ya bu cok komik ama havuz o kadar da buyuk deildi hatta derinligi 60 cm falandi ben genelde 60 cm havuzda yuzmem stilim deilsigara konusuna gelince sigara iciyorsan zor ama kisiden kisiye degisir nefesin kuvvetliyse hemen yorulmuyorsan gecersin her sirket kendi siradan havuzunda kendi supervisor larina egitim verdiriyor bi gun bi sinif toplayip basliyolar 3 gunde bitiyor dedigim gibi burda her yerde olan cok buyuk olmayan hatta kucuk olan bi havuzdu benimki
en onemli sey durmadan 300 yard yuzeceksin havuzun dibindan kinasil anlamadim zaten derinlik 60 cm biraz yuzeceksin ok kondisyon un iyi ise sorun yok sonra biseyler ogretecekler orasi kolay en sonda kucuk quiz tarzi bir test var onu verip ise basliyosun ama ben yapamadim![]()
cok fazla kafana takma gelmeden memlekette bi havuz bul kendini dene bolca yuz gelirkende yanina bi sozluk al gerisi kolay ben cok sanssizdim ilk gunlerde basima gelmeyen kalmadi birazda sans meselesi ama ALAHA sukur simdi hersey daha iyi ..
anlattiklarim senin icin yeterli merak etme

sigara konusuna gelince sigara iciyorsan zor ama kisiden kisiye degisir nefesin kuvvetliyse hemen yorulmuyorsan gecersin  her sirket kendi siradan havuzunda kendi supervisor larina egitim verdiriyor bi gun bi sinif toplayip basliyolar 3 gunde bitiyor dedigim gibi burda her yerde olan cok buyuk olmayan hatta kucuk olan bi havuzdu benimki

Alıntı

gidip denicez başka şansımız yok gbi şu an..

Bookmarks