forever26 Nickli Üyeden Alıntı

aynen arkada??m sana kat?l?yorum.
i?ten kovulmalar m? dersin,evsiz kalmalar m?,
superviser aya??na ki?iliksiz insanlarla muhattab olmalar,tehditler,a?a??lamalar,evlerde h?rs?zl?klar,as?ls?z ihbarlarla eve polis bask?nlar?,kazalardan sonra sa?l?k sigortas?z kalmalar daha neler neler.
Tamam Türkiyedeki ?irketler abd de etkili olmayabilirler ama ba?tan bize bunlar? söylesinler.orda öyle ma?dur çocuklarla kar??la?t?m ki ?irketimden o yüzden bi derece olsun memnunum ama yine de ba?ta vaad ettiklerinin hiç birisi olmad?.sözle?memden çok farkl? bi yere yerle?tirildim.bunu mail yoluyla ilettim ki yak?nmad?m bu durumdan sadece yerimi bilsinler diye.bana gelen cevap bu ?ekildeydi."ben askere gidiyorum mesajlar?n?za cevap veremeyece?im" sanki dalga geçer gibiydi.Ba?tan öyle balland?ra balland?ra anlat?yorlar ki.dinledi?in ortamla kar??la?t???n ortam aras?nda da?lar kadar fark var.
Gerçekten de bu work and travel program?na devletin bi el atmas? laz?m.kald???m yerde ya?ayan vatanda?lar?m?z  vard?.kendileri "her sene tamam art?k bu sene gelen olmaz diyoruz hersene katlanarak geliyorsunuz."diyorlar.Hakl?lar da resmen param?zla eziyet çekiyoruz.Tamam e?lenmiyor da de?iliz ama hepsi kendi çabalar?m?z sonucu bu program?n bize eziyetten ba?ka verdi?i bir?ey yok.
bence ortak hareket edilmeli ve ne gerekiyorsa yap?lmal? çankaya'ya m? ç?k?lcak.siyaset meydan?na m??medyay? arkam?za alarak sesimizi duyurmal?y?z.Biz yand?k,bizden sonrakiler yanmas?n.

Bookmarks