Work and Travel
Toplam 235 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: @aalpinistt (Pensacola/FL) 2009

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı yakuza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bisiklet konusunda dedigin dogru. Ordaki halk yolda bisiklet görmeye alısık olmadıkları icin cok korkuyorlar aman carparız falan die. Yanımızdan gecmemek icin araba sollar gidi diger seride geceni bırakın koca yolun dısına cıkan sürücü bile görmüstüm. O derece korkuyolarlar yani. Yasaların da bunda payı baya var tabi. Senin 15 mil iyimis bankaya yine, bnm gidis dönüs 3 saat almıstı Su ana kadar baya da bnm hikayeye benziyor seninki. Benim de gecenin 2 sinde isten gelme degil de 4 am de karanlıkta ormanın arasından işe gittigim cok olmustur. Abd de TR deki kadar sokak ısıklandırması da olmadıgı icin ay olmadıgı geceler nerdeyse kör gibi sürüyordum bisikleti Genelde biraz ürkütücü olsa da eglenceli oluyordu, night clubtan jaguar ile gelip üstümü degisim bisiklete atlayıp ise gidiyordum Son olarak işe alısman güzel, sabah saat 9-11 ve öglen 12-14 arası yasanan yogun saatlerin stresine dayandıktan sonra gerisi gelir. İyi günler...
    oyle gercekten yakuza.....adamlar serit değiştiriyorr walla benii gorunce hosumada gitmiyor değil heee....

mc donaldsın yoğunluğna alıstık gibii ama biraz yavasım halen,, hızlanmam lazım...hatta arada bir managerlara saka yapıyorm slow food falan diye...
    walla dedim bak haftaya hızlanacam,,, izleyecezz bakalım diyolar

Bisikletide 40 dolara aldım....walla 30 var yanımda falan dedim...evdeki bir arkadstan borc al istersen dediler

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı aalpinistt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oyle gercekten yakuza.....adamlar serit değiştiriyorr walla benii gorunce hosumada gitmiyor değil heee....

mc donaldsın yoğunluğna alıstık gibii ama biraz yavasım halen,, hızlanmam lazım...hatta arada bir managerlara saka yapıyorm slow food falan diye...
    walla dedim bak haftaya hızlanacam,,, izleyecezz bakalım diyolar

Bisikletide 40 dolara aldım....walla 30 var yanımda falan dedim...evdeki bir arkadstan borc al istersen dediler

ne uyanık ev arkadaşların varmış yawww...10$ hesabını yapıyorlar...
    UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
    Yarvay McDonald Valentine

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)