benim hayalim sağlı sollu mısır tarlalarının arasında eski model amerikan arabamla,arka planda dandik bir amerikan radyosunun eglenceli bir müziği eşliğinde araba sürmek![]()
benim hayalim sağlı sollu mısır tarlalarının arasında eski model amerikan arabamla,arka planda dandik bir amerikan radyosunun eglenceli bir müziği eşliğinde araba sürmek![]()
Konu hellguard tarafından (22-12-2008 Saat 11:41 PM ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar bu sene wat a gitmek isteyenlerden biri de benim fakat hala sirket secimimi yapamadım araştırmadıgım gitmedigim kafasını sisirmedigim sirket kalmadı ama bi türlü hiçbirine güvenemedim.... cok fazla detaycı ve kuşkucuyum allah sonumu hayır etsin ... sirket secimi için ne yapsamda su durumdan bir an önce kurtulsam yahu bi yardım eden allahın kulu cıksın![]()
merhaba![]()
amerikada ki hayalin fantezin bu konumu![]()
![]()
bak sana link verim ordan paylasim yap
http://www.turkishwat.net/sirketten-...ight=sirketler
S-pectacular
Abi bende aynı şekildeydim birsürü şeye dikkat ediyordum ama baktım bütün hepsi aynı şeyleri söylüyor ve bu WAT işi birazda şans işi gittiğin yere, eyalete ve işe göre değişiyor o yüzden bende önceden kafamda belirlediğim şirketler arasından en ekonomik olanını seçip kayıt oldumsende öle yap bence....
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks