Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Son sýnýftayým vize olasýlýðým ne olur?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Son sýnýftayým vize olasýlýðým ne olur?

Arkadaþlar merhaba wat2020ye katýlmak istiyorum. Bu sene son sýnýfým ancak okulum uzuyor. Ortalamam 2.04 staj girilince daha da artýcaktýr. Bu yýl artmaz ise hocalarýmdan yardým isteyerek belki daha da yükseltebilirim. Ýngilizce seviyem B1. Bir þirket kaydýmý alamayacaðýný söyledi , baþka bir þirket kabul edebileceðini. Kabul etmeyen þirket son sýnýflardan c1 Ýngilizcesi beklediklerini söyledi .Vize alýp alamayacaðýmdan korkuyorum sizce vize çýkma ihtimali nedir ? Çok istekliyim yardýmcý olabilecek var mýdýr?

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

B1 seviyesi düþük bir seviye. Son sýnýf olmaný da güncel durumuna eklersek bir acente tarafýndan kabul görmen de zor vize alma þansýn da düþük. Ýmkansýz demiyorum ama böyle
    admin (at) turkishwat.net

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Merhaba evet ancak okulum uzuyor buna dair belge alsam ? acentelerden kabul eden var geçen yýl 1,38 ortalamaya bile vize vermiþler , ayný acenteden tek bir kiþi vize alamamýþ o da suriyeliymiþ. Bilemiyorum bakalým

Acemi Watçý Arden - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    0

Yani son siniflar vizeye giremez diye bir kural yok ama risk alinir mi eskiden olsa evet ama simdi 500-700 dolar arasi gidecek on kayit falan bilmem ben olsam xesaret edemezdim galiba

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ben sanýrým edicem ya okulum zaten bitmiyor uzuyor kesin iki dönemde son sýnýf sayýlmam �� Kýsmet artýk þans deneyeceðim

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaþlar son sýnýfým ama okulum uzuyor . ortalamam anlýk 2.04 artacak Ýngilizce seviyem de b1. Yani bu durumu 3.sýnýfta olan biri gibi deðerlendirsek yine de vize alma ihtimalim düþük mü? Ben gerçekten istiyorum ve vizeyi alýcaðýma inanýyorum nedense

Tecrübe Puaný
    10

Alýntý Wat2020 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar son sýnýfým ama okulum uzuyor . ortalamam anlýk 2.04 artacak Ýngilizce seviyem de b1. Yani bu durumu 3.sýnýfta olan biri gibi deðerlendirsek yine de vize alma ihtimalim düþük mü? Ben gerçekten istiyorum ve vizeyi alýcaðýma inanýyorum nedense
    Olsun uzamasý daha kötü. Ýngilizce seviyeni yükseltirsen þansýn her zaman artar.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý shinoda Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Olsun uzamasý daha kötü. Ýngilizce seviyeni yükseltirsen þansýn her zaman artar.
    Hiç iç açýcý konuþmuyorsunuz moralim bozuluyor siz olsanýz ne yapardýnýz

Tecrübe Puaný
    10

Hiç iç açýcý konuþmuyorsunuz moralim bozuluyor siz olsanýz ne yapardýnýz
    toplamda kaybedeðin bedel en kötü ihtimali düþünsek de hayallerini yýkacak bir þey deðil. Ýngilizceni geliþtir ve programdan sonra döneceðine ikna et. Mezuniyet sonrasý gerçekçi bir planýn varsa þansýn var diyorum.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Son sýnýftayým vize ala býlýrmýyým?

Merhaba her kese,ben ingilisce Makina muhendisliyi okuyorum
    2017 yilda bir watla USA gitmishim (lifeguard )(1 ci sinifta),shimdi son siniftayim 2020 yili ichin wat istiyorum
    Shubat ayinda Multi-Country Europe trip yapicam (8 olke,Shengen,Italiya,Fransa,Spain,Portugal,Belgium ,Germany,Hungary,Denmark)
    Ingilis dilim B2-C1 araliginda(
    Notum 2.0

Sizce visa alma ihtimalim kach? ala bilirmiyim?
    Konu Aydin397 tarafýndan (18-09-2019 Saat 11:31 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Tecrübe Puaný
    10

Alýntý Aydin397 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba her kese,ben ingilisce Makina muhendisliyi okuyorum
    2017 yilda bir watla USA gitmishim (lifeguard )(1 ci sinifta),shimdi son siniftayim 2020 yili ichin wat istiyorum
    Shubat ayinda Multi-Country Europe trip yapicam (8 olke,Shengen,Italiya,Fransa,Spain,Portugal,Belgium ,Germany,Hungary,Denmark)
    Ingilis dilim B2-C1 araliginda(
    Notum 2.0

Sizce visa alma ihtimalim kach? ala bilirmiyim?
    Umarým ana dilin Türkçe deðildir. Yoksa fena.

Soruna gelirsek son sýnýf olmanýn dýþýnda pek bir dezavantajýn yok. Mezuniyet sonrasý planlarýný saðlam þekilde anlatman faydana olacaktýr.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Salam aleykum,Ben Azeribaycandan size yaziyorum,ana dilim azeri ve rus dili,Vatandashligim Azeribaycanli,Azeribaycanda dogdum,rus okulunu bitirdim(o yuzden ana dilim rus dili),universitede inglis sektorunde okuyorum,risk yapmak olur mu sizce? deger mi ?

Bir sorumda o ki, ben visaya girdigimde bir tane Fail dersim olucak, sadece bir tane,sizce bu benim uchun avantaj mi ? mesela 1 ci kurslar ichin bu dez avantaj bence bbu son yillar ichin avantaj,her halde 1 tane faile gore 5 yillik universitemi birakip amerikada kalmam )) ne dushunuyorsunuz ?

Acemi Watçý Arden - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Aydin397 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Salam aleykum,Ben Azeribaycandan size yaziyorum,ana dilim azeri ve rus dili,Vatandashligim Azeribaycanli,Azeribaycanda dogdum,rus okulunu bitirdim(o yuzden ana dilim rus dili),universitede inglis sektorunde okuyorum,risk yapmak olur mu sizce? deger mi ?

Bir sorumda o ki, ben visaya girdigimde bir tane Fail dersim olucak, sadece bir tane,sizce bu benim uchun avantaj mi ? mesela 1 ci kurslar ichin bu dez avantaj bence bbu son yillar ichin avantaj,her halde 1 tane faile gore 5 yillik universitemi birakip amerikada kalmam )) ne dushunuyorsunuz ?
    alttan dersin olmasý dezavantaj. bazý firmalar son sýnýf öðrencilere alttan ders býrakýn bu avantaj diyormus. Arkadaslar bu yanlýþ bir bilgi.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaþlar merhaba wat2020ye katýlmak istiyorum. Bu sene son sýnýfým ancak okulum uzuyor. Ortalamam 2.04 staj girilince daha da artýcaktýr. Bu yýl artmaz ise hocalarýmdan yardým isteyerek belki daha da yükseltebilirim. Ýngilizce seviyem B1. Bir þirket kaydýmý alamayacaðýný söyledi , baþka bir þirket kabul edebileceðini. Kabul etmeyen þirket son sýnýflardan c1 Ýngilizcesi beklediklerini söyledi .Vize alýp alamayacaðýmdan korkuyorum sizce vize çýkma ihtimali nedir ? Çok istekliyim yardýmcý olabilecek var mýdýr?

Merhaba ayný durumdayýz özele bakar mýsýn?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 2 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 2 misafir)