Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 122 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Mount Olympus-Wisconsin Dells

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Mount Olympus-Wisconsin Dells

Bu yaz bende Mount Olympus day?m.Kafamda bir sürü soru i?areti var arkada??n okulundan dolay? biraz geç bir tarih say?labilecek 29 haziranda gidiyoruz.gitti?ime de?mezse diye korku var içimde.i? fuar?ndaki bayan uygun pozisyon kalmayabilir general cleaner ya da housekeeper olabilirsiniz dedi.kald???m?z yere depozit veriyomu?uz 200 dolar 3 ay kalmazsak geri alam?yomu?uz falan filan.Ba?ka gidecek ya da burada çal??m?? arkada?lar var m??Fikir al??veri?i yapar?z.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı DEMIR17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yaz bende Mount Olympus day?m.Kafamda bir sürü soru i?areti var arkada??n okulundan dolay? biraz geç bir tarih say?labilecek 29 haziranda gidiyoruz.gitti?ime de?mezse diye korku var içimde.i? fuar?ndaki bayan uygun pozisyon kalmayabilir general cleaner ya da housekeeper olabilirsiniz dedi.kald???m?z yere depozit veriyomu?uz 200 dolar 3 ay kalmazsak geri alam?yomu?uz falan filan.Ba?ka gidecek ya da burada çal??m?? arkada?lar var m??Fikir al??veri?i yapar?z.
    29 haz?randa ayn? poz?syonda basl?ycam ise

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı adros Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    29 haz?randa ayn? poz?syonda basl?ycam ise
    aaa ne güzel yaln?z de?ilimbu housekeeperlar general cleaner lar ne yaparlar ya tuvalet temizlemek istemiyorum ben park?n içi neyse de.haftada kaç saat çal???yormu?uz bir bilgin var m??saat ücretleri 7.5$ onu biliyorum da.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

aaa ne güzel yaln?z de?ilimbu housekeeperlar general cleaner lar ne yaparlar ya tuvalet temizlemek istemiyorum ben park?n içi neyse de.haftada kaç saat çal???yormu?uz bir bilgin var m??saat ücretleri 7.5$ onu biliyorum da.
    valla ogrend?g?m kadar?yla tuvalet falan tem?zlem?yoruz genel tem?zl?k yapraklar? topla havuz tem?zl?g?ne yard?m et falan b?ld?g?me gore boyle Gecen sene bu ?ste cal?s?p dönem dönem 70-75 saat ald?g?n? soyleyen arkadaslar var bakal?m oraya g?d?nce gorucez s?md? ne kadar konussak bos sen 2 marttaki fuardam?yd?n?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

valla ogrend?g?m kadar?yla tuvalet falan tem?zlem?yoruz genel tem?zl?k yapraklar? topla havuz tem?zl?g?ne yard?m et falan b?ld?g?me gore boyle Gecen sene bu ?ste cal?s?p dönem dönem 70-75 saat ald?g?n? soyleyen arkadaslar var bakal?m oraya g?d?nce gorucez s?md? ne kadar konussak bos sen 2 marttaki fuardam?yd?n?
    evet elite hotelde yoksa biz berabermi girdik görü?meye?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

evet elite hotelde yoksa biz berabermi girdik görü?meye?
    san?rsamki sabah grubunda son gorusen arkadaslar m?s?n?z s?z

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

san?rsamki sabah grubunda son gorusen arkadaslar m?s?n?z s?z
    hay?r bizden sonra girenler oldu.ben bi arkada??mla girdim bir de bizimle iki arkada? daha girdi onlarda 29 unda gelebiliriz dedi ordaki bayana o arkada?lardan biri olabilece?ini dü?ündüm de

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

hay?r bizden sonra girenler oldu.ben bi arkada??mla girdim bir de bizimle iki arkada? daha girdi onlarda 29 unda gelebiliriz dedi ordaki bayana o arkada?lardan biri olabilece?ini dü?ündüm de
    biz onlar?z i?te 29unda m? baslayacaks?n?z sizde yoksa 29unda m? c?kacaks?n?z buradan?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

valla 29 unda orda olucaz san?r?m çünkü temmuzda gelmeyin dedi Carry siz ne çabuk anla?t?n?z gittiniz ama ya ?a??rd?k biz ama daha öncede gitmi?siniz galiba siz

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

valla 29 unda orda olucaz san?r?m çünkü temmuzda gelmeyin dedi Carry siz ne çabuk anla?t?n?z gittiniz ama ya ?a??rd?k biz ama daha öncede gitmi?siniz galiba siz
    work and travel ile degilde turist vizesiyle gittim amerikaya.O gun front desk istedik olmazsa zaten bu i?i verecegini biliyordum aylard?r arast?r?yordum bakal?m arast?rd?g?ma deger iyi bir tecrube olur

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

in?allah öyle olur ben ilk defa gidece?imden kafam çok kar???k siz gittikten sonra bayan bize anlatt? bu konaklama i?ini i?te 200$ verirsiniz dedi ç?karken bir hasar olursa ya da 3 aydan önce ç?karsan?z depozitinizi alamazs?n?z dedi.overtime ? yokmu?.biz ride attendant için ?srar ettik oda verdi?imiz ka??da lifeguard/ride attendant yazd? ama bo? pozisyon kal?rsa olursunuz dedi.bakal?m nas?l bi i? ç?k?cak gerçi hangisi daha çok para kazand?r?yosa o olsun çünkü biz geç gidiyoruz belki çok fazla çal??amama ihtimalimiz olabilir i? olmazsa.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende 3 marttaki fuarda Carrie yle görü?tüm, ayn? ?eyleri banada söyledi. Geç geldi?imi pozisyon için garanti veremeyece?ini bo? pozisyon housekeepingse onda çal??acabilce?imi söyledi, bunu kabul edersen gel dedi. Bende art?k i? arayacak taakat kalmad??? için kabul ettik gitti Bakal?m oralara gidince ?ans?m?z yaver gider umar?m.

Bu arada ben mülakat gibi bi?ey bekliyodum ama kad?n hiç bi?ey sormad? o anlatt? ?artlar? benimle beraber bikaç ki?i dinledi kabul ediyo musunuz dedi.

Son karar?n? verince bana mail at ben sana ayr?nt?lar? göndereyim dedi. Yap bana bi k?yak be carrie diye mesaj atcam bakal?m
    Konu ironstone tarafından (07-03-2009 Saat 06:39 PM ) değiştirilmiştir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ironstone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 3 marttaki fuarda Carrie yle görü?tüm, ayn? ?eyleri banada söyledi. Geç geldi?imi pozisyon için garanti veremeyece?ini bo? pozisyon housekeepingse onda çal??acabilce?imi söyledi, bunu kabul edersen gel dedi. Bende art?k i? arayacak taakat kalmad??? için kabul ettik gitti Bakal?m oralara gidince ?ans?m?z yaver gider umar?m.

Bu arada ben mülakat gibi bi?ey bekliyodum ama kad?n hiç bi?ey sormad? o anlatt? ?artlar? benimle beraber bikaç ki?i dinledi kabul ediyo musunuz dedi.

Son karar?n? verince bana mail at ben sana ayr?nt?lar? göndereyim dedi. Yap bana bi k?yak be carrie diye mesaj atcam bakal?m
    olumlu b?r yan?t gel?rse soyle b?zde gonderel?m mail

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ama hangi pozisyon daha avantajl? onuda tam bilmiyoruzki bildi?im kadar?yla housekeeper lar da ride attender lar da 7.5$ al?yor saatte ama çal??ma saatleri ve yapt???n i?in zorlu?u aç?s?ndan farklar? olabilir

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

ama hangi pozisyon daha avantajl? onuda tam bilmiyoruzki bildi?im kadar?yla housekeeper lar da ride attender lar da 7.5$ al?yor saatte ama çal??ma saatleri ve yapt???n i?in zorlu?u aç?s?ndan farklar? olabilir
    ya sozlesmede 7.5 yaz?yorda o gun carrie ile konusurken 8dolar dedi hat?rl?yormusun general cleaner pozisyonuna?ben mi yanl?s hat?rl?yorum d?ye gorusmeden sonra arkadasa sordum evet 8 dolar dedi o da.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ya sozlesmede 7.5 yaz?yorda o gun carrie ile konusurken 8dolar dedi hat?rl?yormusun general cleaner pozisyonuna?ben mi yanl?s hat?rl?yorum d?ye gorusmeden sonra arkadasa sordum evet 8 dolar dedi o da.
    bir mail at?p sorsak m? sonuçta bu bilgiler bizim için önemli bende ride attendant ? sordu?umda bana 7.5 dedi hatta dediki haftada ortalama 50-60 saat çal???yorlar ama ya?mur ya?ar bi?ey olur minimum 40 saat olur dedi.bir de buralarda sezon ne kadar sürüyo acaba bi arkada??m a?ustos ortas? i?ler azal?yo çal??t???n saatte azal?yo demi?ti.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

sezonun en geç bittigi yerlerden biri baya arast?rd?m ama bakal?m parkta ne kadar is olacak ben ekim 1 e kadar imzalad?m sözlesmeyi agustostan sonra 40 saat verse yeter heralde agustos ay?ndada 1 dolar bonus oluyormus ekstra san?r?m gecen sene oyle olmus

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar yazd?klar?n?z okudum ve benim de kafam çok kar??t?.. ben de bu i?i seçtim fakat öyle 40 saatlerden falan asla söz edilmedi sözle?mede de 32 saat olarak geçiyor ve saati 7.5$..
    Siz eminmisiniz ride attender lerin 7.5$ dan fazla alacag?na.. özellikle bir arkada? sezonun geç bitmesinden bahsetmi? fakat özellikle kad?n bize zaten i?e geç gitti?imizi sezonun a?ustosta durgunla?t???n? çünkü may?sta ba?lad???n? anlatt? acaba farkl? yerlerden mi bahsediyoruz :S

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı psychotuffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar yazd?klar?n?z okudum ve benim de kafam çok kar??t?.. ben de bu i?i seçtim fakat öyle 40 saatlerden falan asla söz edilmedi sözle?mede de 32 saat olarak geçiyor ve saati 7.5$..
    Siz eminmisiniz ride attender lerin 7.5$ dan fazla alacag?na.. özellikle bir arkada? sezonun geç bitmesinden bahsetmi? fakat özellikle kad?n bize zaten i?e geç gitti?imizi sezonun a?ustosta durgunla?t???n? çünkü may?sta ba?lad???n? anlatt? acaba farkl? yerlerden mi bahsediyoruz :S
    evet sozlesmede 32-40 saat aras? yaz?yor ucrette 7.5 dolar ama kad?n front desk,housekeeping ?sler?nden falan bahsett? bende intrax ?n gonderd?g? b?lg?lerde boyle ?sler?n yeralmad?g?n? sordum.O da duzelt?yorum falan ded? sonra general cleaner la housekeepingi baglad? ve ucret?n 8 dolar oldugunu soyled?. Evet sezonun may?sta baslad?g? dogru en yogun oldugu zamanlarda temmuz ortas? ve agustos ay?.Eylul ay?da su ana kadar konustugum k?s?ler haz?ran ay? g?b? ortalama olarak gect?g?n? soyled?ler.Zaten eylul sonuda sozlesmen?z b?t?yordur tahm?nen.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bende ne zaman dönüceksiniz die sordu?unda eylül sonu dedim oraya 1 ekim yazd? benim okul eylülün son haftas? aç?l?r bi hafta ekeriz art?k bir?ey de?ilde bu tarihden önce ç?kmam?z halinde sorun ya?arm?y?z?bir de saat ücretleri konusunda biraz önce yazd???m? söledi bayan ride attender 7.5 ama housekeepein le general cleaner ? bilmiyorum ama adros 8 oldu?unu söyledi.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

valla karde?im bize de kad?n i? olarak ride attendent ve lifeguardl?ktan bahsetti özellikle.. lifeguard istemyrum ride attendent diyince de oraya gidince ingilizce seviyenize göre de?erlendirileceksinz dedi fakat içim hiç rahat etmedi sezon erken biterse nas?l para kazancaz diye kara kara dü?ünmeye ba?lad?m..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı psychotuffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla karde?im bize de kad?n i? olarak ride attendent ve lifeguardl?ktan bahsetti özellikle.. lifeguard istemyrum ride attendent diyince de oraya gidince ingilizce seviyenize göre de?erlendirileceksinz dedi fakat içim hiç rahat etmedi sezon erken biterse nas?l para kazancaz diye kara kara dü?ünmeye ba?lad?m..
    sorma ayn? ?eyleri ben de dü?ünyorum en az?ndan i?imin ne olaca?? belli olsayd? içim rahat edicekti.sezonda in?allah adros un dedi?i gibi uzun sürerde bizde kazan?r?z param?z? yoksa harcad???m?z? bile kazanamayabiliriz ama ben kad?na ne kadar süre çal???caz diye sordu?umda ne zamana kadar isterseniz çal??abilirsiniz demi?ti.senin gidi? ne zaman bizim gibi geç mi gidiyosun sende?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet bende haziran sonu gidicem ama hala kafam kar???k.çünkü daha önce gidenlerde orda sezonun erken bitti?ini söledi.:s umar?m adros hakl? ç?kar ne diyelim.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

daha önce burda çal??m?? olup bizi bilgilendirecek kimse yokmu yaw merak içindeyiz.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

r?de ol b?de DEMIR carr?e ye selam sole benden tab? james be bud?m?r e de selam sole
    akl?n?za b?sey tak?l?rsa ben burday?m

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yaa güzel biryere benziyor umar?m güzel bir yaz geçirirm

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı BasakGunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa güzel biryere benziyor umar?m güzel bir yaz geçirirm
    ümit ediyoruz , ara?t?rd?g?m?z kadar?yla guzel b?r yer g?b? sorun yok s?md?l?k
    hosgeldin bu arada bayad?r yeni kat?lan birileri olmam?st? mount olympusa giden
    Somethings never changes..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hosbulduk

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı BasakGunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hosbulduk
    Konaklama için carrie ile falan konustun mu ya? Bir bilgi verdi mi
    Somethings never changes..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya vize stresi felan konaklama hakk??nda hicbir bilgim yok ev tutmak istiyorum ama tek gidiyorum haliyle bir otelde kal?cam.. çevredede oteller cokmus o yüzden rahat?m

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)