Work and Travel
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Konferans: Work & Travel ve Amerikan Vizesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

peki arkadaşım sen yaşamamışsın böyle bir olay ne güzel umarım ilerde de yaşamazsın önceki yazıyı da siliyorum benim üniversiteme de laf atılmasını sevmem 4 yıldır hacettepedeyim ve kimse bana zorla dergi satmadı zorla benden para istemedi kampüs içerisinde
    Konu XxRamSesxX tarafından (07-03-2009 Saat 03:58 AM ) değiştirilmiştir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı XxRamSesxX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki arkadaşım sen yaşamamışsın böyle bir olay ne güzel umarım ilerde de yaşamazsın önceki yazıyı da siliyorum benim üniversiteme de laf atılmasını sevmem 4 yıldır hacettepedeyim ve kimse bana zorla dergi satmadı zorla benden para istemedi kampüs içerisinde
    Üstteki mesajınızı sildiğiniz için göremedim ama az çok ne yazdığınızı anladım..Bu benim Kayseri'de 2. senem ve henüz hiçbir olayla karşılaşmadım.Ne zorla dergi satan, ne kılık kıyafete karışan..Bir senedir de KYK'da kalıyorum,burda da hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Dışarıdan ilk kazandığımda bana da çok yorum yapmışlardı..Ama buraya gelince öyle olmadığını anlıyor insan..Eğer öyle bir yer olsaydı Çin Dili'ni bıraktıktan sonra tekrar Erciyes'de İngiliz Dili seçmezdim.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Birisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üstteki mesajınızı sildiğiniz için göremedim ama az çok ne yazdığınızı anladım..Bu benim Kayseri'de 2. senem ve henüz hiçbir olayla karşılaşmadım.Ne zorla dergi satan, ne kılık kıyafete karışan..Bir senedir de KYK'da kalıyorum,burda da hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Dışarıdan ilk kazandığımda bana da çok yorum yapmışlardı..Ama buraya gelince öyle olmadığını anlıyor insan..Eğer öyle bir yer olsaydı Çin Dili'ni bıraktıktan sonra tekrar Erciyes'de İngiliz Dili seçmezdim.

Bahsedilen konular 2000 yılından önce vardı doğrusunu soylemek gerekirse, hatta her üniversitede vardı..

Fakat 2000 yılından sonra rektor değişimleri ile bu tarz konular ve gerginlikler kesinlikle yasanmıyor..2000 yılı öncesinde doğru duzgun bahar senliği bile duzenlenmezken, yaklasık 8 yıldır türkiyenin en görkemli konserleri ve bahar senlikleri yapılıyor kayseride..

Şehiri sevmek konusunda, ben 6 yıl orda öğrencilik yapmıs birisi olarak , sizlerle aynu fikirde olamayacağım, pek sevemedim, sosyal hayat sıfır...

ama güvenlik acısından gerçekten iyi bir sehir..

ayrıca sosyal hayat sıfır derken, degerlendirmeyeni bilmeyenler için sıfır.
    Örneğin yanı başınızda, Erciyes kayak merkezi var, 1.5 saat lik uzaklıkta Nevşehir var...

İlerleme var aslında kayseride fakat buna adaptasyon süresi gerekli ordaki halk için sanırım...

umarım faydalı olur yazdıklarım ve insallah daha önceki tartısma devam etmez...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı aalpinistt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsedilen konular 2000 yılından önce vardı doğrusunu soylemek gerekirse, hatta her üniversitede vardı..

Fakat 2000 yılından sonra rektor değişimleri ile bu tarz konular ve gerginlikler kesinlikle yasanmıyor..2000 yılı öncesinde doğru duzgun bahar senliği bile duzenlenmezken, yaklasık 8 yıldır türkiyenin en görkemli konserleri ve bahar senlikleri yapılıyor kayseride..

Şehiri sevmek konusunda, ben 6 yıl orda öğrencilik yapmıs birisi olarak , sizlerle aynu fikirde olamayacağım, pek sevemedim, sosyal hayat sıfır...

ama güvenlik acısından gerçekten iyi bir sehir..

ayrıca sosyal hayat sıfır derken, degerlendirmeyeni bilmeyenler için sıfır.
    Örneğin yanı başınızda, Erciyes kayak merkezi var, 1.5 saat lik uzaklıkta Nevşehir var...

İlerleme var aslında kayseride fakat buna adaptasyon süresi gerekli ordaki halk için sanırım...

umarım faydalı olur yazdıklarım ve insallah daha önceki tartısma devam etmez...
    Nevşehire git-gel 20 TL alp..Bu durumda nasıl değerlendirelim orayı

Aktiviteye verilecek para otobüse gidiyor..Yoksa biz de biliyoruz gidip Ürgüp'de alemlere akmayı

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı Birisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nevşehire git-gel 20 TL alp..Bu durumda nasıl değerlendirelim orayı

Aktiviteye verilecek para otobüse gidiyor..Yoksa biz de biliyoruz gidip Ürgüp'de alemlere akmayı
    nevşehir-kayseri arası şu an 5 ytl KENT turizm ile

ürgüpte alem genelde akşamları oluyor onun içinde araba şart aslında otobüs ihtiyacınızı karşılamaz yani

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)