joe Nickli Üyeden Alıntı
sana da merhaba.şimdi bu programa katılırken ki amacın cok ama cok onemli.para kazanmak,ingilizceni geliştirmek yada gezmek....ben games bolumunde çalıstım.saati 7 dolardı,ama pratik imkanım coktu.7 dolar cok fazla değil.ama mj turk'un de yukarıda dediği gibi lifeguard'ların saatlik ucreti 8-8.75 arası degisiyrdu.ama onları da cok fazla calıstırmıyorlardı.benim sana onerim eger para kazanmak senin için daha onemliyse ecology bolumunde calıs.saatlk ucreti 8 dolar,ve istediğin kadar calıstırırlar.temmuz ve agustos ayında haftalık 75 saati bulabilir calısma suren.bu arada kings dominion bu sene parkın hemen yanında yaptırdıgı yeni yurtlarda konaklattıracakmış calısanlarını.bu yurtlar sıfır,ilk defa bu seneki ogrenciler oturacak orda.ama cok buyuk bir dezavantajı ise şehre ve alışveriş merkezine uzak olması.yani sehre gunluk yada haftalık oyobus seferleri duzenlerler ama tatil gunlerinde sıkılabilrsin,ama tabi şoyle bir sey de var,haftalık duzenli olarak washington dc,virginia beach ve baska ucretsiz turlar duzenlenir.eger gitmen kesinlesirse bana ozel mesaj at sana oraya gittiğinde dikkat etmen gereken seyleri soylerim,yada yanında goturmen gereken ...falan.
Bookmarks