Work and Travel
Toplam 49 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Daha iyi iş bulunca asıl işi bırakmak

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Benim bildiğim kadarıyla da işvereni 2 hafta önceden haberdar ettiğiniz sürece işinizi değiştirebilirsiniz..Ayrıca burda sponsoru da bilgilendirmeniz lazım..

Mantıklı olan da bu..Kimse istemediği bir işte zorla çalıştırılamaz..İş burdan güzel görünmüş ama oraya gidince beğenilmemiş veya zor gelmiş de olabilir..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Birisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim bildiğim kadarıyla da işvereni 2 hafta önceden haberdar ettiğiniz sürece işinizi değiştirebilirsiniz..Ayrıca burda sponsoru da bilgilendirmeniz lazım..

Mantıklı olan da bu..Kimse istemediği bir işte zorla çalıştırılamaz..İş burdan güzel görünmüş ama oraya gidince beğenilmemiş veya zor gelmiş de olabilir..
    Arkadaşlar o zaman güzelce araştırın öyle gidin nasıl bir anlayıştır bu.o da sizin ne olduğunuzu bilmiyor böyle işten çıkacağınızı onu sezon ortası eleman bulmak durumunda bırakacağınız bilmiyor mantığıyla düşünürseniz mağdur durumda kalan işveren çıkıp sponsorunuzu arayıp durumu anlatırsa olan size ve vizenize olur.siz orda çalışmaya gidiyorsunuz adam size konaklama sağlicam şu kadardan dediyse yemek sağlicam şu kadardan dediyse haftada bu kadar saat çalıştırıcam diyip günündede paranı veriyorsa işyerinde gayet düzgün davranıyorsa yani ırkçılık ayrımcılık gibi şeyler yapılmıyorsa.ben sıkıldım burdan gidiyorum başka yerde çalışıcam sen 8 veriyosun orası 9 veriyo gibi şeylere girişmemenizi öneririm.
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı kerempi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar o zaman güzelce araştırın öyle gidin nasıl bir anlayıştır bu.o da sizin ne olduğunuzu bilmiyor böyle işten çıkacağınızı onu sezon ortası eleman bulmak durumunda bırakacağınız bilmiyor mantığıyla düşünürseniz mağdur durumda kalan işveren çıkıp sponsorunuzu arayıp durumu anlatırsa olan size ve vizenize olur.siz orda çalışmaya gidiyorsunuz adam size konaklama sağlicam şu kadardan dediyse yemek sağlicam şu kadardan dediyse haftada bu kadar saat çalıştırıcam diyip günündede paranı veriyorsa işyerinde gayet düzgün davranıyorsa yani ırkçılık ayrımcılık gibi şeyler yapılmıyorsa.ben sıkıldım burdan gidiyorum başka yerde çalışıcam sen 8 veriyosun orası 9 veriyo gibi şeylere girişmemenizi öneririm.
    Ben de senle aynı görüşteyim kerempi..Sadece duyduklarımı iletiyorum o kadar

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Ben de senle aynı görüşteyim kerempi..Sadece duyduklarımı iletiyorum o kadar
    sana değil sözüm zaten birisi ama kim böyle düşünüyorsa bidaha düşünsün diye net yazdım sadece

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

CCI'ın Online Orientation'ın dan alıntıdır..

What if I want to quit my job?

No student under CCI sponsorship is permitted to leave their employment without the prior permission of CCI. This is why it is so important to read and totally understand your job offer, prior to acceptance. Permission to leave your job will be granted by CCI on a case-by-case basis. The decision will factor in:

If you discussed with CCI your reasons for leaving your job PRIOR to leaving your job.
    If you gave your employer at least 2 weeks notice before your last day.
    If you have a new job waiting for you and have a new job offer and budget sheet ready to send to CCI.
    What your reason for leaving your job is.
    If you have an outstanding debt with your employer or housing authority.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

CCI'ın Online Orientation'ın dan alıntıdır..
    o cci geçen sene en az 5 öğrencinin vizesini iptal etti sırf benim çalıştığım yerde onuda belirteyim.Öğrencileri dinlemedi bile.Çalıştığımız yerin sponsora bizden ayrıldı ve kötü ayrıldı bizi mağdur etti demesi yeterli oldu.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)