Arkadaþlar oradaki kaliteli Güneþ gözlüklerinin fiyatlarý nasýl Ray-Ban Mustang gibi bilen arkadaþlar paylaþýrsa sevinirim...
Arkadaþlar oradaki kaliteli Güneþ gözlüklerinin fiyatlarý nasýl Ray-Ban Mustang gibi bilen arkadaþlar paylaþýrsa sevinirim...
2009 watçýsý olcakken 2009 campusacýsý olan þahsiyet![]()
![]()
![]()
outlet bölgelerine gidersin.Maðazaya girersin clearence yazan bölümdeki gözlüklere bakarsýn ve kesene zevkine uygun çok güzel þeyler bulursun![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
E-bay 'den de bakabilirsiniz gayet uygun ... Turkiye 'de 700 TL olan gozlukler 150$ 'di gecen sene .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Ya ben bu sene iyi bir þey alacaktým þimdi aþaðý yukarý ayný fiyatsa ordan almaya deðmez,Türkiye'den alýrým..Ama orda iþte break in söylediði gibiyse çok iyiymiþ...
2009 watçýsý olcakken 2009 campusacýsý olan þahsiyet![]()
![]()
![]()
aynen bende almayý düþünüyorum inþallah fiyatý uygundur
10 dolara da war aslýnda.ama kaliteli biþeyler biraz pahalýydý hatýrlýyorum da...
Ray-Ban'larda fiyatlar çokta fazla ucuz deðildi
Ben ray-ban RB3361 i 2008 yazýnda 170 dolara aldým genelde bütün güzel modelleri ray ban in ayný fiyat.
abi illa marka olmasý gerekmiyo zaten.kaliteli ve þýk bi gözlük olsun yeter.100 dolardan aþaðýya bu kriterde gözlük bulunur mu sizce? bir de camýnýn kalitesini anlayabilir miyiz sizce e-bay dan alýnan bi gözlükte sadece fiyata bakarak?
Bindik bi alamete, gediyoz kýyamete
ben ray-ban in outletine gitmistim lake georgede. ortalama fiyatlar 80 dolar ile 200 dolar arasindaydi
evet outlet bölgelerindeki maðazalarda arkadaþýn dediði gibi 80-200 dolar civarý. burdaki fiyatlarla karþýlaþtýrýrsan elbetteki çok daha ucuz. en azýndan benim aldýðým öyleydi.
$100-$150 arasinda kaliteli bisey alirsin ama bence neden usa ya gidip ray ban alasin ki ..
Ben buradaki gozlugu istiyordum ama alamamistim gecen sene insallah bu sene kismet olur artik .
tavsiye edebileceginiz gözlük markalarý varmý , þu damla gözlük modellerinden fiyatý max 150$ olacak þekilde ..
200$ rayban e verecegime türkiyede ayný fiyata alýrým .. gözlük açýsýndan pek avantajý yok sanki bu amerikanýn...
rayban pilot serisi güzele benziyor.150 dolar bana pahalý,birde hayatýmda hiç gözlük kullanmadým,madem amerikaya gidiyorum,aksesuar takmayada baþlamalýyým diye düþündüm muhaha .
diðerlerine bakmadým ama bu seri çok seksi bence,
http://images.gittigidiyor.com/1371/13712883_0.jpg
aslinda ray-ban mustang gibi markali gozluklerin genelde uretim yeri cin.. ayni sekilde mall lerde satilan ve fiyatlari da 15-20 dolar arasi olan gozluklerde cin de uretiliyo. ayrica cok da guzeller. ben sahsen bu isi de yaptigimicin 15 dolarliklari tavsiye ederim
Buradaki 800 dolarlık PRADAlar sezon mağazasında 250 dolardı.
Bir de BVLGARI beğenmiştim ama %60 indirimli fiyatı 375 dolardı,kıyamadım o paraya![]()
ray-ban lar 140 dolar civarındaydı. ben fossil outletten rayban benzeri fossil aldım çokta güzel
Gas istasyonlarinda guzel gozlukler bula bilirsiniz, bazen buy 1 get 1 free'lerde oluyor!![]()
Þirket Seçim Yönergesi
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
BÝZÝM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEÞÝMÝZÝ YENMEYE YETÝYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKÝYE
Bende Prada istiyordum fakat 10$ istedigim gozlugu bulunca bende 3 tane aldim150$ vermekten kurtuldum acikcasi.
new yorkta sokak satıcılarında süper gözlükler war 10$ illa pahalı alıcam derseniz atlantic city de outletler de bide ceasar da 100-150$ dı eylül gibi
ya arkadaslar bende gozlk fln almayı dusnyrm acıkcasıı pek anlamıorm ama alacagm markann orjınal mı cakma mı oldugunu anlayabılecegm bı puf noktası var mı![]()
yanlış olmasın 2 gün önce ray ban lere baktım bu aviator,polis,damla artık ne karın ağrısıysa o modeller 87 dolardı.
Bende dockers aldým 20 dolara þýk bisey 150 dolara vermekten iyidir![]()
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks