Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan 12345 ... SonuncuSonuncu
Toplam 176 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Priz Dönüþtürücü (Converter)

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Post Priz Dönüþtürücü (Converter)

Alýntý richard99 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba Arkadaþlar

Gidenlerin Bildiði Gibi Amerikadaki Prizler Ve Fiþler Farklý Olup 3 Baþlýklý Olmakta Ve Ayrýca Voltajýda 110 V. Gibi Bi Deðrde.bilmeyenler Için Türkiyede Voltaj 220v.
    Yani Yanýnýzda Götüreceginiz Elektronik Aletleri Kullanmak
    Için Bir Dönüþtürücü Almanýz Gerekir

Istanbulda Bu Dönüþtürücüleri Doðu Bankta Veya Vatan Gold Gibi Elektronikçilerde Bulabilrisiniz ..eðer Yanýnýzda Gotureceðiniz Aletlerin Voltaj Aralýðý 110v Desteklemiyorsa Orda çlýþmaya Bilir Ama Bilgisayrlarýn %99 Bunu Destekler Bu Yazýyo Kablonun
    Ustunde Gorebilrisiniz..diðer Ufak Tefek Aletleriniz Için Bi
    Kontrol Yapýn Derim

Buraya Kadarýný Belki Daha Once Duydunuz
    Peki Ama Ordan Alýcaðýnýz Eþyayý Burda Naýl Kullanacaksýnýz
    (ps3 ,xbox,tv,laptop,) Iþte Onun Içinde Usa Dakinin Tersi
    Bi Dönüþtürücü Alýcaksýnýz Ve Voltaj Ayarý Olmasýna Dikkat Ediceksiniz Malum Oranýn Voltajýna Gore Yapýlmýþsa Eðer
    Türkiyede çalýþmayabilir
    Ama Benim Favorim Ve Aldýðým Bi ürünü Size Tanýtayým
    Bestbuy'dan Bi üçlü (3 Dediðim Ama 15 Giriþi Vardý)
    Fiþ Aldým Voltaj Ayarý Da Vardý ..ordan Aldýðým Eþyayý Türkiyede Rahatca Kullana Biliyorum

Voltaj Olayýný Cokta Takmayin Bütün Buyuk üreticiler Zaten Voltaj Olarak 110-220 V.desetekler Ama Kntrol Etmekte Fayda Var
    Ufak Tefek Aletlerinizi Kontrol Edin Traþ Makinesi Gibi Bu Tür
    Eþaylar Desteklemiyebiliyor

arkadaþlar amerikada prizler üç delikli ve burdan götürdüðümüz þarj aletleri ora çalýþmýcak. Priz dönüþtürücülerini nerden bulabiliriz bi fikri olan varmý?
    Konu Fiorex tarafýndan (26-04-2008 Saat 12:37 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Elektrikçiden derdini izah edersen iyice alýrsýnn

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

peki basit birþey mi bu yoksa voltaj ayarlamasý filan gerekli mi?
    bir de ne kadardýr bu aletler?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Amerikanyada 4-5 $ oldugunu duydum. ama sadece duydum..

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

bunla ilgili diðer forumlarda konuþuldu zaten.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý gskapun Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bunla ilgili diðer forumlarda konuþuldu zaten.
    bu forumda yazan baþka birçok þeyle de ilgili diger forumlarda konusuldu. o zaman napalým? kapayýp gidelim istersen?
    biraz mantýk allasen.

sen ben giriyo olabiliriz "diger" forumlara da herkesin haberi oldugunu ya da onlarý da takip ettiklerini var saymak biras sacma.
    Konu tosbaaa tarafýndan (08-06-2007 Saat 04:37 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

diðer forumlar derken gskapun galiba diðer baþlýklarý kasdetmiþ.Yanlýþ anlaþýlma olmuþ burda galiba

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý tosbaaa Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bu forumda yazan baþka birçok þeyle de ilgili diger forumlarda konusuldu. o zaman napalým? kapayýp gidelim istersen?
    biraz mantýk allasen.

sen ben giriyo olabiliriz "diger" forumlara da herkesin haberi oldugunu ya da onlarý da takip ettiklerini var saymak biras sacma.
    arkadasým bu forumda konu acmadan önce burayý okuyun diye bir baslýk var orda ne yazýyor.Tabiki her konuyu sonuna kadar okuyamayabilirsin ama genede göz gezdirmek gerekir konulara ,ayný seyler farklý farklý yerlerde konusulunca hepsine bakmak daha gücleþir.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý kaplannn Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadasým bu forumda konu acmadan önce burayý okuyun diye bir baslýk var orda ne yazýyor.Tabiki her konuyu sonuna kadar okuyamayabilirsin ama genede göz gezdirmek gerekir konulara ,ayný seyler farklý farklý yerlerde konusulunca hepsine bakmak daha gücleþir.
    baska forum derken baska sitelerden bahsediyorum. heralde ayný konuyu burda 25 kere açalým demiyorum. bilmiyorum ki anlaþýlmasý çok mu zor "arkadaþým" ?

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý umut Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    diðer forumlar derken gskapun galiba diðer baþlýklarý kasdetmiþ.Yanlýþ anlaþýlma olmuþ burda galiba
    aynen öle pardon..

ve sen diðeri ne çemkiriyosun kötü biþi mi dedik??! konu kirliliði oluyo diye dedim ben.final zamanýnda bi de kimsenin saçmasalak alýnganlýðýyla uðraþamicam.anlayan anlamýþ zaten saolun

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

baska forum derken baska sitelerden bahsediyorum. heralde ayný konuyu burda 25 kere açalým demiyorum. bilmiyorum ki anlaþýlmasý çok mu zor "arkadaþým" ?
    daha önce uzuuuunnn uzuuuunn konuþulmuþ bi konu bu..okusaydýn görürdün zaten.ayný konuyu tekrar açmanýn bi anlamý var mý ''arkadaþým''?? bilmiyorum ki anlaþýlmasý çok mu zor??!!!

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

"aynen öle pardon" derken kendi anlatýmýnda problem oldugunu kabul etmiþsin zaten? saçmasalak alýnganlýk falan yok. benim baþlýðým mý neden alýnayým? sacmasalak sýfatýný iadeli tahütlü geri yolluyorum.
    bi de iyiymiþ vala. öle "diðeri", "öteki" yapmak hemen.

seni seviyesizliðin ve terbiyesizliðinle baþbaþa býrakýyorum. yeter sana ömür boyu.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Anlaþýlmasý zor deil sen anlamýyorsun yada yanlýþ anlýyorsun.Baska site manasýyla sölenmemýs zaten o söz bu forumdaki degeer baslýklar altýnda bulunan bir konudan bahsedýlmýs daha iyi anlatabildimmi

Arkadaþým!!!

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

daha iyi anlatabildin, zaten sözü söleyen de ne demek istedigini söledi. ama ilk yazdýgý halinde sorun varsa ben napiyim?
    forum yazmýþsýn baþlýk yazsaydýn. ben de öle anlamasaydým. sonra bana da "diðeri" demeseydin.

siz biraz agresifsiniz galiba arkadaþlarým...

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

"aynen öle pardon" derken kendi anlatýmýnda problem oldugunu kabul etmiþsin zaten? saçmasalak alýnganlýk falan yok. benim baþlýðým mý neden alýnayým? sacmasalak sýfatýný iadeli tahütlü geri yolluyorum.
    bi de iyiymiþ vala. öle "diðeri", "öteki" yapmak hemen.

seni seviyesizliðin ve terbiyesizliðinle baþbaþa býrakýyorum. yeter sana ömür boyu.
    diðeri dedim diye alýnmýþ wahh yavruummm..noolur beni kendimle baþbaþa býrak zira senle uðraþcak zamaným yok..

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

kardes ayrýntýlara takýlma agrsif olanda yok yanlýs anlaþýlmadan dolayý olmus bitmiþdir ok

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

anammm nolmus burda yaw neyseee konu neydý priz donusturucu dýger bý adýyla cevirici diger bi adýyla da converter en dandik elektirkci de býle vardýr dedýler ama ýý anlatmak gerekýyomus genelde ordan getýrdýgýn urunu burada turkiye de kullanmak ýcýn bý alet verýyomus adamlar yanlýþlýkla..fýyat olarak da 3- 4 mýlyon dedýler bý de ordan da alýrsýnýz dýyen oldu bakacaz artýk bulursak anlatabýlýrsek derdýmýzý alýrýz yoksa ordan

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

gereNk yok böyle þeylere yaff naaptýnýz siz burda....

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

eðlendik

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

bu arada priz donusturucuyu turkýyeden degýl de gýdýnce ordan al dedý elektrikcideki adamlar (yaný yokmus onlarda ký bulamazsýn zaten dedýler ne býlem onlarýn yalancýsýyým )

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bu benim fön makinasýda çalýsýrmý o conventer la

daha mantýklý sorayým...her türlü aleti çalýstýrabiliyolarmý bi sýnrý varmý bu aletlerin...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

yada converter olmadan direk taksam benim cihazý ne olur

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

takamassýn ki.onlarýn prizleri 3 delikli üstteki iki deliði düz alttaki yuvarlak bi acaip biþi.o converterla ne istersen çalýþtýrýrsýn

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Cool

Alýntý gskapun Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    takamassýn ki.onlarýn prizleri 3 delikli üstteki iki deliði düz alttaki yuvarlak bi acaip biþi.o converterla ne istersen çalýþtýrýrsýn

ehueheheeh

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ya arkadaslar yurt dýsýndan ceb telefonu gelmýsdý
    3 cubuklu bir sarzý vardý nasý olur nasý olur dedým gýttým bir çevirici almýsdým 2,5 ytl idi gecen sene cok da kolay olmusdu

bana bir tane yurt dýsýndan gelen cýhazlarý calýstýrabýlmek ýcýn cevýrýcý aparat verýrmýsýn dedým vermýslerdý or deýl ya ayrýntýlara takýlmayýn beyler bayanlar

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

ordan buraya gelenleri çalýþtýrmak için olaný anlýyolar hemen veriyolar da sorun burdan oraya gidenleri çalýþtýrmak için istediðin þeyi anlatabilmekte

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

"burdan aldýðýmýz dönüþtürücüler sadece cep telefonunu çalýþtýrýyormuþ" en azýndan birileri bana böyle söyledi ama bana hiç de mantýklý gelmedi..sonuçta sadece prize girmesini saðlýyor baþka yaptýðý birþey yok ki .. ?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Eðer elektronik alet 110 voltta çalýþabilyorsa priz dönüþtürücüsüyle kullanýlabilir. Ama 110 volta uyumlu deðilse bir transformator (adaptor) almak gerekir. O da çalýþtýrýcaðýnýz aletin gücüne (watt) göre deðiþir ve boyutlarý pek küçük deðildir ve aðýrdýr.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

ben bugün gittim bi elektrikçiye anlattým derdimi...bana bu amerikada çalýþtýrmak için dedi verdi..ama sizin dediðiniz gibi 3 delikli deðil yine 2 delikli ama biraz daha farklý uçlarý...ben dedim bunun 3 delikli olmasý gerekmiyor mu? yok dedi o 3 delikli olan ingiltere için...ben de iyi dedim aldým ama içime pek sinmedi,,,þimdi amerikadakiler 3 lü mü 2li mi ??
    ayrýca tanesi 1 ytl den 3 tane aldým kadýköyden...

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý ozgurs59 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben bugün gittim bi elektrikçiye anlattým derdimi...bana bu amerikada çalýþtýrmak için dedi verdi..ama sizin dediðiniz gibi 3 delikli deðil yine 2 delikli ama biraz daha farklý uçlarý...ben dedim bunun 3 delikli olmasý gerekmiyor mu? yok dedi o 3 delikli olan ingiltere için...ben de iyi dedim aldým ama içime pek sinmedi,,,þimdi amerikadakiler 3 lü mü 2li mi ??
    ayrýca tanesi 1 ytl den 3 tane aldým kadýköyden...

bende kadýköyde sordum. üç delikli bi tane verdi. 10 ytl demesin mi.yuhh dedim. alt tarafý bir çevirici. utanmadan bide innanmýycaksýn ama 10 ytl ye satarak zarar ediyorum dedi...iktir lan diycektim kendimi zor tuttum pis kazýkçýlar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)