Merhaba arkadaþlar. Kendimce iyi bir görüþme geçirdim ve sizlerlede paylaþmak istedim. Öncelikle þansýma ds2019 formu dün elime geçti ve tüm belgeler hazýr bir halde gittim görüþmeye.
Randevum 9.30daydý 9da girdik içeri. pasaprtu ve parmak izini verdikten sonra yakýn bir yere oturup görevlileri izlemeye baþladým. dikkatimi çeken 1 ve 4 numaralý giþedeki bayan görevliler sanki çok daha fazla soru soruyorlardý. Japon amca ve sarýþýn bey gayet samimi ve anlaþýlýr bir ifadeyle 3 5 soruda yaptýlar gorusmeleri. Neyse sýram geldi 4 numaradaki genç bayanla görüþtüm. 4-5 soruda bitti gorüþme. iyimi kötümü anlamýþta deðilim ama
B:Ben, G:Görevli;
G:Hello!
B:Hello!
G:What do you study in ITU?
B:I study Aeronautical Engineering.
G:What engineering?(Ýlk defa duydu sanýrsam)
B:tekrarladým ve we can say airplane engineering dedim
G:Hm okey! What's your favourite lessons?
B::S Hiç beklemediðim bu soruya hiçte favorim olmayan iki uçak dersini soyledim ve uçaklara özel ilgim oldugunu soyledim.
G:What' your GPA?
B:2.24
G: Do you have driving license?
B:Yes! I am driving car for four years.
G: Do you have your own car?
B:No! I drive my father's car.
G:You are going Missouri. What will you do?
B: I will sell icecream on an icecream truck.
G: (güldü) Oo you will have icecream truck
evet dedim
sadece kargo kartý verdi ve iyi gunler dedi.
bu kadar.
Daha gorusmeye grmeyen arkadslara tavsiyem hic heyecan yapmaya gerek olmadýgý. Anlamadýgým bir sekilde bana oraya girdikten sonra asýrý bir rahatlýk geldi ve sorulara karsýda hic tahmin edemeyecegim sekilde rahat ve guzel cevaplar verdim.
Aklýma takýlan bazý seyler var elbette. Nerdeyse gordugum herkese ailesyle ilgili sorular sorarlarken ve yeþil bir kagýt verirlerken bana hem ailemle ilgili sorular sormadý hemde kagýt flan vermedi.umarým alýrým vizeyi.
Daha once tecrubeli arkadslar degerlendirirlerse sevinirim.
Herkese basarýlar

Alýntý

Bookmarks