Work and Travel
Toplam 62 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Rehoboth Beach

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

geçen yaz 3-4 gün orda kalmıştım, güzel bir yer, tatil mekanı.. Alışveriş yeri çok. bodrum çeşme marmaris gibi bi mekan. Türk restaurantı var bir adet ana plaja doğru giderken sol tarafta kalıo, Türkler çalışıo. Dendiği gibi New York'a yakın. greyhoundla giderbilirsin new york'tan rehoboth beache kolayca. Rehoboth beach'de garaj yok o nedenle bi benzin istasyonunda iniceksiniz o nedenle şaşırma bi de hava sıcak oluo çok bilgin olsun

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı vlkn03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen yaz 3-4 gün orda kalmıştım, güzel bir yer, tatil mekanı.. Alışveriş yeri çok. bodrum çeşme marmaris gibi bi mekan. Türk restaurantı var bir adet ana plaja doğru giderken sol tarafta kalıo, Türkler çalışıo. Dendiği gibi New York'a yakın. greyhoundla giderbilirsin new york'tan rehoboth beache kolayca. Rehoboth beach'de garaj yok o nedenle bi benzin istasyonunda iniceksiniz o nedenle şaşırma bi de hava sıcak oluo çok bilgin olsun
    türk restaurantı var demek rehoboth beachte.bunu öğrendiğim ii oldu. ben de ocean cityde olcam ama ara sıra uğrucam rehoboth a yakın zaten.neresinde hocam bu türk retoranı rehoboth un ? sorsak gösterirlermi ana plaja gideken solda görürüm inş. kaçıncı caddede kalıyo ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı mstfdg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    türk restaurantı var demek rehoboth beachte.bunu öğrendiğim ii oldu. ben de ocean cityde olcam ama ara sıra uğrucam rehoboth a yakın zaten.neresinde hocam bu türk retoranı rehoboth un ? sorsak gösterirlermi ana plaja gideken solda görürüm inş. kaçıncı caddede kalıyo ?

valla kaçıncı cadde bilmiom ama outletlerin olduğu bi cadde var işte baya bi geniş o cadde üzerinden ana plaja giderken solda gelirken sağda kalıo
    bu arada türk restaurantı derken kuru-pilav varmı bilmiom işletmecileri türk, çalışanlara falan türk demek istedim ama vardır herhalde pilav falan

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben Rehoboth beach in merkezinde kalıyor olucam, 8 kişilik bir evde. Yani tencere tava olucak sanırım, pilavım da fena deildir annenizinkinin yerini tutmaz muhakkak ki ama yine de yardımcı olmaya çalışırım

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı vlkn03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kaçıncı cadde bilmiom ama outletlerin olduğu bi cadde var işte baya bi geniş o cadde üzerinden ana plaja giderken solda gelirken sağda kalıo
    bu arada türk restaurantı derken kuru-pilav varmı bilmiom işletmecileri türk, çalışanlara falan türk demek istedim ama vardır herhalde pilav falan
    o restaurant a sakin ama sakin gitmeyin derim arkadaslar
    sahipleri oldukca dejenere olmus birkac tabiri caizse kiro turk,zaten amerikada uzun sure kalmis Turklerden uzak durmak en iyisi
    Ama Dewey Beachteki Hakan abi istisna kesinlikle.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)