Evet bugün vize sonucum geldi ve red yemi?imTekrar girsem mi karar veremiyorum.. Ne yapay?m sizce??
Evet bugün vize sonucum geldi ve red yemi?imTekrar girsem mi karar veremiyorum.. Ne yapay?m sizce??
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
abi ciddi misin ?aka felan de?il de?il mi
valla çok üzlürüm eger öyleyse..
Ciddiyim ya bende ?a??rd?m ama ne yaz?k ki gerçek![]()
Electricity Paralyses..!
mutlaka gir 2.kez..Son s?n?f de?ildir bence red nedeni ba?ka neden olmu? olabilir onlar? halletmeye bak..

hadi can?m sende, nas? olur yaaa, gerçekten çok üzüldüm abi, geçmi? olsun...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
bence vizeye girece?in ?ehri de?i?tir öyle dene
O kadar harcama yapm??s?n 155$ u 4 günde ç?kart?rs?n USA da vizeyi al?rsan her türlü riske deger bence

Bence tekrar denemelisin, emek harcam???n o kadar.
sakurek geçmi? olsun ya üzüldüm 2. ye gir umar?m al?rs?n..

sakurek, cok gecmis olsun ya, uzuldum senin ad?na
ben daha yeni sordum sirkete, vize sonucu gelmedi dediler, seninki gelmis demekki. ama kesinlikle gir yine hocam bu kadar emek, para ... biraz gec kal?rs?n gitmekte ama deger yine

kötü olmu? ya, çok geçmi? olsun. vize görü?mesi nas?l geçmi?ti peki. son s?n?f oldu?un için dönmeme ihtimalini mi dü?ündüler acaba?
vize görü?mem çok iyi geçmi?ti bi sorun da yoktu görünürde, not ortalamam da 2,37; okulum da 1 dönem daha var b yazdan sonra,,, anlamad?m![]()
Electricity Paralyses..!

geçmi? olsun ya üzüldüm do?rusu belkide böyle daha hay?rl?d?r...............

cok gecmis olsunn dostum.
ama vazgecme tekrar dene sansini derim ben. sorunun son s?n?f olmandan kaynakland?g?n? dusunmuyorum oyle olsa benim durumumdan daha vahim durumda olan yoktur forumda heralde
bn bile ald?ysam senin alman lazim...
...................edit
Electricity Paralyses..!

çok geçm? olsn :S gir tabi bi daha yaa, emeklere, strese yaz?k..
abi valla çok üzüldüm inanamazs?n.bence tekrar denemelisin..
Ready to GOLake George!!!!
Sa?olun arkada?lar.. Bir daha deneyecez bakal?m yar?n tekrar randevu alaca??m en az?ndan içimde kalmas?n.. Çabalad?m olmad? derim.. Ama ilk gitti?imden farkl? hiçbir?eyin olmamas? (not yükseltme, vs) beni tedirgin ediyor..
Electricity Paralyses..!
dostum cok üzüldüm ya nas?l olur senin gorüsmeni hat?rl?yorum gayet olumluydu ayrietten bir donemin daha var,sen hangi memurla gorusmustun ya...
bence de tekrar dene al?rs?n bu sefer...
Sar???n yak???kl? bi görevli var ya onunla.. Bence de iyi geçmi?ti ama demek ki varm?? bi eksi?imiz. Neyse tamamlayaca??z art?k :P
Electricity Paralyses..!
bosver fazla takma ikincide al?rs?n baksana hala bnden ondesin en az?ndan elinde DS ile gireceksin hemen belli olur...

geçmi? olsun ya. 2.kez dene bencede.
ஐ~√V^ $ahs!y€T ^√V'^~ஐ
Diejenigen, die Empfehlung Empfehlung lebensfähigen

abi geçmi? olsun ama bende ço?unlu?a kat?l?yorum mutlaka gir pe?ini b?rakma...hatta en erken ?ekilde randevu almaya bak...?imdiden bol ?anslar...

Üzüldüm, bir sürü emek var bu iste sonucta :S Vize görü?mesinde okulla, notlarla vs ilgili bir konusma gecti mi iyi düsün derim. Eger bu konularla ilgili bir diyalog gectiyse ona göre bir sonraki görüsmenin strateji daha dikkatli belirle, bir sonraki görüsmede de bu konularla ilgili cok dikkatli ol bence. Benim görüsmemde beklenmedik bir soru sormustu ve konu yaz okuluna gelmisti. Sende de okulunun uzad?g?ndan dolay? yaz okuluna kalman? düsündülerse o yüzden red alm?s olabilirsin. Onlar? bu görüsten cayd?rman laz?m gibi geliyor bana, eger durum böyleyse...
Konu yakuza tarafından (13-05-2009 Saat 11:58 PM ) değiştirilmiştir.

neden vermezlerse v?zey? sank? yicez ulkeler?n? ..
?ng?l?zces? 2 para etmez hatunlara verd?l kac tane gozumun onunde o sar?s?n eleman ..
herseyde hatun olmak m? laz?m ..
hoca dene bi daha !

Karde?im walla çok üzüldüm red almana bende son s?n?f?m ve okulum uzamad? bakal?m ne olucak sonuç ama onca ?eyle ba?a ç?kt?k bu yolda bence y?lma ve ?ans?n? dene sonuna kadar umar?m al?rs?n 2. de vizeyi
sa?olun arkada?lar herkes arkamda anla??lan, 2.kez gidip alal?m ?u vizeyi bari :P
Yani uzun süren ara?t?rmalar, beklemeler fln ve sonuçta red can?n? s?k?yor insan?n gerçekten.. Bakal?m okuldan bölüm ba?kan?ndan okulumun bitmedi?ine dair bi referans al?p öyle gidece?im heralde bu sefer.. Nasip...
Electricity Paralyses..!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks