Arkadaþlar merhaba.
07.45 te ilk randevulardan biri de benimdi. Sabah zar zor söylene söylene uyandýk gittik. Erken gitmekte fayda yok zaten zaman gelince içeri alýyorlar. Sýra numarasý aldýk. Diðer arkadaþlarýn söylediði gibi ne akademik refereans ne tapulara ihtiyaç olmuyor. Kapýda sýra numarasý aldýðýnýz adam pasaportunuz ve baþvuru internet çýktýnýzý elinize tutuþturuyor. Ha bir de Fortis banka makbuzu vardý.
Parmak izi için sýra geldiðinde hafif yaþlýmsý bir bayan vardý þekerdi =) ilk 4 parmaðýmýn izini aldýktan sonra sað ve sol "thumbs" dedi =)) Anlam veremedim çünkü bilmiyordum. Ama 2 saniye düþündükten sonra içimden "Baþka ne olacak ki baþparmaktýr herhalde diye geçirdim."
4 numaralý veznede sýram geldi beyaz tenli Türk bayandý. Heycandan biraz kasýlmýþ vaziyetteydim bu yüzden pek sempatik deðildim.
Sorduðu sorulara kýsa seri ve net cevap verdim.
Bayan: Hello,How are you?
D: Fine ,thanks. You?
Bayan: Fine. Where are you studying?
D: At Istanbul Bilgi University.
Bayan: Bilgiiiiiiiiii. What's your department?
D: Law
Bayan: What's your Gpa?
D: 2.94
Bayan:Where are you going?
D: Chicago
Bayan: Where will you work?
D: I'm......gonna.... work..... in Six Flags.(Burada nedendir bilmiyorum cümle çýkmadý bir türlü agzýmdan =)))
Bayan: Do you know what will you do?
D:I do not know yet.
Bayan: Hýmm. Do you know your work place looks like what?
D: Sure. Amusement park.
Bayan: Have you ever been in amusement park in Turkey?
D: Of course
Bayan: What kind of amusement park ?
D: Hýmmmm. Iýýý. Enjoyable parkkssss =) ahsbwhjnemw (salakça bir sýrýtýþým vardý ve ne dediðimi ben de bilemedim kadýnda anlam veremeyen bir ifadeyle baktý ve böyle bir park duydugumu sanmýyorum dedi. Ahahahah)
Bayan:What is your father doing?
D: He is retired.
Bayan: What he was doing before be retired?
D: He had a shoe shop.
Bayan:What kind of shoes?
D:Classic.
Bayan:OKeeeyy. Did you read it? (Ýnsan kaçakçýlýðý ile ilgil olan yazý)
D: Yes.
Elime yeþil kaðýdý tutuþturdu ve bitti =)
Ha bir de daha önce yurtdýþýnda çalýþýp çalýþmadýðýmý ve daha önce gidip gitmediðimi sordu. No ve no olarak cevapladým.
Herkese kolay gelsin.

Alýntý

Bookmarks