Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 49 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ?srail'e kim dur diyecek?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Standart ?srail'e kim dur diyecek?

?srail'in Gazze'ye düzenledi?i Dökme Kur?un operasyonu 5. gününe girdi. Ölen ki?i say?s? yakla??k 400. BM aç?klamas?na göre bunlar?n 4te 1 i sivil.. Bana göre çok daha fazla sivil öldü ve ölenlerin büyük bir k?sm?n? çocuklar olu?turuyor. ?srail'in zulmü Hitler'i aratm?yor.. Tevrat öldürmeyeceksin diyor.. bunlar kad?n çoluk çocuk demeden katliam yap?yorlar.. Ortado?uda çat??ma ortam? ne zaman bitecek.. ?srail nas?l duracak ? Yada nas?l durdurulacak?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

ne zaman Domatesin tohumunu,Savunma sitemlerini vs.......... onlardan almay? b?rak?r?p kendi yerli ürünlerimi geli?tirip sahip ç?karsak i?te o zamn dur demeye gerek bile kalmayacak.
    Hep derim ufak görünen ayr?nt?lar hep büyük önem arz eder..
    bunu di?er ortado?u ülkelerininde yapmas? tabii ki.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

dünyaya hükmeden bir avuç insan toplulu?u
    kula?a çok mant?ks?z geliyor
    onlara dur demek için o 5milyon kadarc?k insan taraf?ndan yönetilmemek laz?m

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Heryerde çok güçlü lobileri var.. Ekonomik ve teknolojik anlamda a??r? geli?mi? bir topluluk. Birbirlerine a??r? ba?l? bir millet. Aralar?nda bir tane fakir görmedim. (Biz müslümanlar olarak ?unlar?n yar?s? kadar olamad?k malesef..)Buraya kadar her?ey güzel.. ama ne yaz?kki tüm bu pozitif özelliklerini siyonizm u?runa harc?yorlar... Aralar?ndan bir kaç deha ç?kt? ve siyonizmi, siyasi siyonizme dönü?türmek için ilk ad?m? att?. Ba?ar?l? da oldu.. Siyasi siyonizm destekli yapt?klar? bu katliamlar?n faturas?n? masum insanlar ödüyor..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

acikcasi adamlarin tarihine baktigimizda , oyle temeller atmislarki planli bir sekilde, gelegee dair her plani sanki 2-3 kere kurgulayarak ve her planin bir alternatifi olarak bugnlere kadar gelmisler..dunyanin her ulkesinde faaliyet gosteren lobileri var..israilli her insanin parca parca toprak satin alarak bir israil devleti kuruldugu kimi tarafindan bilinmeyen bir gercek..zamaninda nazilerin yahudilere yaptigi soykirimi cok iyi bir sekilde kullanarak bati dunyasinda ''masulmlari ,ezilenleri koruyan devlet'' olarak bilinir..gel gorki doguda nasil bilirler..israil iskencesi , ozellikle arap ulkelerinde bilinir..siyonizmi tarih boyunca en iyi sekilde kullanmislardir..anlatilcak okadar cok sey varki bunlar hakkinda..
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

?srail'in en büyük koruyucusu Amerika ne zaman batarsa ?srail'de o zaman y?k?l??a do?ru gider.

Sonuçta ABD hem mali hem askeri aç?dan tek ve en büyük koruyucusu ?srailin. Hery?l milyarlarca dolar yard?m yap?yorlar.

ABD gittikten sonra bu kadar rahat nüfuz edebilecekleri ba?ka bir ülke bulmalar? imkans?z.

Dünyan?n kalan? zaten ulus-devlet modeliyle yönetiliyor. Yabanc?lar?n sisteme dahil olmalar? çok zor.
    Ama Amerika'da herkes yabanc? oldu?u için kimin paras? varsa rahatl?kla hükümeti kontrol edebiliyor.
    Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.

ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
    http://www.turkishwat.net

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

ABD 'mi Israile muhtac yoksa Israil mi ABD 'ye ?
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

tavuk mu yumurtadan ç?kar yumurta m? tavuktan?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

antik ça?da ?uan ismini hat?rlayamad???m bir imparator veya komutan yahudilere soyk?r?m ypam?? ve o zamanki nüfus a göre 300 bin yahud?y? öldürmü?tü..m?s?rl?lar ?nda ant?k ça?da yahud?lere kar?? bir soyk?r?m giri?imi oldu..hitler'i bilmeyenimiz yoktur zaten..atamayana atarlar felsefesi..zaman?nda iyi k?rsalarm?? bu soysuzlar?n soyunu ?imdi böylesine zulm edemeyeceklerdi...dedelerini f?r?nlarda yakan filistinliler de?il almanlard?..ama gücü yeten yetene bu dünyada..
    bok vardı keşfettiniz şu kıtayı..şimdi uğraş dur vize ,uçak bileti vs..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

dostum beni yanl?s anlamayacag?n? bilerekten oncelikle sunu belirteyim bi yanl?s?n war... 10 emir den biri öldermeyeceksin diyor ama kimi ? once bunu dusunmemiz laz?m... onlar?n eski ahitlerine gore buyuk israil "devletinin" s?n?rlar? içinde bulunan ve yahudi olmayan herkes in katli me?rudur... oncelikle israil bir devlet degildir... sistemlestirilmi?, kurumlar? olan bir teror orgutudur... yani israil in PKK dan tek fark? kurumsalla?m?s olmas?d?r... ayr?ca ben ?SRA?LE k?zm?yorum. niye diyecek olursan?z cevab?m sudur... onlar inand?klar? seriatte yollar?na devam ediyorlar. yani gorevlerini yap?yorlar. gorevleri ney TEROR ve KATL?AM!!! sorulmas? gereken soru israili kim durduracak degil, biz(butun islam alemi olarak) israili ve ?srail gibileri durdurmak için ne yap?yoruz olmal?... aff?n?za s?g?narak soylemek istiyorum kimse beni yanl?s anlamas?n lutfen ama bugun türkiye sokaklar?nda bile dolassan?z HAMAS kimdir deseniz... insanlar?n verecegi tepki bellidir... ya "bilmiyoruz", ya "teror orgutur" diyecekler...peki kaç ki?i bölü?türülmü? filistin topraklar?n?n(1947'den beri) GAZZE deki HALKIN oyuyla tekrar ediyorum HALKIN oyuyla seçilmi? ME?RU B?R HÜKÜMETT?R" diyecek... sak?n yanl?s anlamay?n bu konuda en cok da kendime k?z?yorum...cunku ilk once kendimi bi sorgulamam laz?m... peki ben nap?yorum sadece dua... bu kadar... sadece dua...dogrudur Rasulallah s.a.v. "dua müminin silah? buyurmustur" ama sunu unutmamal?y?z dua istemek degildir... istedigin seyin Allah ta oldugunu bilmektir... Allah ta oldugunu bildegin bir seyi de istemen laz?m... onun içinde ibadet gerekli... peki su anki katliam ve soyk?r?m durumunda yap?lacak en oneml? ibadet nedir... aff?n?za s?g?narak nacizane fikrimi soylemek istiyorum... C?HADDIR!!! peki cihad nedir...Allah ugruna, Allah?n yaratt?g? en serefli mahlukat olan insanlar ugruna HAKKIN VE HAKLININ YANINDA OLMAKTIR!!! nas? yap?l?r... burda da aff?n?za s?g?narak soylemek istiyorum ki C?HAD 2 ?ekilde olur.. Ayeti kerime soyle buyurur "...mallar?n?z ve canlar?n?zla Allah yolunda cihad edin" Tevbe-41... yani isteyen mal?yla isteyen de can?yla cihad eder... i?te burada tekrar en bastaki soruma geciyorum... "biz ne yap?yoruz, özele inersek BEN NE YAPIYORUM" demeliyiz... i?te kendime k?zmam?n sebebi insanlar gazzede me?ru olan savunma haklar?n? kullan?rken "BEN" hem onlara terorist damgas?n? vuruyor hem de onlar? terorist ilan eden "tak?m elbiseli teroristlerin” mallar?n? hiç çekinmeden al?p onlara bir kur?un da "BEN" hediye etmi? oluyorum..."BEN"den ve "BEN"im yapt?klar?mdan bu kadar... Affedin "BEN"i GAZZE’dekiler,GROZN?'dekiler,BOSNA'dakiler,HERSEK' tekiler,KE?M?R'dekiler,MOGAD??U'dakiler,DARFUR'dak iler,BAGDAT'takiler...Ve ismini sayamad?g?m bircok yerde zulme ugrayan musluman kardeslerim, size yapt?g?m bunca seye ragmen affedin beni...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı gokhan28bjk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum beni yanl?s anlamayacag?n? bilerekten oncelikle sunu belirteyim bi yanl?s?n war... 10 emir den biri öldermeyeceksin diyor ama kimi ? once bunu dusunmemiz laz?m... onlar?n eski ahitlerine gore buyuk israil "devletinin" s?n?rlar? içinde bulunan ve yahudi olmayan herkes in katli me?rudur... oncelikle israil bir devlet degildir... sistemlestirilmi?, kurumlar? olan bir teror orgutudur... yani israil in PKK dan tek fark? kurumsalla?m?s olmas?d?r... ayr?ca ben ?SRA?LE k?zm?yorum. niye diyecek olursan?z cevab?m sudur... onlar inand?klar? seriatte yollar?na devam ediyorlar. yani gorevlerini yap?yorlar. gorevleri ney TEROR ve KATL?AM!!! sorulmas? gereken soru israili kim durduracak degil, biz(butun islam alemi olarak) israili ve ?srail gibileri durdurmak için ne yap?yoruz olmal?... aff?n?za s?g?narak soylemek istiyorum kimse beni yanl?s anlamas?n lutfen ama bugun türkiye sokaklar?nda bile dolassan?z HAMAS kimdir deseniz... insanlar?n verecegi tepki bellidir... ya "bilmiyoruz", ya "teror orgutur" diyecekler...peki kaç ki?i bölü?türülmü? filistin topraklar?n?n(1947'den beri) GAZZE deki HALKIN oyuyla tekrar ediyorum HALKIN oyuyla seçilmi? ME?RU B?R HÜKÜMETT?R" diyecek... sak?n yanl?s anlamay?n bu konuda en cok da kendime k?z?yorum...cunku ilk once kendimi bi sorgulamam laz?m... peki ben nap?yorum sadece dua... bu kadar... sadece dua...dogrudur Rasulallah s.a.v. "dua müminin silah? buyurmustur" ama sunu unutmamal?y?z dua istemek degildir... istedigin seyin Allah ta oldugunu bilmektir... Allah ta oldugunu bildegin bir seyi de istemen laz?m... onun içinde ibadet gerekli... peki su anki katliam ve soyk?r?m durumunda yap?lacak en oneml? ibadet nedir... aff?n?za s?g?narak nacizane fikrimi soylemek istiyorum... C?HADDIR!!! peki cihad nedir...Allah ugruna, Allah?n yaratt?g? en serefli mahlukat olan insanlar ugruna HAKKIN VE HAKLININ YANINDA OLMAKTIR!!! nas? yap?l?r... burda da aff?n?za s?g?narak soylemek istiyorum ki C?HAD 2 ?ekilde olur.. Ayeti kerime soyle buyurur "...mallar?n?z ve canlar?n?zla Allah yolunda cihad edin" Tevbe-41... yani isteyen mal?yla isteyen de can?yla cihad eder... i?te burada tekrar en bastaki soruma geciyorum... "biz ne yap?yoruz, özele inersek BEN NE YAPIYORUM" demeliyiz... i?te kendime k?zmam?n sebebi insanlar gazzede me?ru olan savunma haklar?n? kullan?rken "BEN" hem onlara terorist damgas?n? vuruyor hem de onlar? terorist ilan eden "tak?m elbiseli teroristlerin” mallar?n? hiç çekinmeden al?p onlara bir kur?un da "BEN" hediye etmi? oluyorum..."BEN"den ve "BEN"im yapt?klar?mdan bu kadar... Affedin "BEN"i GAZZE’dekiler,GROZN?'dekiler,BOSNA'dakiler,HERSEK' tekiler,KE?M?R'dekiler,MOGAD??U'dakiler,DARFUR'dak iler,BAGDAT'takiler...Ve ismini sayamad?g?m bircok yerde zulme ugrayan musluman kardeslerim, size yapt?g?m bunca seye ragmen affedin beni...
    hocam madem bunlar? biliyorsun israilin orta?? olan amerika ya neden gitmek için u?ra? veriorsun?10.bin ki?i bugün istanbul da israil bayraklar?n? yakt? lanet okudu..e hadi atlay? gidin filistine destek verin...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkada?alar ben her gün bu olaylara bakt???mda içim ac?yor ama sadece ölen çocuklar ve kad?nlar için. bizim ba??m?zda y?llard?r terör var y?llard?r ülkemize sald?r? ve kötü emeller var. dergilerde sürekli ç?kan bütün dünyada sembol olan kur?un yemi? bebeklerimiz var bunlar olurken filistin bizim yan?m?zdam?yd? ?rak yan?m?zdam?yd? hangi birisi bize destek verdi yada ?u anda hangisi bize destek oluyor ben israilin yapt?klar?n? do?ru bulmuyorum ama bunca ?ehidimiz varken ve kimse bize üzülmezken bu kadar çaba niye

tekrar ediyorm çocuklara ve kad?nlara çok üzülüyorm ama ke?ke ba?kalar?da bizim çocuklar?m?za bizim üzüldü?ümüz kadar üzülse

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadas?m bunu soyleyerek cahilligini belli ediyosun... lutfen ithaml? konusmalardan kac?nal?m... burda yap?lan bir oz ele?tiridir... ben oz elestirimi yapt?m istersen sende vicdan?nla bu oz ele?tiriyi bi yap... o zaman boyle ithamlarda bulunmayacag?na eminim kardesim. ayr?ca beni ne kadar tan?yosun. destek vermedigimi nerden biliyosun, bayrak yakmad?g?m?, F?L?ST?NE veya CECEN?STANA G?TMEK istemedigimi nerden biliyosun...nu yolda bedel odemedigimi, nezaretlere dusup dayaklar yemedigimi, hakaretlere ugramad?g?m? nerden biliyosun... ben en yak?n arkadas?m? GROZN? de sehit verdim!!! Rabbim bana da nasib eder in?allah. lakin sorun bayrak yakmakta degil, sorun kendimizi bu yolda YAKAMAMAKTA, bu a?kla YANAMAMAKTA... soruna da soyle cevap vereyim. 1. si ticarette asla D?N AYRIMI yoktur... herkesle ticareti serbest b?rakm?st?r ALLAH c.c. ama asla onlar? dost edinmeyin demi?tir. 2. si ben ?imdi amerikaya giderek orada CALISARARAK onlarla DOSTMU olmus oluyorum... ben mcburger alm?yorum ariel kullanm?yorum ya da ne bilim marlboro vs.vs. urunlerini alm?yorum. nie? cunku ALTERNAT?FLER? war. ticarette de boyle. Alternatifi warsa serbest olmas?na ragmen ASLA bu kosullarda onlar?n urunlerini almam!!! daha dogrusu sana soyle soyliiim onlara destek veriyor diye oraya gitmemek laz?msa TÜRK?YE dede yasamamak laz?m...cunku ac?k destek veren ulkelerden biriyiz. Ama ben senin gibi dusunmuyorum. orada yas?yor olmak veya orada RIZK pe?inde kosmak ayn? zamanda da su anki dunya da gecerliligini en yuksek seviyede koruyan ve dunya milletlerine sesini en kolay sekilde duyurman? saglayan ingilizceyi (in?allah ilerde degi?ir) içinde bulundugum statude daha ii ogrenme sans?m yok!!! yani alternatifi yok... ve sunu bilmeni isterimki arkadas?m filistine giderek filistinli olunmaz yasayabildigin surece, yasayabildigin kadar onlar?n ac?s?n? yasamak ve yasad?g?n? faaliyetlerinle belli etmek insan? filistinli bosnal? cecenyal? darfurlu veya dogu turkistanl? yapar...yine de dusuncelerini onemsiyor ve degerlendirecegime soz veriyorum.. sayg? ve selametle...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadas?m bunu soyleyerek cahilligini belli ediyosun... lutfen ithaml? konusmalardan kac?nal?m... burda yap?lan bir oz ele?tiridir... ben oz elestirimi yapt?m istersen sende vicdan?nla bu oz ele?tiriyi bi yap... o zaman boyle ithamlarda bulunmayacag?na eminim kardesim. ayr?ca beni ne kadar tan?yosun. destek vermedigimi nerden biliyosun, bayrak yakmad?g?m?, F?L?ST?NE veya CECEN?STANA G?TMEK istemedigimi nerden biliyosun...nu yolda bedel odemedigimi, nezaretlere dusup dayaklar yemedigimi, hakaretlere ugramad?g?m? nerden biliyosun... ben en yak?n arkadas?m? GROZN? de sehit verdim!!! Rabbim bana da nasib eder in?allah. lakin sorun bayrak yakmakta degil, sorun kendimizi bu yolda YAKAMAMAKTA, bu a?kla YANAMAMAKTA... soruna da soyle cevap vereyim. 1. si ticarette asla D?N AYRIMI yoktur... herkesle ticareti serbest b?rakm?st?r ALLAH c.c. ama asla onlar? dost edinmeyin demi?tir. 2. si ben ?imdi amerikaya giderek orada CALISARARAK onlarla DOSTMU olmus oluyorum... ben mcburger alm?yorum ariel kullanm?yorum ya da ne bilim marlboro vs.vs. urunlerini alm?yorum. nie? cunku ALTERNAT?FLER? war. ticarette de boyle. Alternatifi warsa serbest olmas?na ragmen ASLA bu kosullarda onlar?n urunlerini almam!!! daha dogrusu sana soyle soyliiim onlara destek veriyor diye oraya gitmemek laz?msa TÜRK?YE dede yasamamak laz?m...cunku ac?k destek veren ulkelerden biriyiz. Ama ben senin gibi dusunmuyorum. orada yas?yor olmak veya orada RIZK pe?inde kosmak ayn? zamanda da su anki dunya da gecerliligini en yuksek seviyede koruyan ve dunya milletlerine sesini en kolay sekilde duyurman? saglayan ingilizceyi (in?allah ilerde degi?ir) içinde bulundugum statude daha ii ogrenme sans?m yok!!! yani alternatifi yok... ve sunu bilmeni isterimki arkadas?m filistine giderek filistinli olunmaz yasayabildigin surece, yasayabildigin kadar onlar?n ac?s?n? yasamak ve yasad?g?n? faaliyetlerinle belli etmek insan? filistinli bosnal? cecenyal? darfurlu veya dogu turkistanl? yapar...yine de dusuncelerini onemsiyor ve degerlendirecegime soz veriyorum.. sayg? ve selametle...
    evet ben cahilim kabul de sen amerika ya g?d?p adamlara dolayl? yoldan para kazand?racaks?n hizmet edeceksin...sonra ben ariel alm?yorum falan d?yeceks?n..bende sana bunlar? bi geç diyece?im..bu kadar öfken varsa amerikaya gidip hizmet etme bence...ticarette din ay?r?m? yoktur ama gavurlarla dost olma diyorsun..ben sana söyleyeyim önce insan? diniyle de?il insanl???yla de?erlendireceksin...yoksa ne fark?n kal?r tüm müslümanlar? el kaide sanan amerikal?dan???

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

diger arkadas?ma da bir dipnot olarak sunu belirtmeliyim... evet bizim ?ehidlerimizde en az onlar kadar kutsald?r... ve Allah hepimizi PKK kursununa sehit giden bebeler kadar serefli ve onurlu ihsan eyler in?allah... ama dostum sunu da bilmeni isterim ki 1984 den beri biz sehit verirken filistinliler 1947 den beri hatta israilin kurulma asam?s?n? ele al?rsak 2. abdulhamitin dususunden beri sehit veriyorlar... soyledigin seyler cok dogru bizim yanarken onlar neredeydi demene hak veriyorum ama ornek verdigin yerler yanl?s. cunku biz sehit verirken onlarda sehit veriyor veya saddam gibi diktatorlerin zulmunde yas?yorlard?... ama arap seyh bozuntular?n? veya krallar?n? ornek gosterirsen yani devleti temsil yetkisi olanlar? kesinlikle sana sonuna kadar kat?l?yorum... ama sunu da bil ki bizim sehitlerimize onem vermeyenler filistinlilere de bagdattaki olen mazlumlarada onem vermiyorlar... yani bu; orda zulme ugrayanlarla bizim ortak kaderimiz gibi bi?ey... bunlar? degistirme kudreti oldugu halde degistirmeyen herkesin Allah belas?n? versin!!!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

