Bush Gardens nasil sence ? Baktin mi oraya da ?
Bush Gardens nasil sence ? Baktin mi oraya da ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ben de bu sene s?x flags la ye g?tmey? dusunmustum de san?r?m bana yine utah yollar? gorundu) her sey guzeld? cal?forn?a ya da yak?n ne olsa oray? gezecem yine riske gerek yok

busch gardens?n etraf?nda gidicek bi yer yokmu? orman içindeymi? parkta tak?lcaksn o da nereye kdr :s moreys piersa gidiorum o nedenle
pamela![]()

pamela ben de cedar dü?ünüorum sen giden birisi olarak tavsiye ediyorsun anlad?g?m ... formdan okudugum kadar? ile memnunmussun .. ama ben az ücrete cok cals??ld?g?n? ve sehre uzak oldugunu duydum .. .. uzakta nekadar uzak? ben 2007 yaz?nda yosemite national park ta cal?st?m ve en yak?n sehre 3 saat uzakl?kta günde 1 tur var d?
.. özel mesajla biraz anlat?rsan sevinirim ?imdiden cok saol
Master guide us. Master teach us. Master protect us. In ur light we thrive. In ur mercy we re sheltered.In ur widom we re humbled

six flagse gitcektim gitmiyimmi arkada?lar bana çok güzel dediler los angels

arabayla 30 dk fln sürüyordu clevelanda gitmemiz ama i? ç?k??? sanduskyde zaten gidebilece?in mekanlar war taksiyle al??veri? merkezleri ve restoranlara gidebilirsn çok uzak diil 2-3 dk mesafede cedar pointe

pamela ben gecen sene amer?kadan 1 kas?mda dondum ben donmeden 3 hafta once b?z?m parka 10 tane brez?lyal? geld? onlar da cal?forn?a dak? s?x flagsten gelm?slerd? orda haftada 25 saat cal?s?yorlarm?s ald?klar? para ancak ev k?ralar?na yet?yormus sonra ?s? b?rak?p b?z?m parka geld?ler ayr?ca o park sehre cok uzakm?s ded?kler?ne gore ?z?nler?nde yapacak h?c b?sey bulam?yorlarm?s sana tavs?yem baska s?x flags sec eger ?llak? s?x flags ?st?yorsan st lou?s te k? s?x flags cok ?y?m?s duyduguma gore ayr?ca texas san anton?o dak? de cok ?y?m?s

bende uc arkadas?m? morey p?ersa gonder?yorum arast?rd?m oras? baya ?m?s ve onlar? oraya gondermeye karar verd?m

?stersen b?ld?kler?m? paylasab?l?r?m morey p?ers hakk?ndak?

verdi?in bilgiler için te?ekkürler.. ben bu yaz busch gardensta olacag?m çnkü di?er iki seçenek için de pek iyi ?eyler duymad?m o nedenle busch gardens? tercih ettm :S umar?m buras? da cedar kdr iidr ki sölenenlere göre çok daha iiymi? tek korkum ?ehi merkezine uzak olmas? :s
pamela![]()

bush gardensa g?den b? arkadas?m var orda dondurmac?da cal?sm?s hatta haftada 75 saat cal?s?yormus ?z?n gunler?nde araba k?ralay?p gez?yorlarm?s s?zde b? kac k?s? ortak araba alab?l?r?s?n?z orda b?ld?g?n g?b? 700 dolara cok guzel arabalar alab?l?r?sn?z

ewt öle yapar?z büyük ihtimalle.. cedar point çal??anlar? için e?lenceler partiler geziler fln düzenliodu umar?m busch gardensta da bu tarz faaliyetler yap?l?odr yoksa çal?? çal?? nereye kdr![]()
pamela![]()

Ohoo okadar tavsiye var ki ?a??rd?mm :S

asl?nda eglence k?sm? b?raz s?ze kalm?s b?ld?g?n g?b? orda b?ra ve c?ps cok ucuz b?z can?m?z s?k?lnca b? kac k?s?den de b?raz para toplay?p wall mart a g?d?p 5-6karton b?ra b?razda c?ps al?yorduk ve tarkan?n sark?lar?n? ac?yorduk b? anda o eglence kocaman b? part?ye donusuyordu ayr?ca s?z?n yer?n?z konumu ac?s?ndan cok guzel new yorktan baslayan otobus turlar? var 300-400 dolar aras? 6 gun suren new york phileadeph?a was.dc n?agara selales? chocolet world g?b? b? cok yerlere g?d?yo ve her gece shreton da kal?yorduk buna da donmeye yak?n kat?lab?l?r?s?n?z

hmmm o turlar iim? bizde mutlaka kat?l?rz o zmn i? sözle?mesi bitiminden snra![]()
pamela![]()

tavs?ye eder?m yan? gercekten cok guzel oluyor hem eglencel? hemde b? cok yer? gezme f?rsat?n?z oluyor

turlara new york tanda tam tersi kat?labliormuyuz

Ben Santa Monica'da Pacific Park'ta çal???yorum. Six Flags Magic Mountain'e arabayla 2 saatte falan gitmi?tik. Orada birkaç Türk çal??anla tan??t?k. Pek memnun de?illerdi. Çünkü Magic Mountain Valencia'da, merkeze oldukça uzak. Ama park? çok be?endim. Çal???lcak bir yer de?il ama kesinlikle gidilmesi gereken parklardan![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks