arkada?lar pasaportumu uzatmay? dü?ünüyorumda tam olarak ne kadar para vermem gerekicek. ayr?ca okuldan ne gibi ve okulun hangi biriminden bir ka??t al?rsam pasaporta ödeyece?im paradan kurtulurum

arkada?lar pasaportumu uzatmay? dü?ünüyorumda tam olarak ne kadar para vermem gerekicek. ayr?ca okuldan ne gibi ve okulun hangi biriminden bir ka??t al?rsam pasaporta ödeyece?im paradan kurtulurum

Merhabalar Micro,
okuldan gerekli belgeyi alabilirsen harçs?z uzatabiliyorsun ö?renci pasaportunu. gerekli belgeler:
1. senin universiteye yazaca??n dilekçe
2. wat dan??man?n?n senin programa kat?laca??na ve pasaportunu uzatman gerekti?ine dair universiteye yazaca?? dilekçe
3. Miili e?itim bakanl??? yuksek ö?retim genel mudurlu?unden valiliklere gönderilmi? olan konu ile ilgili genelge
4. Milli e?itim bakanl??? yuksek ö?retim genel mudurlu?unden universite rektorluklerine gonderilmi? olan konu ile ilgili genelge (3 ve 4. maddede bahsi gecen genelge ornekleri okulunda mevcuttur ancak sen yine de dan??man?ndan kopyalar?n? isteyip ba?vuruna ekle)
Okul gerekli belgeyi sana verdi?inde, 3 adet vesikal?k foto?raf, nufus cuzdan?n?n asl? ve fotokopisi ve ö?renci belgeni de alarak ba?l? bulundu?un eminiyet mudurlu?unden pasaportunu uzatabilirsin.

bu arada, baz? universitelerde konu ile ogrenci i?leri ilgilenirken baz?lar?nda ise dekanl?klar ilgileniyor. universitende bu i?i hangisinin yuruttu?unu bulman laz?m.kolay gelsin!

uzat?rken para vermiyorsun ben geçe haftalarda uzatt?m rektürlükten ald???m yaz? ile

Google arat?n rapisharede var.

pasaport suresi dolmadan uzat?labiliomu?

Ben süresi bitmeden 2 kez uzatm??t?m.

tamam tesekkur ederim
Arkada?lar ben pasaporta 18 kas?m 2008 de ba?vurdum 18 kas?m 2009 da süresi doluyor. H2B vizesi ile gidece?im için 1 y?l geçerli pasaport isteme ihtimalleri nedir? ?sterlerse de süresi dolmadan yine harçs?z olarak uzatabilirmiyim??
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks