bugün itibariyle ye?il ka??d? alm?? bulunmaktay?m..sizcce kaç günde gelir ?
1-10 gün
10-15 gün
15-20 gün
20-25 gün
25-30 gün
30-35 gün
40.........
bugün itibariyle ye?il ka??d? alm?? bulunmaktay?m..sizcce kaç günde gelir ?
ya arkada?lar yapaca??n?z bir t?k kadar uzakta sou?turma geçiren yok mu hiç !!

Ds , sevis ve pasaportu yollad?m , 3 gün sonra geldi Vizem
( ?stanbul dan )

yanl?? anla??lma var galiba... vizeyi kaç günde ald???n?z de?il soru?turmaya tak?l?p kaç günde sonuçland?rd???n?z soruluyor...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
aynen necro öyle..
geçen 16 mayo?sta soru?turmaya tak?ld?m umar?m haziran?n 7 sinden önce gelir

i am sorry![]()
genel 20 den önce o 40 ?da ben verim arkada?lar korkmay?n![]()
ba?ka aç?klnana var m? gençler
online olanlar fazla iken bi dagha soray?mm
birde ne zaman soru?turmaya tak?ld???n?z? sölermisiniz

28 may?syalan olcak bu gidi?le wat...

merhaba arkada?lar,
ben 2006 da wat için vizeye ba?vurmu?tum soru?turma ç?kt? önüme. takip ettim numaram? sonuçland???n? görmedim. bi arkada?la beraber girmi?tik soru?turmaya onun dedi?ine göre 10 ayda c?km?? vize. ama heyecanlanmay?nbu sene tekrar ba?vurdum wat için. 5 may?sta vizeye girdim. tekrar soru?turma dediler. görü?tü?üm adam genelde 2 haftada aç?klan?yor dedi bana. 28 may?s çar?amba yani 15. i? gününde aç?kland? benim numaram (bu arada 19 may?s ve 26 may?s tatildi konsolosluk). aç?kland??? gün gönderdim belgeleri. pazartesiye elimdeydi pasaport vize ile
bu cuma uçuyorum ald?m biletimi. herkesin Allah yard?mc?s? olsun zor bi süreç. benim final dönemimdi baya kafam? kurcalad? ama umudu yitirmemek laz?m. art?k eskiye göre cok daha h?zl? ilerliyor süreç. herkese bol ?ans..
çetin çok sa?ol ya hay?rl? yolculuklar sana umar?m bizimde bugün yar?n gelir yoksa i?ler biraz zora girecek.

slmlar.bende soru?turmaya tak?lanlardan?m.tam 1 ayd?r bekliyorum ve i?e ba?lama tarihime 15gün bile kalmad?.umudum tükendi art?k günde 50 kere bak?yorum internetten aç?kland?m? diye ama bi ses yok.3 4 içinde soru?turmas? sonuçlananlar var ama ben hala bekliyorum.anlayamad?m![]()
sba?r sab?r sab?r çatt......
elden bi?i gelmiyo arkada??m i?te ne yapal?m varsa nas?l h?zland?raca??m?z? bilen bekliyorum

Buraya yazd???ma bak dostum.
http://www.turkishwat.net/forums/sho...0543#post30543

arkada?lar mail faln atmay?n diyorlar ama siz genede at?n abim ingilzcesi bay iidi ve o kendini referans olarak gösterdisözle?memiz geçyo faln yaz?n bu bir yaz progarm? diyin zamn kalmad? diyin lüütfen öne alma ?ans?n?z yokmu faln diyin abim att?ktan 2 gün sora aç?kland? benim

Dear Sir,
Subject: Having a delay related security check of my brother.
He applied his documents at the date of 14.05.2008 to your service of Istanbul/TURKEY because of visa that is needed and planned for work & travel program. According to your process it's informed that he must wait for security checks. We respect your process concerning the way of checking. According to your staff's information who is located at Istanbul It will take 4 or 5 weeks to have valid news from the result of security checking. But he has not enough time to wait and re plan his program because Work & Travel program mentioned must be started at 17.06.2008. Even if the security check is positive he can not start at the right time and right place. Therefore he must find a job for practice at Turkey again for the summer. These practices are very important for his experience because he studies on tourism and hotel administration. We kindly ask you to have a result before date of 17.06.2008. I can give my all references for my brother. If you need any extra information please don't hesitate to contact with me.
I've waited for replay.
örne?i budur arkada?lar

rica ederim kolay gelsin![]()
16 haziran güncellenemsi ve eklenen sadece 1 ki?i pes yahu

ba?ka mail gönderen varm?? bi i?e yar?omu?watken sen denedinmi denerm demi?sin de
Konu hortlam?? ama de?i?en bi?ey yok yine bekliyoruz
1 ay sonra felan atm??t?m maili oraya buraya hat?rlam?yorum nereye att?g?m?Ancak gelen cevap "i?lemleriniz sürüyor takibini yap?yoruz ?eklindeydi"
bekle biraz bence ters etkide yapabilir
kaç gündür bekliyorsun sen?
?stanbul 7 may?sdan beri güncellemiyor siteyi

ben de ters etki yapar die hiç bula?m?orm bnm daha yeni ama panik yaptm ya çok stresli zmn? bilmeden beklemek![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks