Bugün ?irketimle ds ler hakk?nda konu?urken, asl?nda bu belgelerin uçak biletini kakalamak ad?na geciktirildi?i fark?na vard?m. ds diye s?k??t?r?nca gelecek fln dediler klasik cevaplar? yanii, bende dedim bilet almam laz?m, ve gittikçe fiyat? art?yor dedim, onlara bana gidi? dönü? tarihimi sordu,ve biz sana rezervasyon yapt?raca??z dedi, bende bileti rezervasyon yapt?rd???m? söyledim, bunun üzerine uzunca bir sessizlikten sonra (msn de) pasaportumu ve di?er belgeleri göndermemi istedi, ye?il ka??t v.s, bende tamam dedim, tabi arada geçen küçük detaylar? hat?rlam?yorum ama kesinlikle kendi rezervasyonu olan biletleri sat?p ordanda avanta sa?lamaya çal??t?klar?na ad?m gibi eminim, çünkü bu problem geçen sene farkl? bir ?irketle giden k?z arkada??m?nda ba??na gelmi?ti, tabi acemilik bizde sevinmi?tik, art? aktarmadaki rezaletler cabas?( air france). hem aktarman?n oldu?u saatler aras?ndaki uzun süre hemde paris havaalan?n?n pahal?l??? baya bi masrafa ve yorgunlu?a yol açm??t?. uzun laf?n k?sas?, kendiniz al?n karde?im ?u biletleri, inan?n bana en az 70-80€ ucuza bulaca??n?za eminim. dikkat edin arkada?lar, üç kuru?a geçinmeye çal??an, ve s?rf hayatta güzel bi?eyler ya?amak ad?na gidip hiç bilmedi?i bir insan?n emiri alt?nda 3 ay çal??may? göze al?p sonra k?ç? k?r?k bir kaç otelde kalmak suretiyle travel yapan ö?rencinin paras?n? afiyetle yeyip, biz çal???rken gemilerde tatil yapan ( geçen seneki ?irket çal??an? ve sahibi) bu sömürücülere daha fazla para kapt?rmayal?m.... ne dolmu?um yaaa, herkese sayg?lar, sürçü lisan ettiysek affola...

Alıntı

Bookmarks