Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: New York , Medford , Boomers

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

anyhow merhaba... ben de aynı işe ve aynı pozisyona yerleştim job fair'de.3 mart'ta orda mıydın ? kişisel mesaj atamıyorum.şimdilik burdan konuşalım.kaçında gideceksin amerika'ya ?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı devil's advocate Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anyhow merhaba... ben de aynı işe ve aynı pozisyona yerleştim job fair'de.3 mart'ta orda mıydın ? kişisel mesaj atamıyorum.şimdilik burdan konuşalım.kaçında gideceksin amerika'ya ?

ben ordaydım ilk seçen ben oldum hatta yanımda iki arkadaş vardı tanımıyodum onları fakat tanışamadımda sonra bazı evraklara imza atarken kaybettim onları seçmemişte olabilirler ben 18 haziranda uçağa biniyim diyorum ama tabi eğer imkanımız varsa hep beraber gitmememiz için sebep yok bence

ben sana şimdi özel mesaj atıcam mailimi vericem eklersen msn üzerinden daha detaylı konuşuruz

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Long Island hakkında bir sürü şey yazdım. Topici bulup okuyun.
    İşyeri nedir bilmem ama Long Island'da Türk nüfusu iyidir. Türk lokantaları falan bulursunuz. NY olduğuna bakmayın siz. Manhattan'a trenle 45 dk da gidersiniz MEdford'dan ve tren bileti pahalıdır. O yüzden NY'a eğlenmeye gidiyorum demeyin.
    Eğer iş konusunda problem çıkarsa hemen bi araba alın ve benzinlikleri gezmeye başlayın. Benziliklerin neredeyse hepsi Türk'tür ve iş bulma ihtimaliniz yüksek.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Long Island hakkında bir sürü şey yazdım. Topici bulup okuyun.
    İşyeri nedir bilmem ama Long Island'da Türk nüfusu iyidir. Türk lokantaları falan bulursunuz. NY olduğuna bakmayın siz. Manhattan'a trenle 45 dk da gidersiniz MEdford'dan ve tren bileti pahalıdır. O yüzden NY'a eğlenmeye gidiyorum demeyin.
    Eğer iş konusunda problem çıkarsa hemen bi araba alın ve benzinlikleri gezmeye başlayın. Benziliklerin neredeyse hepsi Türk'tür ve iş bulma ihtimaliniz yüksek.
    valla belki ulaşım pahalı diyebilirsin ama 45 dk beni durdurmaz sonuçta 1 buçuk saatte kadıköye geçip veya 2 saatte beylikdüzüne gidip arkadaşlarla eğlenmişliğim var istanbuldan katılıyoruz new york kollasın kendini son cümleler şakadır yanlış anlama

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)