ya arkdaþlar þu 170 euro mevzuyu görünce bende yeni bir baþlýk altýnda bunu yazmaya karar verdim ben þirkete kasým gibi baþvurdum paþa paþa paralarýmý yatýrdým ve iþi seçtim vize görüþmemi evire çevire 9 nisana kadar atýlar vize görüþmemden 15 gün öncede iþimin iptal oldugunu(krizden dolayý iþ verenin iþ yerini sattýgýný söylediler) ben bekliyorum ds formunun gelmesini çünkü bugünlerde gelir demiþlerdi iþimin iptal oldugunu söyledi ve yeni bir iþ seçtim onada tamam dedik ama bugün bi üye arkadaþýmdan gördüm benim iptal olan þirketde çalýþacakmýþ... hiç güvenim kalmadý a.b.d gidebilirsem özellikle o eyalete gidecegim ve o iþ yerinde wat öðrencisi varmý diye bakacaðým eðer varsa bunun hesabýný soracaðým

Alýntý

böyle birþeyi yapmalarý olasý, bir kiþi gelir o iþ olmazsa kaydolmayacaðým der, kontenjan yoktur, parayý veren bir öðrenciye (sen oluyosun bu durumda) kardeþ krizden dolayý iþ iptal oldu seni daha güzel bi iþe kaydýralým der, sende mecburen ok verirsin.. 1500 dolar +ciroya geçerler.. Bu sadece bir teori aksi de olabilir. Kimseyi lekelemeyelim..

Bookmarks