Work and Travel
Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: louisiana gidecekler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar ben de hazıranın son haftası gıdıorum ,,iş yerı louisiana da ama new orleans a arıyorum ,,eger varsa bılgınız ucak bıletı konusunda bılgılendırırsenı tek ederım

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ruhi88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar ben de hazıranın son haftası gıdıorum ,,iş yerı louisiana da ama new orleans a arıyorum ,,eger varsa bılgınız ucak bıletı konusunda bılgılendırırsenı tek ederım
    yaw ruhi hic sorma dostum bende hazıran sonu gıtcem new orleansa 29 yada 30 unda ama ne dogru durust bılet var nede ucuz yani herkes new orleansa mı gidio anlamadımm aglanacak halımıze guluyoz olan bıletlerde daha pahallı..

sole bı durum daha var new orleansa sadece gıdıs ucak bıletı gıdıs donusten daha pahallıı...

bu ucak bıletı konusunu bı an once halletmek lazım...

ben eger dırek oraya bulamazasam mecburen once new yorka sonra orda ucak otobus ne bulursam new orleansa gecmeyı dusunuyorum...bakalım ne yapaaczzz...!!!

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

Alıntı sincili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw ruhi hic sorma dostum bende hazıran sonu gıtcem new orleansa 29 yada 30 unda ama ne dogru durust bılet var nede ucuz yani herkes new orleansa mı gidio anlamadımm aglanacak halımıze guluyoz olan bıletlerde daha pahallı..

sole bı durum daha var new orleansa sadece gıdıs ucak bıletı gıdıs donusten daha pahallıı...

bu ucak bıletı konusunu bı an once halletmek lazım...

ben eger dırek oraya bulamazasam mecburen once new yorka sonra orda ucak otobus ne bulursam new orleansa gecmeyı dusunuyorum...bakalım ne yapaaczzz...!!!
    eğer new york'a gidersen ordan new orleans greyhoundla 150 dolar civarıydı ve 15-16 saat sürüyordu...

ama bence, eğer new orleans'a ucuz bulamıyorsan houston'a bak derim, hem daha yakın (6-7 saat) hem de ucuz oluyor...
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı necro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer new york'a gidersen ordan new orleans greyhoundla 150 dolar civarıydı ve 15-16 saat sürüyordu...

ama bence, eğer new orleans'a ucuz bulamıyorsan houston'a bak derim, hem daha yakın (6-7 saat) hem de ucuz oluyor...
    evet arkdaslar necro haklı bosuna kazıklanmayın ben 1160 ytlye atlanta aldım ordan 50 dolara new orleanssa gıtcem 9 saatte sabah 8de orda olcam kısacası hemde otel parasından yırtcam eger aksam orda olursanız kımse almaz sızı bosuna hotel parası verırsınız

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)