dostum galiba senle farkl?l?g?m?z? buldum...senin hayata ve olanlara bak?s ac?nla benimki tamamen farkl?... cunku yazd?klar?mdan beni hic anlam?ss?n... sana da bunlar? anlatmakla ugras?cak hic vaktim yok... ben insanlar? insanl?klar?yla degerlendiririm. ve benim bu kriterimin ozunde HAKTAN m? BATILDAN oldugu inanc? yatar... yani adalettenmi zulumdenmi... lakin laf? fazla uzatmayacag?m... ama illa ki maksad?n birini kapaklamaksa veya empoze ise tamam kapakland?m... sen hakls?n ve galipsin... Allah yolunu ac?k etsin... sana soyleyecek fazla sozum yok... ne yazarsan yaz sana cevap vermeyecegim...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

ya arkadaslar benim anlamadigim tek sey.
    savas baslamadan bikac gun once israel'in dis isleri bakaninin misirda husnu mubarekle gorusmesi?
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

dostum galiba senle farkl?l?g?m?z? buldum...senin hayata ve olanlara bak?s ac?nla benimki tamamen farkl?... cunku yazd?klar?mdan beni hic anlam?ss?n... sana da bunlar? anlatmakla ugras?cak hic vaktim yok... ben insanlar? insanl?klar?yla degerlendiririm. ve benim bu kriterimin ozunde HAKTAN m? BATILDAN oldugu inanc? yatar... yani adalettenmi zulumdenmi... lakin laf? fazla uzatmayacag?m... ama illa ki maksad?n birini kapaklamaksa veya empoze ise tamam kapakland?m... sen hakls?n ve galipsin... Allah yolunu ac?k etsin... sana soyleyecek fazla sozum yok... ne yazarsan yaz sana cevap vermeyecegim...
    eminim vaktin yoktur...ama benim sana aç?klayacak vaktim var..senin anlamama problemin oldu?unu dü?ünerek çamurculu?a gitmiyorum eminim ben anlatam?yorumdur kendimi.insanalr? insanl?klar?yla de?erlendiririm diyorsun ama ben amerikal?yla(kendi dinimden olmayanla) ticaret yapar?m arkada? olmam diyorsun..rabbim böyle emrediyor diyorsun..ayn? ?ey mi?adaletten yanaysan e?er,amerikan?n,?ra?a ya da israil in filistin e sald?r?lar?n? k?nad?g?n kadar el kaidenin amerika ya ingiltereye duzenlendi?i sald?r?lar? da lanetlem?ss?nd?r umar?m..sonuçta olan sivillere olur bu tür sava?larda...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

dostum bu ac?k bi?ey... m?s?rda ki hukumette bu siyonistlerle i?birligi yap?yor...husnu mubaregi oraya getiren onlard?r... cunku m?s?r?n NASIR donemindeki gibi sosyalist bi ak?ma dusup kendilerine rakip olmalar?n? istemiyor... husnu mubarekte onlar?n kuklal?g?n? cok guzel yap?yor... t?pk? diger bicok arap ulkesi yoneticisi olan i?birlikçiler gibi... malesef bu butun dunya muslumanlar?n?n ortak kaderi...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkada?lar siz birbirinize sinirle baz? ?eyler söylemi?siniz ama amerikaya gitme konusunda ?u ?ekilde kat?l?yorum e?er ki amerikan mallar? almayarak amerikay? protesto ediyosan yard?m yapmad???n? dü?ünüyosan amerikaya work and travel program?yla giderek asl?nda en büyük yard?m? yap?yosun çünkü amerikan insan? çal??may? ayak i?lerini yapmay? sevmiyor yapsalarda bu i?ler inanl?lmaz yava? i?liyor i?kembeden atm?yorum gördüklerimi söylüyorum ve bizler bu i?lerde hem ucuza çal???yoruz hemde verimle çal???yoruz. bu programa gitmeden önce uçak bileti dahil amerikan ?irketlerine para ödüyoruz sonra bununla kalmay?p orda kazand???m?z paray? oran?n piyasas?nda döndürerek ekonomilerine katk?da bulunuyoruz amerikan ekonomisine bu ?ekilde en az 6000 dolar sokuyoruz her birimiz inan hayat?n boyunca ariel alsan bu kadar kazand?ramazs?n amerikaya yanl?? anlama seni yermek için söylemedim ama çeli?ki olmas?n

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

seni anl?yorum zaten burdaki çeli?kiyi inkar ediyorum demiyorum... evet hakl?s?n belli bir buyuklukte sermaye donugusu saglan?yor... ama benim yazd?klar?mda onemle vurgulad?g?m nokta "ALTERNAT?F"... yani baska bi alternatifi olmad?g? için gidiyorum... elimde olsa, daha ii bi ogrenme f?rsat?m baska yerde olsa emin ol gitmem... in?allah sende beni anlam?ss?nd?r sayg?deger dostum...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

tabiki anlad?m karde? sayg?lar sanada ama amaç sadece ingilizce ö?renmekse bunun amerikadan ba?ka bir çok alternatifi var inan zaten ingilizce ö?renmek için amerikadan bi dil okulu seçti?inde amerikan?n konsoloslu?unda ilk sorulan soru ne biliyomusun amerikaya niye ingilizce ö?renmeye geliyosun ingiltereye neden gitmiyosun oras? daha yak?n diyorlar. onun haricinde sanane ulan diyosan art?k oda kabulüm

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

walla dostum kurs dahil heryere gittim... ama maddi durumlar k?s?tl? oldugu için en az?ndan amorti hesab? geri donebilmek istiyorum. ve bu dil denen meret oyle bi?i ki yasan?ld?g? yerden baska bi yerde ogrenmen cok zor... sayg?larla...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ayr?ca ben kimseye sanane demem hele bide burda bi?iyler yaz?yo olan birine yani en az?ndan duyarl? olan birine asla D?YEMEM,kendimde boyle bir hak gormuyorum

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Standart selam

bjkgokhan arkada??m aç?k yurekl?l???nden dolay?, samimiyetinden dolay? kutluyorum. Bende a?a?? yukar? senin halindeyim. Anl?yorum.
    Dunyaya sorumlu, vicdanl?, islaml? bakarsan garipsenirsin.Fakl? oldu?un için yarg?lan?rs?n, sorgulan?rs?n. ?lkelerin varsa...Birileri senin bir aç???n?, günah?n? bulur bak i?teeee der. Sen onu biliyor ve bir gunah veya hata olarak kabul edip, üzüldü?ün halde.... ve kendisi bir kenarda sutte leke var bende yok pozisyonunda.
    Bu toplumda zihninde: kopruyu gecene kadar ay?ya day? d?yeceksin, salla ba?? al maa??, memleket? sen mi kurtaracan, kar??ma hukumet i?ine evden i?e i?ten evine vs. vs. sözler yereden insana farkl? gelirsin.
    Ve ben amerikan devletini sevmem ama halk?yla bi problemim yok. Gittim, gayet iyi insanlard?.
    Bugun terorist, radikal, fundamentalist, modern, terör, vb. kavramlar, yaftalar bat?dan, israilden gelmektedir. Kendi tan?mlar?m?z? yapmal?y?z.
    Bu arada ben wat a gittim geldim. sen red mi yedin?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ataraksia ne dedi?ini sen biliyor musun
    büyük ihtimalle tahmin etti?im siyasi dü?üncenin izindesin
    ama o ideolijinin önderleri nerede sava?t? biliyor musun?
    hangi halk?n özgürlü?ü için sava?t??
    Konu hellguard tarafından (03-01-2009 Saat 02:44 PM ) değiştirilmiştir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı hellguard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ataraksia ne dedi?ini sen biliyor musun
    evet gayet iyi biliyorum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı hellguard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesaj?m? yeniledim
    ben kimin ne için sava?t???n? çok iyi biliyorum..kim neyi bilmiyor onuda anlad?m..o kadar ?ey yazd?m içinden çekip ald??n ?ey buysa zaten...herkes kendince hakl? zaten...wat forumunu da bunlarla doldurman?n manas? yok...herkese iyi kandiller

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

f?orex?n sordugu soruya olumlu cvb vermek ?sterd?m...
    Better late than never

ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...

http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Konu çok farkl? noktalara ta??nm?? ve biz yine birbirimizi üzmü?üz..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks