varm? falanca dersten çakmaktan korkanlar sonra transkr?p? elc?l?ktek? adama var?nce tuuuuu bu ne utanmaz demeler?nden korkanlar

varm? falanca dersten çakmaktan korkanlar sonra transkr?p? elc?l?ktek? adama var?nce tuuuuu bu ne utanmaz demeler?nden korkanlar

t?rsmaya hiç gerek yok. ?ahsen ben 4 dersten çakm?? olarak gittim konsoloslu?a. transkripteki bo? yerleri gösterip, buralar neden bo? diye sorunca; ilk dönem 4 dersten kald?m, onlar yazm?yo heralde dedim. bu cümle üzerine herhangi olumsuz bir ifade tak?nmad?. zaten görü?menin sonunda, texasta bol ?ans, busha selam söyle fln dedi, gayet güleryüzlüydü. yani ders olay? sorun olmuyo. önemli olan not ortalamas?...
turka nin soledigi o degil yalniz bakarsan vize basildi yaziyor profil bilgilerinde... benim temel ingilizce f malesef![]()
![]()
dahasi var mi
![]()
Hazirlik sorumlu , 1. sinif 2.3![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

kendisi icin dememis iyi oku var mi boyle olan diyor ....

4 tane F, 2 tane D+ var ?u anda notlar?m aras?nda. Ortalamam 2,49 oldu?undan pek de umursam?yorum. Sorarsa da tek tek aç?klar?m.

ya vizeyle ilgili de?ilde ben statikten t?rs?yorum.ilk dönemi rahat geçirdik transkripte ad?m?z? alt?n harflerle yazd?rd?k.?imdi i?ler de?i?iyo gibi neyseki finallerin bitiminin ertesi günü gidiyorum amerikaya.notlar? görmicem gitmeden.geçemezsek mecbur alttan alacaz.zaten derslerin çok üstüne gitmemek laz?m biraz alttan almak laz?m.yanl?? m?y?m?
![]()

haz?rl?k benimde sorumlu, ortalama 2,24 olsada t?rsm?o de?ilim haz?rl?ktan dolay? vize vermezler die, ulan 3 oldum, bitti gidiyo bu sene, daha haz?rl?ktan soruluyum, yuh bana...![]()

ben?mk? 3.75 ama felsefe ders?nden cok t?rs?yorum ya b?de o v?ze bas?ld? falan onlar gecen senen?n daha ds m gelmed?

7dersim alttan var ortalamam 2.37 hiç de t?rsma belirtisi yok![]()

Yeni medya ve toplumsal hareketler...
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
valla ortalama 2,60 alttan ders yok ama yar?n secmeli ders olarak sectigim robotik dersinin vizesi var ve su anda ona kas?yorum,bi insan kendine boyle kaz?k bi ders secerek eziyet edermi yavvv....![]()

valla t?rst???m bi durum yok da 4 alltan dersimden 3ü geçen dönem oldu?u için cevap haz?rl?yorum ?imdiden...
2009 Work and Travel
Avalon, New Jersey.
Sorularınız için pm atınız...
var m? ben gibi 2 sayfa transkript veren![]()
ilk sayfa ortalamalar 0,8 civar? adam bakt? surat?ma "bu ne?!?" der gibi, son sayfa 2,5 civar?gpa:2,37
![]()
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks