slm arkadaslar. 7 ocakta vize gorusmem vardý ve bugun itibariyle 5 yýllýk F1 vizemi almýs bulunmaktaým.
öncelikle þunu soyleyeyim. gecen seneki görevliler bu sene yok. 2 gorevlý vardý vize gorusmesýný yapan. biri cekik gozlu, diðeri ise colin farrell ' ýn týpkýsýnýn aynýsýbana colin farrell dustu.. gorusme deki sorular soyle..
ben on sýrada oturdugum için beným dosyamý aldýgýnda resmimi gorup sýranýn bende oldugunu anlayýp ayaga kalktým bana iþaret etti bi dk. diye. bende geri oturdum sonra gelmemi soyledi.
-beklediðiniz için tesekkur ederim dedi
-u r wellcome dedim.
(bundan sonrasý ingilizce)
-ingilze biliyomusun dedi.
-evt dedim.
-neden gidiyosun americaya dedi
-dil eðitimi alýcam dedim.
- daha once 2 kez work and travela katýlmýssýn dedi.
-evt dedim
-su an napýyosun dedi
-biþey yapmýyorum yeni mezun oldum dedim.
-nerden mezun oldun dedi.
-uludag univ. dedim
-hangi bolum dedi.
-makina muhendisiyim dedim.
-donunce ne yapmayý planlýyosun dedi.
-bi firmada muhendis olarak calýsýcam dedim. kabul edildim zaten dedim. (iþyerinden almýs oldugum referans mektubunu verdým)
-tebrik ederim dedi.
-tesekkur ederim dedim.
-ingilizce ogrenmek onemli olmalý dedi bu iþ için.
-kesinlikle oyle dedim.
-vizenin kabul edildi. bu kartý alýn ve ups masasýna gidin. vizenýz bi kac gun icerisinde elinize ulasýr. iyi yolcukklar dedi.
-tesekkur ederim dedim...
sorular bu yonde... ve yanýmda goturmus oldugum tapu,banka hesap cuzdaný,cýkýs belgesi,transkript vs gibi belgelere hiç bakmadý.
sizlere tavsiyem vize gorusmesýnde rahat olun. bu iþinizi kolaylastýrýr. ve sorulara kýsa ve oz cevaplar vermeye calýsýn..
hepinize bol sans![]()

bana colin farrell dustu.. gorusme deki sorular soyle..
Alýntý

Bookmarks