arkada?lar meraba. haziran ay? yakla??yo. ucak biletini alan arkada?lar vard?r. bu arkada?lar hangi havayolu ?irketinden ne kadara ald?klar?n? yazarlarsa almayan arkada?larda bu bilgilere gore seçim yapabilirler.
te?ekkurler.

arkada?lar meraba. haziran ay? yakla??yo. ucak biletini alan arkada?lar vard?r. bu arkada?lar hangi havayolu ?irketinden ne kadara ald?klar?n? yazarlarsa almayan arkada?larda bu bilgilere gore seçim yapabilirler.
te?ekkurler.

ben ald?m baya oldu alal?..istanbuldan virginia richmond a new york aktarmal? 700 euro ya ald?m da havayollar?ndan. da havayollar? ankaradan istanbula da bele? uçak sa?l?omu? haberiniz olsun..bizim bilet ald???m?z ?irketteki ak?ll?lar maalesef bize bunu sölememi?ler..

dada gidi? tarihini dei?tirince ceza oduyomusun. bu konu hakk?nda bilgin varm?.

evet 131 euro ceza ödeniyor maalesef..benim dönü?üm 14 eylül 17 eylüle kdr uzatma ?ans?m var daha uzat?rsam ceza ödemek zorunda kalaca??m...da da bileti ald?ktan sonra hiçbi de?i?iklik yap?lm?yor maalesef..ancak geçen y?l giden arkada?lar dayla gitmi? hep baya rahat gidip gelmi?ler sorun ya?amam??lar o yüzden ben de day? seçtim..
evet arkada??m ben rezervasyon yapt?rd???mda d.e.l.t.a dan 150 euro ceza oldu?unu sölediler tarih de?i?tirmeye

ceza fiyat?n? yanl?? söylemi? olabilirim 130 euro hat?rl?yorum ben..sonuç olarak ceza ödeniyor![]()

bu kotu haberya benim gidi? tarihim s?navlar?m?n sonuclar?na gore netlik kazan?cak. e?er bilet al?rsam dei?tirme gibi bi ?ans?m yok gibi gorunuyo. mecburen gidi?ime bi kac gun kala al?cam bileti. cok kotu bi durum yaa
![]()
selam sirona..bende kingsteyim bu yaz..ama bir sorum sana bi sorum var. i?e ba?lama tarihin be biti? tarihini sölermisin?benim ba?lang?ç 18 haziran biti? 10 eylül..sen 14 eylül dönü?ten bahsediyorsun..sen biraz erkenmi gidicen?..bilgi verirmisin?

D.E.L.T.A 'dan ald?m bugün biletimi. 810 € New York aktarmal? Utah. 17 saat civar? sürecek yolculuk. 10 Haziran gidi? - 24 Eylül dönü?.

649euro newyork JFK direk thy
3haziran gidi? 17eylul dönü?
eywallah turk?shwat bilet için
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar

bende dadan ald?m ankaradan richmond 735 euroya ald?m!!!!
7 Haziran - 12 eylül Boston a Madrid aktarmal? Iberia hava yollar? ile. 508 eurodönü? tarihi de?i?tirme ?ans? yok hastal?k/ölüm olay? d???nda. de?i?trimeyi de dü?ünmüyoruz
fiyat çok iyi geldi ama bakal?m nas?l olacak yolculuk
www.harikafiyat.com ald?g?m yer de. yeni alacak arkada?lara tavsiyem her 10/15 dk da bir bilet aras?nlar netten imkanlar? varsa. hatta saat ba?? baks?nlar olmad?. özellikle sabah erken saatlerde. rezerve ettirip almayanlar?n biletleri sabah bo?a ç?k?yor ve dolmadan siz rezerve ettirin. ben gece bakt?m bu bilet yoktu sabah erkenden bakt?m vard? hemen rezerve ettirip ald?k... sürekli netten ara?t?r?n derim
günde 1 kere bakmay?n en az 30 kere bak?n

merhaba arkada?lar bende biletimi british airways ten ald?m londra aktarmal? chiacogo ya.1434ytl ye....

Minneapolise...905$

hay?rl?s? olsun sony22
650€ ya THY direkt NY turkishwat aktarmal?![]()

bende yarin alcam 733 euro alitalia ile roma ordan da ile chicago.11 haziraan.donus 15 eylul da ile roma ordan thy ile istanbul

jegelskerdeg sendem? six flags e g?d?yosun yoksa
717 euro ist san francisco munich aktarmal? lufthansa

evet ivelin 6 flags ciyim.bende sdu de okuyorum.heatrow en cok valiz in kayboldugu havaalani.dikkat et.ne zman gidiyorsun

arkada?lar biletleri ald???n?z fiyattan ziyade hangi siteden ya da arac? turizm ?irketinden ald???n?z? da belirtirseniz, çok daha yard?mc? olursunuz benim gibi ?u an bilet bakan ki?ilere..
selam arkada?lar bende biletimi ald?m i-beriadan 14 haziran gidi? 17 eylül dönü? ist-madrid-washington 550 euro..biletin en büyük eksisi kesinlikle dönü? tarihimi degi?tiremiyorum..piyasadaki en uygun bilet..ordan richmonda aktarma yap?cam...ayr?ca sirona bu mesaj? okuyosan duy beni..biz senle facebookta ne zman konu?tuk?...

bende d.a dan ald?m ve minneapolise newyork aktarmal? TAMMMM
toplam : 640 EURO
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()

Profosor nerden ald?n bileti biz daha yak?n bi yere visconsine 751 euroya rezerve ettirdik. Ayn? okulday?z bu arada antalyadan ald?ysan ac?k adres yazabilirsin![]()

trek turizm vade farksiz taksit yapiyor biletlere

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks