Work and Travel
Toplam 93 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: expedia.com

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı taltrap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen aldınmı bu siteden bilet yada nereden aldın diye sorayım ve prosedür nasıl işleyecek biraz ayrıntı verirsen sevinirim.
    bu seneki biletimi expediadan aldım...905 dolara ist-minneapolis...prosedür çok basit, siteye girip istedigin tarihleri aratıp, sana uygun olan uçuşu seçiyorsun, daha sonra koltuklarını seçiyorsun ( bu opsiyon acentalarda yok ) daha sonra ödeme kısmında ise limiti yeten bir kartının bilgilerini giriyorsun, onlar kartından çekiyor...bu kadar...sonra sana e-ticketini gonderiyorlar mailine...sende onun çıktısını alıp havaalanına gidiyosun...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı k-mart Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu seneki biletimi expediadan aldım...905 dolara ist-minneapolis...prosedür çok basit, siteye girip istedigin tarihleri aratıp, sana uygun olan uçuşu seçiyorsun, daha sonra koltuklarını seçiyorsun ( bu opsiyon acentalarda yok ) daha sonra ödeme kısmında ise limiti yeten bir kartının bilgilerini giriyorsun, onlar kartından çekiyor...bu kadar...sonra sana e-ticketini gonderiyorlar mailine...sende onun çıktısını alıp havaalanına gidiyosun...
    bileti göndermemeleri gibi bir durum söz konusu oldumu hiçayrıca hangi kartlar geçiyor belirli bir bankanın kartı mesela?visa yada master?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı taltrap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bileti göndermemeleri gibi bir durum söz konusu oldumu hiçayrıca hangi kartlar geçiyor belirli bir bankanın kartı mesela?visa yada master?

bileti gondermemeleri gibi bir durum duymadım daha once...ben ve yurtdışında oturan bir çok arkadaşım bu siteyi kullandık, bi problem çıkmadı...zaten senden parayı çektikten sonra senin o sitede bi sayfan oluyor, onun çıktısı da e-ticket olarak geçiyor, gondermeseler bile elinde o var...kart konusunda da hatırladıım kadarıyla dunyadakı her cesıt kart gecıyor...15 ulkede olan bi sirket bu cunku...degeride yanlıs hatırlamıyorsam 2.5milyar dolar falandı acentadan daha guvenilir oldugu kesin bence...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks