Work and Travel
Toplam 97 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: CHP ve iddası ‘dinleme’

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

@Kriptografi

Her zaman belden aşağı vurmak , yorumların etkinliğini arttırmak için en kolay yoldur.Fakat Çanakkale milletin kaderinin değiştiği yeniden doğduğu yerdir.Ve o insanlar cumhuriyetin kurulması ve demokrasinin yerleşmesi için canlarını-kanlarını vermişlerdir.1 metre kare alana 5 bin merminin düştüğü bir bölgede insanlar Manda yönetimini kabullenmek için çatışmadı sonuçta.Ve unutmaki Çanakkale Destanı yazılmasaydı , bugün ne Cumhuriyet olurdu ne de demokrasi.Onun için yorumlarımıza dikkat edelim 2 kere düşünelim..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Kriptografi

Her zaman belden aşağı vurmak , yorumların etkinliğini arttırmak için en kolay yoldur.Fakat Çanakkale milletin kaderinin değiştiği yeniden doğduğu yerdir.Ve o insanlar cumhuriyetin kurulması ve demokrasinin yerleşmesi için canlarını-kanlarını vermişlerdir.1 metre kare alana 5 bin merminin düştüğü bir bölgede insanlar Manda yönetimini kabullenmek için çatışmadı sonuçta.Ve unutmaki Çanakkale Destanı yazılmasaydı , bugün ne Cumhuriyet olurdu ne de demokrasi.Onun için yorumlarımıza dikkat edelim 2 kere düşünelim..
    Ben aksini iddia etmiyorum bu 1.
    2.si de belden aşağı vurmuyorum. Bunu yapan sensin yahu. Çanakkaleyle alakasız bi konuda şehitlere bağladın konuyu. Ben anlayamadm orasını. Ben sadece sana cevap verdim. Onlar Faruk'un dediği gibi gavurlar gelmesin diye, namus belasına, vatan millet sevdasına şehit oldular. Cumhuriyet çok sonraki olay.
    Ayrıca da bn lafı çok dolandırmayı sevmem. Onun için direk söylerim (ya da yazarım). Kırılan gücenen varsa da kusura bakmasın, naapalım.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)