Work and Travel
Toplam 237 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: [GENEL]Tavsiye-Şikayet-Uyarı-İstek Başlığı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı yolcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla elt advis gibi şirketler bu gibi organizasyonların ilk kurulanlarından. size tavsiyem adı duyulmadık şirketlerle alakalı olmayın
    güldürme beni allahaşkına ben ELT ile gitmeye çalıştımda ne oldu birsürü param emeğim hayallerim gitti...büyük şirket küçük şirket diye bişey yok yalancı dolandırıcı dolu piyasa, her şey şans işi,,,ben elt ile gitmeyi denedim geçen vize görüşmesinde önümdeki abartmadan söylüuorum 10 kişi alamadı artı bende alamadım ve gidip soruyosun bu yıl kaç kişi gidemedi diye 7-8 kişi diyolar,millet yalancı olmuş...
    tanıtım günleri yapıyolar niye hiç vize alamayanlar konuşmuyoo,tüm foyalarını ortaya çıkaracaklar diyee,,
    eski TÜRK filmlerindeki gibi seni almanyaya götürcez diyip saf köylüyü istanbulda indiriyorlar!!!!

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Question

Alıntı orhaninho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güldürme beni allahaşkına ben ELT ile gitmeye çalıştımda ne oldu birsürü param emeğim hayallerim gitti...büyük şirket küçük şirket diye bişey yok yalancı dolandırıcı dolu piyasa, her şey şans işi,,,ben elt ile gitmeyi denedim geçen vize görüşmesinde önümdeki abartmadan söylüuorum 10 kişi alamadı artı bende alamadım ve gidip soruyosun bu yıl kaç kişi gidemedi diye 7-8 kişi diyolar,millet yalancı olmuş...
    tanıtım günleri yapıyolar niye hiç vize alamayanlar konuşmuyoo,tüm foyalarını ortaya çıkaracaklar diyee,,
    eski TÜRK filmlerindeki gibi seni almanyaya götürcez diyip saf köylüyü istanbulda indiriyorlar!!!!

keşke toplantılarına katılıp sen konuşsaydın bı de hıc bı sırket sana vıze garantısı veremez kı anladıgım kadarıyla elt de vermemış yanı senın vize alamamanla sırketın cok da fazla alakası yok not ortalaman kotu ve ıngılızce duzeyın yetersız ise sirket ne yapsın? sankı fazla elestırıyosun gıbı geldı ama

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)