sadece watsa degmeyebilir ama amacin orada kalmaksa wat iyi

sadece watsa degmeyebilir ama amacin orada kalmaksa wat iyi
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.

benm de aslında soylemek istedigim bu sadece wat amac olmamalı eger hayalerin varsa orda kalmak dil okulu ya da tamamen kendini soyutlayıp farklı bi yerde yasamak gibi aslında mantıklı gibi gozuksede kpss girdigin bolum kac kisi alıo sonucları beklemek cart curt ben simdi dusunuyorum OSS icin sabah aksam calıstım sosyal anlamda sıfır bi insan oldm peki degdi mi ? bence iş yine sende bitio kpss girip omrun boyunca keske gitseydm kalsaydm orda diyecegine bi deneme zarar cıkmaz belki bi iki senene mal olucak fakat eminim ondan daha fazla artısı olucak benm tanıstıgım cogu insan (basarılı ve iyi para kazanan cogu insan tabi bu soyledigim reklam pazarlama işletme gibi alanlarda ) cok farklı yollardan gelmisler okul okumayanı amerikada sinema okuluna gideni hatta bankacı olup reklam ajansı sahibi olanı bana kendini sınırlamak gibi gelio kpss gibi sınavlar tabi ogretmenlk okuyorsan ve idealist bi insansan amaacın ogretmek ise mutlaka gir derim fakat bi de kpss deniim olmadı su kurs bu kurs diyecegine git dene derim en kotusu orda dil okuluna gidip sadece burda ii isler bulabilrsin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks