Work and Travel
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: en iyisi benim işimdi!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bende islerimden cok memmunum....iki tane isim ikiside resturantta birinde her sabah calisiyorum birinde sali carsanba persembe aksamlari...birincisi cok iyi cok eylenceli geciyor patronla cok girgir samata geciyor.......40 saat civari calisyorum bu iste 500-550 doalr aliyorum obur aksamki isim o kadar eylenceli deyil malesef sevmiyorum calisma kismini ama onunda parasi iyi haftada 20 saat felan calisiyorum 400-450 doalr felan aliyorum....egrci islerim zor oyle bos bos oturmak felan fazla yok ama iyi para getiriyor>)

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı yahoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende islerimden cok memmunum....iki tane isim ikiside resturantta birinde her sabah calisiyorum birinde sali carsanba persembe aksamlari...birincisi cok iyi cok eylenceli geciyor patronla cok girgir samata geciyor.......40 saat civari calisyorum bu iste 500-550 doalr aliyorum obur aksamki isim o kadar eylenceli deyil malesef sevmiyorum calisma kismini ama onunda parasi iyi haftada 20 saat felan calisiyorum 400-450 doalr felan aliyorum....egrci islerim zor oyle bos bos oturmak felan fazla yok ama iyi para getiriyor>)
    abi merak ettim 40 saat birinde 500 550 yapmışsın çok iyi kim verior bu parayı ya 2008 de bir çok kişi geri döndü para kazanamadı.ser sefil oldu.. neresi orası ha ngi eyalet detaylı bilgi versene..

haftada 20 saat 400 450 yapmışsın süperde saatlik ücret 20 dolardan daha fazlaya gelior otekisindede 12 dolardan daha fazlaya süper yani.. nediyim
    AEK

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks