not ortalaması 100 lük sistem olması farketmio git al belgeni 4 lük sistemi bekleme hiç bende marmaradayım

not ortalaması 100 lük sistem olması farketmio git al belgeni 4 lük sistemi bekleme hiç bende marmaradayım

Öylede mesele 100 lük sistem veya 4 lük sistem deil bunlar dioki 1.sınıfların sistemi değiştiği için şuan bilgisayarlara giriş yapılmadı ve ne zaman yapılacağı konusunda da kesin bi tarih yok bu yüzden transkripiitm veremiyoruz sadece zarfın içine öğrenci belgemi koyup altınada bu dediklerini not düşüp imzaladılar bende bunu alıp gidecem durumumu analatcam güzelce napayım.

göztepe kampüsü iktisadi idari bilimler ya eminmisin ben ta bilgi işleme gittim ordaki adam da hatta çok yardımcı oldu ama elimden fazla bişi gelmiyor dedi otomasyon tam olarak devreye girmeden veremeyiz dediler ama bu sistem sadece 2008 de 1.sınıfa kayıt olanları etkiliyor senin master olduğu için farklı olabilir mi

ben haydarpaşadayım bende 2008 de girdim banada demişti görevli ben sorunca 4 lük sistemde kaç ortalamam diyice daha sisteme geçemedik demişti ben normal transkript istiyorum de 100 üzerinden ortalaman yazsın yeter ingilizce istiyorsan ben sana benim transkripti yüklim siteye ordan bakarak çevir bole olmasını istiyorum dersin verirler bu senin hakkın bunu sana vermek zorundalar
yarın yüklicem siteye şimdi scan edemedim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks