Work and Travel
Sayfa 3 Toplam 13 Sayfadan BirinciBirinci 1234567 ... SonuncuSonuncu
Toplam 384 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 90 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Mc Donalds ??lerinde Çal??may? Dü?ünenler

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

selam arkada?lar ben de bu yaz alabamaya gidiyorum ve mc donaldsta çal??aca??m.ama bi problem var san?r?m yaln?z gidicem benim alabamaya giden ba?ka arka?lar lütfen birbirimizle ileti?ime geçelim.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

heja bende ayn? yere gidiorum ve bende yaln?z gidiyorum sen biletini ald?nm? vize görü?men ne zmn?? tevenen ve fritz arkada?larda mobile mcdonaldsa gidecekler

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar wyoming-cheyenne de mcdonalds ta çal??acak yokmu bu yaz.
    varsa irtibata geçelim oraya gitmeden önce.bu arada ben 12 haziranda gidiyorum.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

allegria,ben de mobile a gidicem san?r?m ama henüz vize görü?mesine gitmedim san?r?m 30 may?sta gidicem in?allah al?r?m vizeyi ve uçaktan indi?im zaman tek ba??ma hödük gibi kalmak istemiyorum... o yüzden bi ?ekilde ileti?ime geçelim mesajla?al?m.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

henüz acemi watc? oldu?um için özelden msj atam?yorum mail adresinide burda wermek yasak, bende vize görü?mesine 28 may?sta gidicem di?er gidecek arkada?larlada irtibat? koparmayal?m plsss

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet ben de acemiyim bu yüzden mesaj atam?yorum acaba nas?l bir çare bulsak bilmiyorum.facebookun varsa beni ekleyebilirsin mesajla??r?z Heja Sar? dieye arat facebookta bulursun

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet ben de acemiyim bu yüzden mesaj atam?yorum acaba nas?l bir çare bulsak bilmiyorum.facebookun varsa beni ekleyebilirsin mesajla??r?z Heja Sar? diye arat facebookta bulursun

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar merhaba tevenen de mobile a gidiyo ve o ozel mesaj atabiliyo. isterseniz msn adresimi size ozelden msj atabilir. msnlerimizi alsak cok iyi olur. bu arada ben de yalniz gidiyorum. heyecan dorukta

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet iyi fikir çok iyi olur burdan yetkililere sesleniyoruz lütfen halledelim ?u ileti?im olay?n?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

heja seni ekledim facebooktan fritz senin msnin tevenende warm???

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar Mobile AL Mcdonalds a giden kac kisi var asagidaki listeye eklenecek var mi
    1.fritz
    2.tevenen
    3.daut
    4.allegria
    5.heja88
    Safinaz...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

evet benim msn tevenen de var. ordan irtibata gecelim az kaldi artik yolculuga

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ewt benim bildiklerimde bu kadar, ba?ka warsa ses wersin lütfenn bu arada hangi tarihlerde gidiyorsunuz ben 23 haziranda ba?licam i?e tevenen msnini ekledim bu arada özelden msj atm??s?n ama cvp veremiorumm...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Talking slm

slm yakuza ben de mobile mcdonalds a gidece?im sana birkaç sorum olacak cevap verirsen sewinirim birincisi 3 al kalam?ycam muhtemelen we i? sözle?mesinde 3 ay kalmazsa 150dolar öder yaz?o esneklik yaparlarm? yoksa illa 3 ay? doldurmamm? gerekir? di?eri de güney amerikada konu?ulan ingilizce bizde do?udaki türkçeye benzio falan diolar do?ruluk pay? warm? yani güneye gitmenin art? eksileri neler körfezin dibinde olmak iidir die seççmi?tim?? ?imdiden t?k

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar uçak bileti ald?n?zm? mobile'a ?? uygun fiyata bulan warm? 800 euro ciwar?nda

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı gorkem_3020 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar uçak bileti ald?n?zm? mobile'a ?? uygun fiyata bulan warm? 800 euro ciwar?nda
    800 € uygun mu oluyor görkem .benim vizem daha bas?lmad? alamad?m bileti ne olur ne olmaz diyor sirket,asl?nda hakl?lar,bileti al?r?z vize gelmezse bilet elimizde patlar .

bu arada o listeye beni de ekleyin

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı allegria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewt benim bildiklerimde bu kadar, ba?ka warsa ses wersin lütfenn bu arada hangi tarihlerde gidiyorsunuz ben 23 haziranda ba?licam i?e tevenen msnini ekledim bu arada özelden msj atm??s?n ama cvp veremiorumm...
    ben 23 haziranda gidiyorum baska Mobile giden var m??listener1402 ile birllikte 6 kisiyiz galiba
    Safinaz...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben son anda yaptigim bi manevrayra Alabama ya 685 euroya bileti aldim Donus New Yorktan olcak. Donus Alabama dan olursa fiyat 745 euro...
    bu arada 6 kisi olmusuz ama ben sadece tevenenle irtibata gecebildim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba arkada?lar ben bu formu yeni buldum yazan herkeze ve özellikle yakuzaya te?ekkürler.pensacola mcdonaldsa gidiyorum bende 20 haziran gibi.tek korkum ingilizce seviyem oldukça dü?ük çok problem ya?arm?y?m acaba bide pensacolaya gidicek olan arkada?larla ileti?im kural?m

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

fritz nerden ald?n biletii? ne zmn gidiosun??

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

fritz nerden ald?n biletii? ne zmn gidiosun??
    Bileti global vizyon yet travelden aldim. 11 haziranda ucuyorum. sen ne zaman gidiyosun?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben 23 haziranda i?e ba?licam daha almad?m bileti vize görü?mem 28 may?sta sonra al?cam bileti

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı gorkem_3020 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm yakuza ben de mobile mcdonalds a gidece?im sana birkaç sorum olacak cevap verirsen sewinirim birincisi 3 al kalam?ycam muhtemelen we i? sözle?mesinde 3 ay kalmazsa 150dolar öder yaz?o esneklik yaparlarm? yoksa illa 3 ay? doldurmamm? gerekir? di?eri de güney amerikada konu?ulan ingilizce bizde do?udaki türkçeye benzio falan diolar do?ruluk pay? warm? yani güneye gitmenin art? eksileri neler körfezin dibinde olmak iidir die seççmi?tim?? ?imdiden t?k
    3 ay kalma konusu housing ile alakal? ise kalkamasan bile minimum 3 ayl?k kiray? ödersin. Ama 3 ay çal??mak zorunlu gibi bir ?art varsa onda esneklik olur. Eylül bas?nda Abd de okullar ac?ld?g? sezon bittigi için i?ler duraks?yor, managerin isten 1-2 hafta erken ayr?lmana büyük ihtimalle izin verecektir.
    ?ngilizceye gelince öyle bir sey yok, bana gayet normal gelmisti. Gitmeden önce Güney Abd oldugu için cogunlukla ?spanyolca konusuluyor diye korkmustum ben de ama hic de öyle degil. ?spanyolca bilen de cok var ama hepsi ingilizce biliyor ingilizce konusuyor kaçak gelmis gibi görünen meksikal? tak?m? haric.
    Körfezin dibinde olmak bence çok güzeldi; deniz, günes,turistik mekanlar, tatil yaparak çal???yorsun, vs vs. Tek kötü yan? okyanusta jawslar var die duymustum ama hiç kar??la?mad?k Allahtan Köpekbal?g? müzesi vs vard? bnm gittigim yerde gezmistik hatta. ?aka bir yana okyanusu da cok güzeldi. Sonuc olarak bence do?ru seçim yapm?ss?n...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

alabama da baya bir türk olacak san?r?m her zamankin gibi
    Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar mc donaldsta çal???cam bende fakat ingilizcem oldukça kötü çok problem ya?arm?y?m ?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar Mobile AL ye gidecek olanlar biletlerinizi aldiniz mi fiyatlarinida yazarsaniz iyi olur..
    Safinaz...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben almad?m daha 27 haziran vize görü?mesii çok heyecanl?y?m bana ?ans dileyin arkada?larr... ya ben son s?n?f?m ama okulum 2 ders yüzünden bi y?l uzad? ben bunu onlara nas?l anlat?r?m

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

Alıntı fatihatatunc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar mc donaldsta çal???cam bende fakat ingilizcem oldukça kötü çok problem ya?arm?y?m ?
    senin için de?il ama i?yerindeki menejerlerin için kötü olur zaten büyük bir ço?unlu?u zenci olduklar? ve ingilizceyi bamba?ka konu?tuklar? için, sana verdikleri talimatlar? bi süre sonra anlamaya çal??maktan vazgeçip rastgele ?eyler yapmaya ba?layacaks?n
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı necro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin için de?il ama i?yerindeki menejerlerin için kötü olur zaten büyük bir ço?unlu?u zenci olduklar? ve ingilizceyi bamba?ka konu?tuklar? için, sana verdikleri talimatlar? bi süre sonra anlamaya çal??maktan vazgeçip rastgele ?eyler yapmaya ba?layacaks?n

necroooo çok te?ekkürler ayn? yere gidiyoruz 5 arkada? vee mc donalds a:S an?lar?n? payla?man ?imdiden baz? olumsuzluklara haz?rl?kl? olmam?z? sa?lad?..çok da üzdü tabii anlad???m kadar?yla pek güzel geçmemi? Louisiana maceran.Umar?m sorunsuz geçiririz bu yaz?..sorular?m olucak özellikle sana tekrar görü?mek üzere

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

heja bende ayn? yere gidiorum ve bende yaln?z gidiyorum sen biletini ald?nm? vize görü?men ne zmn?? tevenen ve fritz arkada?larda mobile mcdonaldsa gidecekler
    slm alegra b?s?y soylucem bende g?d?orum bu yere ama s?md?den bi hayal k?r?kl?g? coktu ?c?me d?yeb?l?r?m spanish fort a g?d?orum bi bilginz varm? burasyla ?lg?l? google earthten bakt?m mubarek agac ve kurak l?ktan baska b?s?y yok bende mcdonaldsta cal?s?cam bakalm nolcak

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)