Ocean City, MD
Hour/week: 32+
per Hour: 10$
house/week: 100$
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks