Work and Travel
Toplam 36 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Richard99 hakkında!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Kardeşim kabullenmekten bahsetmişsin, ben onu o şekilde kabul ediyorum demişsin? Adam sana hiç hakaret etti mi ? Etmedi galiba ki kabullenmekte sıkıntı çekmiyorsun. Hem burası kreş mi, çocuk avutma yeri mi? Herkes her ağzına geleni söylesin biz de o şekilde kabul edelim. Nasıl bir mantığa hizmettir bu ?
    "Bekaret Abd" konusunda adamın ağzına aldığı laflar yenilir yutulur cinsten değildi, yetmezmiş gibi saf salak bir kaç kişi de arkasına düştü adamın. 5 kuruşuk adamlara prim yaptırmaktan başka bir şey değildir bu.
    Adam gibi temiz, sağlıklı ve uzun ömürlü bir forum istiyorsanız böyle kişileri barındırmamanız gerekli. Ama siz bırakın barındırmayı, adama arka çıkıyorsunuz.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı undefined_object Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim kabullenmekten bahsetmişsin, ben onu o şekilde kabul ediyorum demişsin? Adam sana hiç hakaret etti mi ? Etmedi galiba ki kabullenmekte sıkıntı çekmiyorsun. Hem burası kreş mi, çocuk avutma yeri mi? Herkes her ağzına geleni söylesin biz de o şekilde kabul edelim. Nasıl bir mantığa hizmettir bu ?
    "Bekaret Abd" konusunda adamın ağzına aldığı laflar yenilir yutulur cinsten değildi, yetmezmiş gibi saf salak bir kaç kişi de arkasına düştü adamın. 5 kuruşuk adamlara prim yaptırmaktan başka bir şey değildir bu.
    Adam gibi temiz, sağlıklı ve uzun ömürlü bir forum istiyorsanız böyle kişileri barındırmamanız gerekli. Ama siz bırakın barındırmayı, adama arka çıkıyorsunuz.
    Herkes ağzına geleni görüldüğü gibi söyleyemiyor. Kimseye de arka çıkan yok. Richard bardağı taşırırsa süresiz banlarız olur biter. İçin rahat olsun. Sen karşındaki ne bu şekilde hitap edersen karşılığı da senin yazdıklarından aşağı kalmaz ama. Buna dikkat etmek lazım. Tamam richard manyaktır psikopattır. Bu başlığı görüncede bana küfür edecektir eminim buna. Ama gelir bunu yazarsa süresiz banlarım. Forumda bulunmasının tek nedeni yine yazıyorum. Mesajlarının yarısını silmeme rağmen attığı nitelikli mesajlardır.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks