Work and Travel
Toplam 28 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 28 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Wisconsin dells 2009 Wilderness golf and resort hotel

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

herkes kendı tecrubesını yasıyor bunu sakın unutmayın
    wisconsin dellse 2 kere gıttım ıkısınden de cok memnundum ve ıyıde para kazandım super eglendım ıngılızcem cok gelıstı 25 eyalet 32 sehır gezdım
    dellste 2 ıs aramanın yolunu da bılmek lazım orda bı ofıs var oraya gıdıyon ama ıs bası 25 dolar verıyon adam sana dırek 2 ıs buluyor
    ben sabah 8 aksam 9 calısıyordum sonra o adam bana geldı bı ıs var yaparmısın dedı gece 12 de baslayacak sabah 6 da bıtıcektı ben yapmadım eglenmeme zaman kalsın dıye orda ıstersen 2 ıs cok kolay bulunur
    bız gıttıgımızde orda turklerı cok sevıyorlardı hatta bızım parkın managerı seneye herkesı turklerden alsak ne yapsak dedıler bulgarlardan nefret edıyorlardı ama gıden turkler turkıyeyı temsıl ettıklerını unuttukları ıcın demekkı artık sevmıyorlar

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý amerikan eagle Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    herkes kendý tecrubesýný yasýyor bunu sakýn unutmayýn
    wisconsin dellse 2 kere gýttým ýkýsýnden de cok memnundum ve ýyýde para kazandým super eglendým ýngýlýzcem cok gelýstý 25 eyalet 32 sehýr gezdým
    dellste 2 ýs aramanýn yolunu da býlmek lazým orda bý ofýs var oraya gýdýyon ama ýs basý 25 dolar verýyon adam sana dýrek 2 ýs buluyor
    ben sabah 8 aksam 9 calýsýyordum sonra o adam bana geldý bý ýs var yaparmýsýn dedý gece 12 de baslayacak sabah 6 da býtýcektý ben yapmadým eglenmeme zaman kalsýn dýye orda ýstersen 2 ýs cok kolay bulunur
    býz gýttýgýmýzde orda turklerý cok sevýyorlardý hatta býzým parkýn managerý seneye herkesý turklerden alsak ne yapsak dedýler bulgarlardan nefret edýyorlardý ama gýden turkler turkýyeyý temsýl ettýklerýný unuttuklarý ýcýn demekký artýk sevmýyorlar

sen nerede çalýþmýstýn?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý amerikan eagle Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    herkes kendý tecrubesýný yasýyor bunu sakýn unutmayýn
    wisconsin dellse 2 kere gýttým ýkýsýnden de cok memnundum ve ýyýde para kazandým super eglendým ýngýlýzcem cok gelýstý 25 eyalet 32 sehýr gezdým
    dellste 2 ýs aramanýn yolunu da býlmek lazým orda bý ofýs var oraya gýdýyon ama ýs basý 25 dolar verýyon adam sana dýrek 2 ýs buluyor
    ben sabah 8 aksam 9 calýsýyordum sonra o adam bana geldý bý ýs var yaparmýsýn dedý gece 12 de baslayacak sabah 6 da býtýcektý ben yapmadým eglenmeme zaman kalsýn dýye orda ýstersen 2 ýs cok kolay bulunur
    býz gýttýgýmýzde orda turklerý cok sevýyorlardý hatta býzým parkýn managerý seneye herkesý turklerden alsak ne yapsak dedýler bulgarlardan nefret edýyorlardý ama gýden turkler turkýyeyý temsýl ettýklerýný unuttuklarý ýcýn demekký artýk sevmýyorlar
    american eagle paylasým ýcýn tesekkurler

wi dells de 25 dolar verip 2. iþ bulunabilen ofisin adýný verebilir misin ?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)