para işin degilde eger tercih hayat tecrübesi ve dili geliştirmek içinse kaçırılmaması gereken bir program ama şu gitmeden belli olmalı: BEN NE İSTİYORUM!!!
para işin degilde eger tercih hayat tecrübesi ve dili geliştirmek içinse kaçırılmaması gereken bir program ama şu gitmeden belli olmalı: BEN NE İSTİYORUM!!!
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

bana gore acikcasi work and terrible da olsa travel da olsa bu bir tecrube isidir.sonucta herkes belli umutlarla gidiyor biraz para kazanmak biraz eglenmek biraz degisik ortamlarda bulunmak vs.
ama kac kisi turkiyede elektrik su gibi islerle ugrasti yemek yapti evsiz kalmanin parasiz kalmanin ne demek oldugunu biliyor ki bunlarin amerika gibi bir yerde yasanmasi bana gore daha kuvvetli kiliyor yasanan seyi hele yanlizsaniz.tabiki sirketlere diyecek sozum yok benim kiz arkadasim da magdur kaldi sanirim isi ve tatili iyi gecen nadir kisilerden biriyim senin tuzun kuru diyebilirsiniz ama ben hazirlikliydim olasi herseye ve tadina bakmaya kararliydim.acikcasi sunuda soyleyebilirim wat buraya gelmenin en ucuz ve zahmetsiz yolu sirketler islerini adam gibi yaptiklari surece wat sektorunun bitirilmesine gerek yok ama tabiki koyu seyler yasamis herkese hak veriyorum ve gecmis olsun dileklerimi iletiyorum.
not:uzun sureden sonra foruma dondum yazilarimda tutarsizlik varsa affola amerika insanin dusunmesini zorlastiriyor bu bir gercek![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks