Haziran 2009 dönemi için bilet bak?yorum.. ?u an için en uygun fiyatlar British airways de görünüyo.. sitede de bu havayolu ile ilgili bilgi bulamad?m.. Bu ?irketle giden varm?? Londra aktarmas?nda sorun ya?an?r m? ?
Haziran 2009 dönemi için bilet bak?yorum.. ?u an için en uygun fiyatlar British airways de görünüyo.. sitede de bu havayolu ile ilgili bilgi bulamad?m.. Bu ?irketle giden varm?? Londra aktarmas?nda sorun ya?an?r m? ?
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
Forumlar? takip etmiyorsunuz herhalde. ?ngiltere aktarmas?nda havayolu ?irketi de?i?tirilmedi?i sürece transit vize istenmiyor. Bende British Airways le gidiyorum ?irketime rezervasyon yapt?rd?m. Washington D.C. €544.
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
Arkun 'un dedigi birde 24 saatten fazla kalmayacaksan transit vize gerekmiyor .
USA vizen oldugu icin senden vize istemiyorlar .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ok ben yazd???m zaman okumam??t?m daha sonra okudum transit vize olay?n?.. T?k ederim bilgiler içn
Electricity Paralyses..!

De?i?im ücreti 100€. Kesinlikle al?nmaz.

British Airwayas ile 9 haziran jfk ya 08:55 londra aktarmal? ucan var m??????

br?t?sh te 100 euro deg?l 140 euro deg?s?m ucret? al?n?r
ohh 140 euro çok fazlaym?? ya
Electricity Paralyses..!

britishle uçan arkada?lar ne yap?n edin,tarih de?i?tirmeyin.![]()

De?i?im ve iptal ücreti 1oo avroFare conditions
Changes
Time/date changes permitted at any time before each flight departure for a change fee of €100 or an upgrade fee of €100 plus any difference in fare. Changes subject to availability
If you want to cancel your flight
If the booking is cancelled before your first flight, a cancellation fee of €100 applies![]()

Arkada?lar BA ile 14 haziranda londra aktarmal? bilet buldum izmirden newyorka. fiyat? 419 euro fakat izmirdeki acentay? arad?g?mda ayn? uçu?larla verdikleri fiyat 546euro. yard?mlar?n?z? bekliyorum nas?l yap?y?m nerden al?y?m bu bileti? internetten al?rsam bileti sorun c?karm??

daha önceden ben dahil alan ki?iler oldu, bi problem ya?amad?k ?u ana kadar, istersen expedia.com ve orbitz.com a da bak e?er bakmad?ysan

BA`nin fiyatlari internetten alinca ucuz oluyor.Ben sirketini aramistim eger sirketten alirsam pahali olacagini soylemislerdi.
sanirim 545 euroydu bir bilet bulmustum fakat tarih degisikligi olursa 125 euro cezasi olacagini soylediler.ustelik bu ceza gidis ve donus tarihlerinin ikisinide degistirirseniz ayri ayri isteniyor.Ayrica tarih degisikiiginden sonra alacaginiz biletin fiyati pahalida olabilir bu durumda 125 euro+fiyat farkini vereceksiniz.
Transit vize olayi hala karisik sanirim.Bana verilen bilgide oncelikle 12 saatten fazla kalmayacaksan transit vize istemiyorlar dediler.sonra telefonla gorustu acenta ve kararini degistirdi ve 6 aydan fazla kalmayacaksan transit vize istemiyorlar dedi
Yani bileti alacaginiz kisiyide iyi secmeniz gerekiyor yanlis bilgi verip sizi magdur edebilir.AMAN DIKKAT

en ucuz fiyatlar benim bildi?im delta havayollar?nda. üstelik direk uçu?lar. british airways'i pahal? diye biliyordum ama yanl?? m? biliyor mu?um? :S

aynen dedi?in gibioluyo watken birde de?i?tirdi?in biletle eski biletin aras? fiyat fark? varsa oda cabas?
e?er tarihler kesinse de?i?tirme yapm?yacaksan?z bu biletler cok hesapl? ama bi terslik olsa dönü?ü de?i?tirmek istesen 140€ ceza ve bilet fark?n? ödemen gerekiyor
asl?nda o durumda bile piyasadaki fiyatlara ula??yor galiba
yani risk almaya de?ebilir bence

Az önce british airwaysten ald?m NYC-?ST gidi? dönü? 500 $ dolar hee Euro deil![]()
Thug 4 LIFE untill I die

Eyw karde?im saol...ama bu namecheck kafam? bozuyor 6 hafta oldu hala cvp yok...
Thug 4 LIFE untill I die

capitalist nas?l 500 dolar dostum nas?l buluyosunuz bu biletleri ya![]()

www.expedia.com a bakabilirsin hala mevcut, buarada i?allah en k?sa sürede sonuçlan?r vizen, beklmekten ba?ka care yok ..

karde?im giriosun www.expedia.com JFK-?ST british airwayste arat uçak biletini gir yaz kredi kart? numaran? complete de olay tamamd?r...
Thug 4 LIFE untill I die

Eywallah karde?im beklemekten ba?ka çare yok...1000 $ ay?rm??t?m biletlere 500 $'a hallettik![]()
Thug 4 LIFE untill I die

4 Temmuz gidi? 22 Eylül Dönü? 1067 dolar:S:S

karde?im almad?m ama fiyatlar böle san?r?m benim gidece?im tarihte

O zaman bekle biraz daha alma dü?er kesin daha yükselecek hali yok zaten bizde 4 gün önce al?yorduk 540 Euro en ucuzu oydu bi iki dün snra bi bakt?k british 500 $ yapm?? Euroda deil...ald?k hemen snra
Thug 4 LIFE untill I die

tmm dostum umar?m dedi?in gibi olur beklemeye devam te?ekkürler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks