anyhow merhaba... ben de aynı işe ve aynı pozisyona yerleştim job fair'de.3 mart'ta orda mıydın ? kişisel mesaj atamıyorum.şimdilik burdan konuşalım.kaçında gideceksin amerika'ya ?

anyhow merhaba... ben de aynı işe ve aynı pozisyona yerleştim job fair'de.3 mart'ta orda mıydın ? kişisel mesaj atamıyorum.şimdilik burdan konuşalım.kaçında gideceksin amerika'ya ?

ben ordaydım ilk seçen ben oldum hatta yanımda iki arkadaş vardı tanımıyodum onları fakat tanışamadımda sonra bazı evraklara imza atarken kaybettim onları seçmemişte olabilirler ben 18 haziranda uçağa biniyim diyorum ama tabi eğer imkanımız varsa hep beraber gitmememiz için sebep yok bence
ben sana şimdi özel mesaj atıcam mailimi vericem eklersen msn üzerinden daha detaylı konuşuruz

Long Island hakkında bir sürü şey yazdım. Topici bulup okuyun.
İşyeri nedir bilmem ama Long Island'da Türk nüfusu iyidir. Türk lokantaları falan bulursunuz. NY olduğuna bakmayın siz. Manhattan'a trenle 45 dk da gidersiniz MEdford'dan ve tren bileti pahalıdır. O yüzden NY'a eğlenmeye gidiyorum demeyin.
Eğer iş konusunda problem çıkarsa hemen bi araba alın ve benzinlikleri gezmeye başlayın. Benziliklerin neredeyse hepsi Türk'tür ve iş bulma ihtimaliniz yüksek.

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks